Ex-medewerker Pfizer bevestigt: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’ en dit is de reden

Datum:
 • donderdag 29 juli 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Als ze worden geactiveerd, kan er schade en sterfte optreden


   


  Ex-medewerker Pfizer bevestigt: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’ en dit is de reden

  Spaanse onderzoekers ontdekten onlangs dat de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste gedeelte uit grafeenoxide bestaan. De ‘factcheckers’ en media buitelden vervolgens over elkaar heen om berichten over de ontdekking te ontkrachten.

  Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft nu bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit. “Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show.


  Proefkonijnen

  Op de vraag van Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: “100 procent, het is onweerlegbaar.”

  Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. “Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.”

  Als ze worden geactiveerd, kan er schade en sterfte optreden

  De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.

  Toen ze de informatie las, moest ze heel hard huilen. “Ik wist niet dat een vrouw zo hard kon huilen.”

  “Dit zijn biowapens. Het is een geplande genocide.”


  0 reacties :

  Een reactie posten