Wereldgezondheidsorganisatie: geef experimentele coronavaccins NIET aan kinderen

Datum:
 • dinsdag 22 juni 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Wereldgezondheidsorganisatie: geef experimentele coronavaccins NIET aan kinderen

  Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zei vorige week te hopen dat alle kinderen vanaf 12 jaar zo snel mogelijk gevaccineerd kunnen worden tegen het coronavirus. Hij neemt pas een besluit nadat de Gezondheidsraad hierover advies heeft uitgebracht.

  De Jonge zei te hopen dat met het inenten van kinderen een nieuwe besmettingsgolf in het najaar kan worden voorkomen. De minister voegde toe dat jongeren eraan kunnen bijdragen dat de samenleving ‘zo goed mogelijk beschermd’ zal zijn.

  Hierna zijn baby’s en kinderen tot 11 jaar aan de beurt. De prikken zijn ‘veilig en effectief’ zeggen de propagandisten.

  Gaan YouTube en Facebook nu ook de Wereldgezondheidsorganisatie censureren?

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert juist om kinderen niet te vaccineren, of althans nog niet. Op haar website geeft de WHO advies over het toedienen van de experimentele coronavaccins aan kinderen. “Kinderen moeten voorlopig niet gevaccineerd worden,” aldus de organisatie.

  Alex Berenson, voormalig New York Times-verslaggever, vraagt zich hardop af of YouTube en Facebook nu ook de Wereldgezondheidsorganisatie gaan censureren wegens het verspreiden van ‘desinformatie’ omdat zij adviseert kinderen geen coronavaccin te geven.

  “Dat zou gaaf zijn,” aldus Berenson.
  0 reacties :

  Een reactie posten