Kinderarts over Corona-vaccins: “Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen”

Datum:
 • zaterdag 29 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Een groep Amerikaanse artsen probeert te voorkomen dat het Corona-vaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen onder de 16 jaar.


  28-5-2021


  Artsen van “America’s Frontline Doctors” hebben gerechtelijke stappen ondernomen. Zij zijn er fel op tegen kinderen experimentele producten te geven waarnaar geen langetermijnonderzoek is gedaan.

  We hebben nog nooit zoveel bijwerkingen gezien bij een vaccin zonder dat de FDA (de Amerikaanse toezichthouder op geneesmiddelen, red.) actie ondernam. Het Rotavirusvaccin werd van de markt gehaald na 15 gevallen van niet-dodelijke bijwerkingen en het varkensgriepvaccin na 25 sterfgevallen, aldus kinderarts Angelina Farella van America’s Frontline Doctors.

  Maar nu, volgens de gegevens van de CDC (U.S. National Institute of Public Health, red.) zelf, zien we een toename van 12.000 procent in sterfgevallen met deze vaccins en ze praten er nog steeds over om dit aan onze kinderen te geven. Onze kinderen mogen nooit het experiment zijn. Er mogen geen extra vergunningen of mandaten worden verleend. We willen de eerder vastgestelde veiligheidsnormen behouden, voegde ze eraan toe.

  Dr. Farella wees er ook op dat kinderen geen risico lopen op Corona en dat het medisch gezien niet nodig is om jonge kinderen te vaccineren.

  Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven door een overhaaste toediening van een vaccin dat niet volledig is getest en goedgekeurd, aldus Dr. Teryn Clarke van America’s Frontline Doctors.

  De Verenigde Staten en Canada hebben onlangs het twijfelachtige vaccin van Pfizer goedgekeurd voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar. Het was al goedgekeurd voor adolescenten van 16 jaar en ouder.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER

  0 reacties :

  Een reactie posten