Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

Datum:
 • woensdag 5 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Pfizer erkent dat mensen spike-eiwitten kunnen shedden  Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

  De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen dat het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na inenting tegen corona in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren en neurologische schade te veroorzaken. Gevaccineerden kunnen het spike-eiwit ook shedden en op die manier ongevaccineerde kinderen en volwassenen ziek maken. Bovendien kan het bij vrouwen leiden tot vaginale bloedingen, aldus de artsen.

  Niet alleen de spike-eiwitten, maar ook nanodeeltjes in het ‘vaccin’ kunnen door de bloed-hersenbarrière, die kwetsbare delen van het lichaam beschermt. Er is onvoldoende tijd geweest om te achterhalen welke hersenaandoeningen en hoe vaak hersenaandoeningen ontstaan als gevolg hiervan, zegt de artsengroep.

  Spike-eiwitten die de bloed-hersenbarrière passeren, kunnen chronische ontsteking, trombose (bloedstolsels), tremors (beven), aangezichtsverlamming van Bell en ALS-achtige symptomen veroorzaken, waarschuwen de artsen. De nanodeeltjes kunnen samensmelten met hersencellen, wat resulteert in neurodegeneratieve aandoeningen.

  Pfizer erkent dat mensen spike-eiwitten kunnen shedden

  Mensen die gevaccineerd zijn, maken vele biljoenen spike-eiwitten aan en kunnen sommige deeltjes shedden, met als gevolg dat mensen die dicht in de buurt komen ziek kunnen worden.

  Oprichter van America’s Frontline Doctors Simone Gold verwijst naar een document waarin farmareus Pfizer erkent dat mensen de spike-eiwitten kunnen shedden. Pfizer waarschuwde mannen tijdens de klinische onderzoeken uit de buurt te blijven van zwangere vrouwen, maar nu wil het CDC dat zwangere vrouwen een experimenteel vaccin nemen, twitterde Gold, toevoegende dat dit erg tegenstrijdig is.

  Het document maakt duidelijk dat iemand kan worden blootgesteld aan de spike-eiwitten van proefpersonen ‘door inademing of huidcontact’. Dit kan gevaarlijk zijn, zeggen de artsen. De spike-eiwitten veroorzaken namelijk ziekte, net als het virus.

  Voordat het te laat is

  Ze wijzen erop dat zich overal ter wereld gevallen van pericarditis, gordelroos, longontsteking, bloedproppen en aangezichtsverlamming van Bell hebben voorgedaan nadat mensen in de buurt van gevaccineerden waren geweest. Ook kregen vrouwen vaginale bloedingen en miskramen. Dit fenomeen lijkt bij sommigen auto-immuunaandoeningen te veroorzaken, waarbij het lichaam het eigen weefsel aanvalt.

  Ook kinderen zijn kwetsbaar als ze in de buurt komen van ouders en leraren die deze experimentele vaccins hebben gekregen. De artsen van America’s Frontline Doctors vrezen dat ‘gezondheidsbureaucraten’ zullen beweren dat kinderen die ziek worden, besmet zijn met een coronavariant, terwijl de ziekte het gevolg is van contact met gevaccineerde volwassenen.

  De artsen roepen gezondheidsexperts op om gegevens over mogelijke bijwerkingen van de vaccins te beoordelen ‘voordat het te laat is’.

  [LifeSiteNews]


  0 reacties :

  Een reactie posten