Arts verdiept zich in coronavaccins en schrikt: ‘Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen’

Datum:
 • donderdag 6 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  We moeten ons hier grote zorgen over maken.  Arts verdiept zich in coronavaccins en schrikt: ‘Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen’

  Coronavaccins bevatten de code van het spike-eiwit van het nieuwe coronavirus. Nergens ter wereld is een virusmonster voorhanden. We hebben alleen de genetische code. “Niemand beschikt over het virus. Waarom?” vraagt de Amerikaanse arts Carrie Madej zich af in een interview met The New American. “Die vraag is tot nu toe onbeantwoord gebleven.”

  Bij de productie van het coronavaccin hebben ze verschillende soorten genetisch materiaal samengeperst als een Frankenstein-puzzel, legt Madej uit. De gaten in de code zijn vervolgens opgevuld met behulp van kunstmatige intelligentie. “Ze gaan ervan uit dat deze Frankenstein-code datgene is waar mensen ziek van worden. Dat is absurd,” zegt de arts.

  We moeten ons hier grote zorgen over maken

  Het spike-eiwit dat je aanmaakt na vaccinatie vertoont overeenkomsten met veel eiwitten in ons lichaam waaronder syncytine, dat in de placenta en sperma zit. “Waarom is dat belangrijk? Je lichaam leert om alles wat in de code van het vaccin zit aan te vallen en te vernietigen. In dit geval leer je dus om jezelf aan te vallen. Dit is ongelooflijk en kan een enorme impact hebben op de vruchtbaarheid.”

  In de genetische code van het spike-eiwit zit ook hiv-1, wat betekent dat je lichaam na inenting hiv-1 gaat aanmaken. Kun je vervolgens hiv of aids krijgen? Dat weet niemand, aldus arts Madej. Ze wijst erop dat mensen in Australië positief zijn getest op hiv na de coronavaccinatie. “We moeten ons hier grote zorgen over maken.”

  In de code is ook iets aangetroffen wat overeenkomsten vertoont met chromosoom 8, die nauw betrokken is bij onze intelligentie en vruchtbaarheid. “Dit betekent dus dat ons lichaam chromosoom 8, en daarmee onze intelligentie en vruchtbaarheid, negatief kan beïnvloeden.”

  Een soort menselijke cyborg

  Pfizer en Moderna hebben daarnaast toegegeven dat ze een kunstmatig eiwit in het RNA in de coronavaccins hebben gestopt. “Niemand weet wat de gevolgen hiervan zullen zijn.” Madej legt uit dat het eiwit wordt gebruikt om het immuunsysteem te onderdrukken zodat de code kan worden ingebracht in het lichaam zonder te worden vernietigd. De vraag is nu hoelang het immuunsysteem onderdrukt wordt. Ze waarschuwt dat dit kan leiden tot kankers, mutaties, auto-immuunziektes en andere aandoeningen.

  De vaccinmakers beweren dat het RNA in de prik je DNA niet kan veranderen. Ze liegen, benadrukt de arts. De vaccins brengen nanodeeltjes of nanobots in je lichaam die je van binnenuit langzaam veranderen in een soort menselijke cyborg, stelt ze.

  Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen. Het einde van Mens 1.0 en het begin van Mens 2.0. Dat is een verschrikkelijk bestaan, ik ben het er absoluut niet mee eens en ik doe er niet aan mee, zegt arts Madej. “We zitten midden in een oorlog. Dit is de Derde Wereldoorlog. Ze voeren een duistere, satanische agenda uit.”
  0 reacties :

  Een reactie posten