Inbreng Geert Wilders Coronadebat (15-04-2022)

Datum:
 • vrijdag 16 april 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Geert Wilders: ‘‘Geef ons onze vrijheid terug! Mijn inbreng bij coronadebat.’’


  15-4-2021

  Geert Wilders: ‘‘Tweede termijn coronadebat. Moties over terrassen open, Koningsdagactiviteiten buiten en het openen van mijn favoriete pretpark de Efteling (ik wil weer naar de Droomvlucht!).’’ 

   


  Geert Wilders: ''Hou Nederlanders niet voor de gek, premier Rutte. Als u niet naar mij wil luisteren, luister dan naar de artsen, burgemeesters en diverse onderzoeken: Buiten is het risico nihil!'' 


   


  Geert Wilders: ‘‘De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn wegbezuinigd! En als ik dan de VVD-minister vorig jaar vraag: doe daar wat aan, dan doet ze het niet!’’   Geert Wilders: ‘‘Geef ons onze vrijheid terug! Mijn inbreng bij coronadebat.’’  0 reacties :

  Een reactie posten