Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”

Datum:
 • maandag 12 april 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ik ben een klinisch laboratorium wetenschapper, Covid-19 is nep, wordt wakker mensen!

  129

  k heb een doctoraat in virologie en immunologie, ben een klinisch laboratorium wetenschapper en heb 1500 positieve Covid-19 monsters getest die hier in Californië zijn verzameld.

  Toen mijn laboratoriumteam en ik de tests uitvoerden aan de hand van de postulaten van Koch en observatie onder een SEM (scanning electron microscope), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters.

  Wat we vonden was dat alle 1500 monsters voornamelijk Influenza A waren en sommige waren Influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we hebben de B.S. PCR-test niet gebruikt.

  Vervolgens hebben we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en een paar laboratoria van de Universiteit van Californië gestuurd en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Zij vonden influenza A en B.

  Wij hebben toen allemaal met de CDC [Centers for Disease Control and Prevention, red.] gesproken en gevraagd om levensvatbare Covid-monsters, maar de CDC zei dat zij die niet konden leveren omdat zij geen monsters hadden.

  De griep werd “Covid” genoemd en de meeste van de 225.000 doden waren dood door co-morbiditeiten zoals hartkwalen, kanker, diabetes, emfyseem, enz. Daarna kregen ze de griep die hun immuunsysteem verder verzwakte, en stierven ze.

  Ik heb nog geen enkel levensvatbaar monster van Covid-19 gevonden om mee te werken. Wij van de 7 universiteiten die de labtesten op deze 1500 monsters deden, klagen nu de CDC aan voor fraude met Covid-19. De CDC heeft ons nog geen enkel levensvatbaar, geïsoleerd en gezuiverd monster van Covid-19 gestuurd. Als ze ons geen levensvatbaar monster kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen Covid-19 is, het is fictief.

  De vier onderzoeksrapporten die de genomische extracten van het Covid-19 virus beschrijven, zijn er nooit in geslaagd de monsters te isoleren en te zuiveren. Alle vier de artikelen over Covid-19 beschrijven slechts kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat GEEN VIRUS is. Een viraal genoom is gewoonlijk 30.000 tot 40.000 basenparen lang.

  Als Covid zo ernstig wordt verondersteld te zijn, hoe komt het dan dat nog nooit iemand in een lab dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd? Dat komt omdat ze nooit echt het virus hebben gevonden, alles wat ze ooit hebben gevonden waren kleine stukjes RNA die nooit als het virus zijn geïdentificeerd.

  Dus waar we mee te maken hebben is gewoon weer een griepstam zoals elk jaar, Covid-19 bestaat niet en is fictief.

  Ik geloof dat China en de globalisten deze Covid-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben georkestreerd om wereldwijde tirannie en een globale totalitaire surveillance politiestaat in te voeren, en dit complot omvatte massale verkiezingsfraude om Trump omver te werpen.

  Bron:
  Halturnerradioshow.com

  Dr. Derek Knauss is een klinisch laboratoriumspecialist die zich richt op virologie en immunologie. Hij is gevestigd in Zuid-Californië.

  COVID VACCIN NONSENS


     0 reacties :

  Een reactie posten