De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken

Datum:
 • donderdag 1 april 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Binnen een jaar zijn wereldwijd nieuwe vaccins tegen Covid nodig, zeggen wetenschappers,” luidt de kop van een recent artikel in de Britse Guardian.


  1-4-2021

  Het artikel is gebaseerd op een enquête onder pro-vaccin wetenschappers in bijna dertig landen over de hele wereld. Twee derde van deze wetenschappers denkt dat het tijdsbestek waarbinnen je een nieuwe prik nodig hebt minder dan negen maanden is, schrijft Vasko Kohlmayer.

  “De grimmige prognose van een jaar of minder kwam van twee derde van de respondenten, volgens de People’s Vaccine Alliance, een coalitie van organisaties waaronder Amnesty International, Oxfam en UNAIDS, die de enquête hield onder 77 wetenschappers uit 28 landen”, schrijft de Guardian.

  Het verslag van de Guardian is belangrijk omdat het indirect de waarheid onthult over het huidige Covid-19 vaccinproces. Hier is de verborgen boodschap: de vaccins, die dagelijks in miljoenen doses worden toegediend, bieden geen adequate bescherming tegen Covid-19.

  De duidelijke implicatie van de verklaringen van deze wetenschappers is dat de aangeboden vaccins ondoeltreffend zijn. Hierover kan nu geen twijfel bestaan, want als de vaccins effectief zouden zijn, zouden deze deskundigen niet rondbazuinen dat mensen binnen enkele maanden na het ontvangen van hun Covid-injecties opnieuw moeten worden gevaccineerd. Nog maar enkele weken geleden werden deze inentingen – zoals u zich wellicht herinnert – aangeprezen als het antwoord op de pandemie en een ticket terug naar de normale situatie.

  Om het nog erger te maken, verzuimen deze wetenschappers ons te vertellen dat er alle reden is om aan te nemen dat de nieuwe vaccins even ondoeltreffend zullen zijn als de vaccins die momenteel worden verspreid.

  De huidige vaccins zijn ondoeltreffend omdat het virus dat Covid-19 veroorzaakt, is gemuteerd in een aantal nieuwe varianten. Sommige van deze varianten zijn zo ver verwijderd van de oorspronkelijke stam dat de vaccins tegen deze vroegere versie van het virus onbruikbaar zijn geworden. Er zijn al een aantal gevallen geweest waarin mensen met Covid zijn besmet ondanks het feit dat zij ertegen waren ingeënt. Op een aantal plaatsen in de wereld zijn de nieuwe varianten reeds de dominante stammen geworden, waardoor de huidige partij vaccins op de markt grotendeels achterhaald is.

  Dat dit soort virus snel muteert is altijd al bekend geweest, en daarom hebben eerlijke wetenschappers er altijd voor gewaarschuwd dat het onmogelijk is om deze epidemie met vaccinaties te beëindigen. Proberen deze ziekte met inentingen te verslaan is als kat en muis spelen, waarbij we de steeds nieuwe varianten van het snel muterende virus nooit kunnen inhalen. Met andere woorden, door zijn aard zal het virus altijd een stap voor zijn in het vaccinatiespel.

  Maar dit welbekende feit heeft de farmaceutische bedrijven en hun bondgenoten in de wetenschappelijke gemeenschap en de regering er niet van weerhouden deze voorspelbaar nutteloze handelwijze voort te zetten. De reden hiervoor is niet moeilijk in te zien: geld. De hele vaccinatie-onderneming is enorm winstgevend gebleken voor de betrokkenen. Het vaccin van Pfizer is bijvoorbeeld al het op één na meest winstgevende medicijn ter wereld. Volgens een eerder stuk in de Guardian, hebben Covid-19 vaccins “een wereldwijde markt gecreëerd met een jaarlijkse omzet van tientallen miljarden dollars voor sommige farmaceutische bedrijven”.

  De inspanning heeft een schare miljardairs voortgebracht en we zijn nog maar in de relatief vroege stadia. Ook al wordt niet iedereen die erbij betrokken is miljardair, toch zijn er grote sommen geld en fondsen van deze onderneming naar talloze zogenaamde experts, wetenschappers en politici gevloeid die aan de zwendel deelnemen.

  In een poging om hun programma gaande te houden, wijten de profiteurs het falen van de vaccins aan het trage en ongelijke verloop van het uitrolproces. Maar wat zij zeggen is gewoon niet waar.

  In plaats van traag te zijn, is dit de snelste ontwikkeling, productie en uitrol van vaccins in de geschiedenis geweest. Normaal gesproken duurt het enkele jaren om een vaccin te ontwikkelen en te testen en vervolgens duurt het lang om het aan de bevolking in het algemeen toe te dienen. Volgens Business Insider “duren vaccins vaak jaren, en soms zelfs decennia, om te ontwikkelen, te testen en goed te keuren voor publiek gebruik”. De eerste Covid-19 vaccins werden toegediend nauwelijks negen maanden nadat de ziekte voor het eerst in het Westen was ontdekt. De snelheid van de ontwikkeling en de toediening was volstrekt ongekend.

  Door te beweren dat het gebrek aan snelheid de schuld is en dat wij het hele proces veel sneller moeten uitvoeren, stellen de profiteurs van de vaccins een handelwijze voor die volstrekt onrealiseerbaar is.

  Denk er maar eens over na. Volgens Gregg Gonsalves, universitair hoofddocent epidemiologie aan de universiteit van Yale, “ontstaan er elke dag nieuwe mutaties. Soms vinden ze een niche die hen geschikter maakt dan hun voorgangers. Deze varianten kunnen zich efficiënter verspreiden en mogelijk immuunreacties op eerdere stammen omzeilen”.

  Om de mutaties te verslaan op de manier die de fabrikanten suggereren, zouden we de vaccins voor de in omloop zijnde stammen in een zeer kort tijdsbestek moeten ontwikkelen, testen, produceren en uitrollen. Aangezien het om een snel muterend virus gaat, hebben we het over hooguit enkele weken. In dit tijdsbestek zouden wij niet alleen een doeltreffend vaccin moeten ontwikkelen, maar ook het grootste deel van de wereldbevolking moeten inenten. Dit is duidelijk onhaalbaar. Alleen iemand die losstaat van de werkelijkheid zou zoiets voor mogelijk kunnen houden.

  Maar zelfs als je er op de een of andere wonderbaarlijke manier in zou slagen om dat allemaal binnen een maand voor elkaar te krijgen, dan nog zou er geen enkele garantie zijn dat er binnen die periode geen nieuwe vaccinstammen zouden ontstaan die zich niet aan het vaccin zouden kunnen onttrekken.

  Wat de vaccinproducenten en de deskundigen en wetenschappers op hun loonlijst publiekelijk bepleiten is natuurlijk absurd, en zij weten dat. Maar dit weerhoudt hen er niet van om deze handelwijze op te dringen aan het bange publiek, vanwege de enorme winsten die zij daarbij zullen opstrijken. Met elke nieuwe ronde in het onwinbare kat-en-muisspel dat met het virus wordt gespeeld, zullen zij hun rijkdom met tientallen miljarden dollars vergroten.

  Door de muterende aard van dit virus is het onmogelijk om deze pandemie met vaccinaties te verslaan. Vaccinaties zullen de situatie waarschijnlijk zelfs verergeren, omdat zij niet alleen geen bescherming bieden, maar blijkbaar ook ernstige bijwerkingen hebben. Er zijn al duizenden sterfgevallen en tienduizenden verwondingen door vaccins gemeld in de betrekkelijk korte tijd sinds met de massale toediening is begonnen. Het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel groter, en we weten nog steeds niets van de mogelijke langetermijneffecten van deze inderhaast in het leven geroepen farmaceutica. Volgens een analyse van gegevens uit Israël, een van ’s werelds meest gevaccineerde landen, “doodde het vaccin van Pfizer ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen en 260 keer meer jongeren dan wat het Covid-19 virus in het gegeven tijdsbestek zou hebben geëist”.

  Door door te gaan met het dagelijks toedienen van deze ongeteste en ineffectieve brouwsels aan miljoenen mensen, creëren de farmaceutische bedrijven en hun handlangers in de regering en de wetenschappelijke gemeenschap misschien wel de grootste gezondheidsramp in de geschiedenis van de mensheid.

  We moeten een beroep doen op onze verkozen ambtenaren om een einde te maken aan deze travestie.   

  0 reacties :

  Een reactie posten