We willen vrijheid, veiligheid en de bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van rookgordijnen, doofpotten, globalisme en corruptie

Datum:
 • zaterdag 6 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Agenda 21 van de VN, die heeft Balkenende destijds getekend,..

     We willen vrijheid, veiligheid en de bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van rookgordijnen, doofpotten, globalisme en corruptie

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Laten we beginnen met goed nieuws en daar navolging aan geven, aangezien het duidelijk is dat wij, de Nederlandse bevolking, tezamen met de rest van de wereldbevolking, volkomen bedrogen zijn en worden bespeeld door corrupte regeringsleiders en de media om de grote reis in te zetten naar de “Great Reset”, georkestreerd door dictatoriale/communistische mondiale instituties waarvan de hoofdsponsors geld naar elkaar over blijven maken zodat ze de macht samen behouden. Terugkomend op het goede nieuws, Texas en Mississippi, en ik geloof nog een tiental staten, hebben alle corona waanzinmaatregelen van tafel geveegd en zijn weer 100% open gegaan. Genoeg is genoeg, en we hebben genoeg globalistische waanzin gezien nu.
  lnnmedia.nl

  Het is triest als je beseft dat een mensenleven, een kinderleven minder waard is dan economische of zelfs persoonlijke belangen van bestuurders. Nederland is veranderd in een bedrijf, dat hebben de partijen gedaan die ons land de afgelopen 10-15 jaar bestuurd hebben. Agenda 21 van de VN, die heeft Balkenende destijds getekend, is het uiterste doel van diegenen die ons langzaam maar zeker structureel het leven steeds moeilijker hebben gemaakt en geenszins van plan zijn om een ander beleid te gaan voeren.

  Een beleid, waarin wij, de bevolking, bepalen en niet zoals nu waarin grote multinationals, waarvan vele hooggeplaatste politici en wetenschappers en hoogleraren weer aandeelhouders zijn, de politiek beïnvloeden. Dat op een manier die mijns inziens naar communisme leidt, naar Rutte’s “nieuwe normaal” zonder vrijheid en een heleboel dingen die moeten.
  Jdreport.com 

  Hugo de Jonge; er zijn mijns inziens nog erg weinig mensen die nog iets geloven van wat deze “Minister” zegt. Hetzelfde geldt voor Rutte en vele anderen die een mondiaal gesponnen plan voor de wereldbevolking belangrijker vinden dan de gezondheid en veiligheid van de Nederlandse bevolking. Bijzonder spijtig om dat vastgesteld te moeten hebben, maar het maakt het niet minder waar. Hieronder een “mooi” stuk over Hugo de Jonge en zijn roemloze afscheid van jeugdzorg. U weet wel, die organisatie die al vele jaren vaak kinderen vasthoudt die gewoon thuis bij hun ouders horen…
  ftm.nl 

  Onderstaande video, zeker het kijken waard, vindt ik vooral voor diegenen die nog geloven in de zogenaamde “goedheid” van de regering naar de gewone normale Nederlander toe.
  De rookgordijnen van Rutte & Kompanen ontrafeld

  Voordat deze waanzin over een virus, dat zo ongeveer gelijk staat aan de griep, begon, stonden vele mensen (zorgpersoneel, boeren, politie, leraren, anti-5G activisten, vissers, kermisexploitanten, nationalisten, verschillende groeperingen samen tegen pedofilie, de woonwagenbewoners, de gepensioneerden enz.) te protesteren, omdat er al jarenlang structureel minder geld naar de Nederlander ging en gaat, maar dat buitenlandse instituten en de Verenigde Naties, de EU, de WHO, het WEF, de Gates Foundation via GAVI enz.…, wel miljarden krijgen.

  Die betalen weer met subsidies aan andere belanghebbenden met als doelen: de immigratiestroom opgang houden, de klimaatwaanzin, een financieel uitkleedprogramma voor de gewone burgers. En waarmee wordt dat allemaal bekostigd? Juist, met ons belastinggeld en dat van andere bevolkingen in de wereld.

  Thierry Baudet, u weet wel van het FVD en de Vrijheidskaravaan die door Nederland trekt, die de waarheid over dit zogenaamde “gevaarlijke” virus ook wel ziet, heeft een Kamerdebat aangevraagd over de miljarden verslindende kosten van de massa-immigratie die niemand met gezond verstand wil. Miljarden voor globalistische doeleinden, voor Nederlandse doeleinden een schamele troost.
  Jdreport.com 

  De waanzin van het globalistische nationale en internationale politieke kartel is elke dag meer en meer zichtbaar en kan eenvoudigweg niet blijven bestaan, omdat er gelukkig nog heel veel mensen zijn die wel in het bezit zijn van realisme, gezond verstand, familiare waardes, principes, normen en waarden en die geen goedkeuring geven aan het mondiale gedachtegoed, het pedo-communistische-satanistische wereldsysteem dat het beleid bepaalt, of wil bepalen, ergo dat kinderen niet langer beschermt, hun onschuld  niet beschermt maar uitbuit, de onschuldige zielen van kinderen seksualiseert en ze indoctrineert vanaf heel jong door middel van het schoolsysteem en de media, die de landen van de wereld aan het nivelleren zijn. Iedereen gelijk, zonder bezittingen, niet langer zelfstandig en zelfredzaam, maar afhankelijk van het systeem, met uitzondering van diegenen die de boel bepalen.

  Het is aan ons om moedig te zijn, de waarheid te blijven delen in alle mogelijke vormen, zodat de waarheid over alles boven tafel komt. Of het nu gaat over de foutieve PCR-test, de mijns inziens gevaarlijke vaccinatie, de corruptie in vele sectoren in Nederland en vele mondiale instituten, de doofpotten van Rutte & co, teveel om op te noemen, de financiële en andere eigenbelangen van vele zogenaamde “wetenschappers” en burgemeesters, het pedo-satanistische Bodegraven verhaal van Joost Knevel, Van Dissel en kompanen en zo kunnen we nog wel even door gaan.

  Samen krijgen we deze krankzinnigheid uit onze maatschappij en kunnen we zorgen voor een verandering. Geef uw stem niet aan één van die partijen die het voor het zeggen hebben gehad de afgelopen 10-15 jaar, stem op iets nieuws, stem nationalistisch!  

  En het is mijns inziens, zachtjes uitgedrukt, nogal dom om te stemmen op diegenen die dit veroorzaakt hebben en die uw en mijn belangen, dat ziet u aan het wanbeleid van de afgelopen jaren, helaas uit het oog zijn verloren. 

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten