Live-uitzending vanuit Den Oever met Dijkstra en Evenblij over datacenters in de Noordkop

Datum:
 • vrijdag 26 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,

 • HOLLANDS KROON - DEN OEVER

  Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit theater Het Vikingschip in Den Oever, Hollands Kroon.



  Daar wordt met wethouder Theo Meskers gesproken over de nut en noodzaak van de vele datacenters die er in de gemeente worden gebouwd, meldt omroep BNNVARA.

  Presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra komen ook te spreken over de eerste vondelingenkamer van Noord-Holland, met initiatiefneemster Suzanne Ernst. Die is onlangs geopend in het Noordwest Ziekenhuis in Den Helder. En er is aandacht voor de meest koninklijke inwoner die de gemeente ooit had: de Duitse kroonprins Wilhelm, die vijf jaar lang in ballingschap op het toenmalige eiland Wieringen woonde.

  Daarnaast is er livemuziek van Jeroen Zijlstra, neemt burgemeester Rian van Dam plaats in de verhoorwagen en bespreken Frank en Erik dat oer-Noord-Hollandse fenomeen: de kermis.

  De radiouitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl

  Noordhollands Dagblad


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Krijgt Theo weer de kans om zijn misleidende beloftes (zeg maar leugens) over de datacenters goed te praten? Zonder weerwoord van actiegroep Red de Wieringermeer?

  Anoniem zei

  Theo is uit hetzelfde hout gesneden als Rutte @Anoniem1. Als het hun politiek niet uitkomt dan schuiven ze de wet gewoon opzij. Criminelen met een net pak en stropdas voor dus.

  Een reactie posten