Het kabinet heeft zijn zin – Recordaantal ondernemers gestopt in 2020

Datum:
 • woensdag 10 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • De marionetten in dit kabinet zijn aangesteld om Nederland te slopen en ze voeren hun taak gedreven uit.


  10-3-2021

  Ze doen er alles aan om Nederland op te laten houden te bestaan en de oorspronkelijke bevolking uit te roeien.

  Sinds 1973 groeit de autochtone Nederlandse bevolking, die toen uit 13 miljoen Nederlanders bestond, niet meer. Elke bevolkingsaanwas sindsdien is door immigratie, over een paar jaar zijn we een minderheid in dit land die wel voor alle kosten opdraait.

  Honderden miljarden hebben we onder dwang afgestaan aan de EU-dictatuur die ons illegaal bezet heeft, honderden miljarden hebben we in donker Afrika gestort met als gevolg dat elke neger ons nu voor racisten uitmaakt. Als dank daarvoor wil het CDA nu 1 miljoen huizen bouwen voor negers – Niet in Afrika maar in Nederland. Dat gaat weer honderden miljarden kosten, eerst aan huizen, dan aan uitkeringen, zorg, onderwijs en criminaliteit. De immigratie zou 400 miljard gekost hebben de afgelopen 25 jaar, maar daar zit niet bij inbegrepen dat die 400 miljard gelijk is aan onze staatsschuld en we daar ook nog eens honderden miljarden rente over betaald hebben, maar nog is het niet genoeg en gaat elk kabinet er mee door.

  Omdat dat genocidale afbraakbeleid kennelijk niet snel genoeg gaat hebben we nu lockdowns om de laatste restjes Nederland om zeep te helpen.

  Parool:

  Het aantal ondernemers dat er de brui aan gaf, is vorig jaar voor het eerst in tijden fors gestegen: 140.000 ondernemers stopten ermee, 20 procent meer dan een jaar eerder en het hoogste aantal sinds 2007.
  Het aantal bedrijfsopheffingen nam vooral in het derde en vierde kwartaal een vlucht. Mogelijk heeft dat te maken met de gedeeltelijke lockdown die het kabinet halverwege oktober afkondigde voor de horeca.

  ‘Mogelijk’ – Het Parool twijfelt blijkbaar nog aan het effect van de lockdowns, maar bij het Parool werken dan ook alleen bezopen lijpkikkers.  0 reacties :

  Een reactie posten