‘Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!

Datum:
 • zondag 7 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Er is geen coronapandemie” – artsen over de hele wereld slaan alarm:  ‘Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!

  Onderstaande video, waarin artsen openlijk hun bezorgdheid uiten over de pandemie, zorgt momenteel voor opschudding op social media, schrijft internetkrant Wochenblick. Ze waarschuwen voor de nieuwe mRNA-vaccins. En tijdens de coronapandemie vielen er niet meer doden dan normaal, zeggen de artsen.

  “Het is niet bewezen dat er een virus is dat een nieuwe ziekte heeft voortgebracht. Er is dus geen vaccin nodig,” zegt dr. Andrew Kaufman uit Amerika.

  “Er is geen coronapandemie” – artsen over de hele wereld slaan alarm:


  Moedige artsen slaan handen ineen in strijd tegen ‘coronafraude’

  Artsen die vraagtekens zetten bij de pandemie worden vrijwel dagelijks belasterd. Desalniettemin besloten moedige artsen uit onder meer de VS, Engeland, België, Zweden, Nederland, Spanje en een medisch journalist uit Duitsland om een bijdrage te leveren aan de video. Ze maken zich grote zorgen over de ‘coronafraude’ en het vaccin tegen het coronavirus dat in alle haast is ontwikkeld.

  Vergelijkbaar met griep

  Dr. Johan Denis uit België legt uit dat het coronavirus qua sterfte en besmettelijkheid vergelijkbaar is met griep. De media maken mensen bang door met cijfers te goochelen en promoten deze onveilige vaccins. Volgens de bezorgde artsen draait het allemaal om geld, niet om onze gezondheid.

  [Wochenblick]


  0 reacties :

  Een reactie posten