De COVID fraude zal niet voor altijd verborgen blijven

Datum:
 • zondag 7 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De medische beroepsgroep heeft zich aan de Covid-hype verkocht vanwege het simpele feit dat ze bonussen kregen uitbetaald als de persoon Covid had.


  5-3-2021


  Ze beweerden dat Covid meer gevolgen had voor minderheden, maar verzuimden te vermelden dat als je geen verzekering had en zei dat je Covid had, de overheid 100% van alle medische kosten betaalde. Ze hebben medische professionals omgekocht om van Covid een nationale crisis te maken, en zelfs met al die hype is het dodental slechts 0,028%.

  Nu beginnen families onderzoeken te eisen omdat hun dierbaren waren vermeld als zijnde overleden aan Covid terwijl dat niet zo was. Ik heb e-mails ontvangen van talloze mensen die een moeder in de 90 hadden en op sterven lagen, voor hun laatste dagen naar het ziekenhuis ging en plotseling stierf aan Covid, bericht Martin Armstrong op HoweStreet.

  In Groot-BrittanniĆ« wijzen veel medische deskundigen er nu op dat te veel sterfgevallen aan het virus worden toegeschreven. Een begrafenisondernemer noemde dit “een nationaal schandaal”, aldus de Daily Mail. In Groot-BrittanniĆ« zijn er geen griepgevallen gemeld, en in Canada zijn de meldingen van griep nog maar een fractie van wat ze waren.

  De fraude die zo alomtegenwoordig is, heeft de wereldeconomie verwoest, voedseltekorten in gang gezet, en is misbruikt om onze fundamentele mensenrechten te elimineren. Ze hebben de horeca weggevaagd, een eind gemaakt aan de kunsten, en veel studenten depressief gemaakt en niet in staat om op afstand te leren. Er is een stijgende trend in zelfmoorden, die met 60% zijn toegenomen

  Intussen zien we een scherpe daling van het aantal nieuwe Covid-19 gevallen, zowel in de VS en Canada als in India. Dit impliceert dat een groot deel van de Covid-kwestie wordt gefabriceerd door de pers en corrupte individuen in de medische wereld. Dan hebben we het toppunt van corruptie in Dr. Anthony Fauci, die alles zal zeggen om de Covidcrisis gaande te houden. Hij zegt nu dat hij, omdat hij gevaccineerd is, eindelijk zijn dochter kan omhelzen omdat zij ook gevaccineerd is. Hij heeft zijn dochter al een jaar niet kunnen omhelzen, beweert hij. Als jij nu ook het vaccin van Gates neemt, hoef je niet sociaal afstand te nemen van anderen, die ook gevaccineerd zijn. Deze man hoort in de gevangenis. Hij heeft zo veel gelogen en zo vaak in Schwabs promotievideo’s te zien waarin hij de noodzaak van de economische Great Reset aanprijst, terwijl hij geen enkele kwalificatie heeft op dat gebied. We hebben zoveel verloren door deze fraude en ze hebben de mensen zo geterroriseerd, dat ze maskers dragen en bang zijn om zelfs maar te socialiseren. De schade aan de samenleving is onherstelbaar. De mensen beginnen terug te vechten.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  "De mensen beginnen terug te vechten". Helaas gebeurt dat niet in het "dappere" Nederland, hier lopen ze als makke schapen achter een stel psychopaten aan. Zal wel te maken hebben met het Stockholm syndroom.

  Een reactie posten