Covid-taboe: 90% van de IC-patiënten heeft migratieachtergrond

Datum:
 • donderdag 4 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  “O god, o god,o god”  Covid-taboe: 90% van de IC-patiënten heeft migratieachtergrond

  (Door: “Der Analyst” – Vertaling: E.J. Bron)

  Gedwongen coronamaatregelen niet in de laatste plaats “dankzij” mislukte integratiepolitiek?

  Je herkent de “Bild-Zeitung” helemaal niet meer. Al geruime tijd doet het vlaggenschip van mainstream media exact datgene wat zijn taak is: het onthult wantoestanden en begeleidt kritisch het handelen van de regering. Zoals een gloednieuw artikel bewijst, deinst de “Bild-Zeitung” nu zelfs niet eens meer terug voor hele hete hangijzers, voor zaken die in Duitsland taboe zijn.

  In het artikel wordt de lezer op de hoogte gesteld van een gesprek, dat de chef van het Robert Koch Instituut (zeg maar het Duitse RIVM), professor Lothar Wieler, onlangs met een groep geneesheer-directeuren heeft gevoerd. Het onderwerp: Dr. Thomas Voshaar, geneesheer-directeur van de longafdeling in het ziekenhuis Bethanien in Moers (Nordrhein-Westfalen), had opdracht gegeven tot een interne beoordeling van de maanden november en december 2020 en van begin januari 2021. Hieruit bleek dat meer dan 90% van de zwaar zieke coronapatiënten op de IC´s een migratieachtergrond had. Intern was men het er over eens geworden om deze zieken “patiënten met een communicatiebarrière” te noemen.

  De chef van het RKI wist het al

  Wieler was al met deze problematiek bekend. Hij zei hier over:

  “Ik exact hetzelfde gehoord. Maar het is een taboe. IK heb geprobeerd bepaalde mensen te benaderen. We moeten via imams deze religiegroep benaderen. Het geheel heeft voor Berlijn enorme gevolgen. Het is een echt probleem.”

  “O god, o god,o god”

  Het gaat dus blijkbaar overwegend om moslims, die op grond van de “communicatiebarrière” niet bereikt kunnen worden. DE chef van het RKI noemt man en paard en de “Bild-Zeitung” publiceert het. Respect.

  Bovendien spreekt Wieler van parallelsamenlevingen midden in ons land, vier miljoen mensen die men niet bereikt. De RKI-chef letterlijk: “En dat is shit”. Hoewel deze groep slechts 4,8% van de bevolking uitmaakt, vertegenwoordigt hij 50% van de patiënten op de IC´s.

  Dr. Thomas Voshaar informeerde minister van Gezondheid Jens Spahn over de zaak. Voshaar tegen de “Bild-Zeitung”:

  “Iedereen die ik gesproken heb, tot en met de heer Spahn, heeft gezegd: O, god, o god, o god.”

  Zoals de “Bild-Zeitung” van een regeringswoordvoerder te weten kwam, vond Spahn het echter niet nodig om deze informatie door te geven aan het kantoor van de bondskanselier. Ze was derhalve bij de coronatopontmoetingen van de bondskanselier met de ministers-presidenten van de deelstaten nooit onderwerp van gesprek. “O god, o god, o god”, dat is dus het antwoorde van de politiek op dit urgente probleem.

  Lockdown niet in de laatste plaats vanwege de “patiënten met een communicatiebarrière”?

  Je moet je eens voorstellen dat de gedwongen coronamaatregelen zogenaamd daarom werden opgelegd om een overbelasting van de IC´s te vermijden. En nu komen we zomaar even te weten dat het overwegend migranten zijn die vanwege Covid deze IC´s bezetten, omdat de staat niet in staat is hen duidelijk te maken hoe zij zich moeten gedragen. “Communicatiebarrière” noemt men dat dan eufemistisch. Een betere uitdrukking zou zijn: “Krakend mislukte integratiepolitiek”.

  En deze draagt er – zoals we nu weten – in niet geringe mate aan bij dat we ons moeten laten opsluiten, dat winkels failliet gaan en dat in bejaardenhuizen oude mensen sterven aan eenzaamheid.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: “Der Analyst”

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  6 reacties :

  Hero zei

  of in hun thuisland geen immuniteit opgebouwd?

  Hero zei

  Of in hun thuisland geen immuniteit opgebouwd

  Anoniem zei

  De migratie mag wat kosten, 400 miljard, nu weer de dure verpleging op de IC's en er zal gerust nog meer boven tafel komen.

  Unknown zei

  De migranten hebben maling aan alle regels waarvan wij de dupe zijn geworden.
  Hier worden we na 21.00 uur van de straat gejaagd door de reggering.
  Door hen gaat de hele economie en de detailhandel naar de klote en mag er straks niets meer open.
  Elke dag horen we hoeveel mensen er op de ic's liggen maar laat ze er dan ook even de afkomst bij vermelden.
  Dat doen ze niet daar Europa dan te klein is en die mensen dan als ratten gezien worden door de bevolkingen.

  Anoniem zei

  Nederland heeft een tekort van ongeveer 400 miljard Euro.
  We weten nu hoe het tekort is ontstaan, nu afwachten wanneer de politiek dit beaamt.(zal wel nooit gebeuren)

  Anoniem zei

  Hebben de DENK, NIDA en BIJ1 al gehoord?

  Een reactie posten