Pas op voor propaganda & gaslighting !

Datum:
 • zondag 7 februari 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Het middel is erger dan de kwaal.

  6-2-2021


  Pas op voor propaganda & gaslighting !


  Landgenoten, propaganda is vandaag de dag nog steeds een beproefd middel om het gedrag van een groep mensen te veranderen. ‘Gaslighting’ gaat nog een stap verder en met dat fenomeen hebben wij sinds de uitbraak van het Chinese Virus te maken.
  ‘Gaslighting’ is een vorm van psychologische manipulatie, momenteel met succes beoefend door onze volksvertegenwoordigers, virologen en ziekenhuismanagers.

  Figuren als Ernst Kuipers (Landelijk Netwerk Huppeldepup.) schuiven zowat dagelijks aan bij verschillende praattafels op TV en voorzien ons van de broodnodige angstporno: de situatie in Nederland is nog steeds zeer zorgelijk, houd je aan de maatregelen, ga niet op visite, houd je aan de avondklok, werk thuis, draag een bekpamper, was je handen kapot en houd geen sneeuwballengevecht met vreemden, want anders heb ik geen bedjes meer vrij en sterft je oma een verschrikkelijke dood !

  Ik hoor figuren als Ernst Kuipers nooit, maar dan ook nooit over een toename van kindermishandeling, leerachterstand bij kinderen, ondernemers die hun zaak in rook zien opgaan, schulden, depressies, zelfmoorden en algehele sociale malaise.
  En dat allemaal voor een kleine groep mensen, vaak een groep hoogbejaarde mensen, die Covid niet gaat overleven.

  In het dagelijks leven gebruik ik weleens de term ‘natuurlijke selectie’. Ik geloof in de wetten van de natuur. De zwakkeren gaan eerst. Maar als je dat zegt, worden er altijd een hoop mensen boos en zeggen dat er ook mensen van middelbare leeftijd sterven aan Covid. Klopt, maar er sterven helaas ook jonge mensen aan bijvoorbeeld leukemie. Daarmee wil ik zeggen, we zijn sterfelijk. Accepteer dat.

  Inmiddels een afgesleten uitdrukking betreffende de coronamaatregelen: het middel is erger dan de kwaal.

  Boiling Points Magazine

  0 reacties :

  Een reactie posten