Nederland… Of wat er nog van over is na Rutte…

Datum:
 • vrijdag 19 februari 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De Covid-vaccinatie is 18.000 x dodelijker is dan de griepvaccinatie.  Nederland… Of wat er nog van over is na Rutte…

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Onderstaand artikel leert ons dat Rutte directeur is van de “Staat der Nederlanden”, geregistreerd bij “Dun & Bradstreet” onder D-U-N-S nummer: ~40-200-0004. Startdatum van dit bedrijf is 1848, directielid is Mark Rutte. Dit bedrijf heeft 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur en dit bedrijf is de wereldwijde moedermaatschappij. De wereldwijde concernstructuur, zo laat het artikel weten, bestaat uit 424 bedrijven. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijke relaties, Programmaministerie voor Jeugd en Gezin en het Ministerie van Buitenlandse zaken zijn 100% dochterondernemingen, datzelfde geldt voor de Nederlandse Bank N.V. Meer informatie vindt u in het artikel.

  www.vrijheidsrechten.nl

  Wat heeft Rutte gedaan met de Nederlandse bevolking, de zorg, de steun voor bejaarden, veteranen en zorgbehoevenden? Voordat deze corona-hoax begon, stonden vele mensen uit vele sectoren op het Malieveld of elders om te protesteren tegen het anti-Nederlandse beleid dat Rutte aanhield en aanhoudt. Onderstaand artikel somt het mooi op en laten we vooral nooit meer op de kartelpartijen stemmen, zodat de oppositie genoeg stemmen krijgt om deze politici, die hun functie onwaardig zijn, door een grote hoeveelheid stemmen in plaats van het communistische eenheidsbeleid van de huidige partijen die de oppositie buitensluit voor het hebben van een andere mening en/of visie, buiten te sluiten.

  https://ejbron.wordpress.com

  Misschien heeft u de verhalen over Bodegraven, pedofilie en satanisme, kindermishandeling en kindermoord wel gehoord, maar dit is zo’n verhaal dat langzaam maar zeker steeds meer nieuwe feiten over de daders aan het licht brengt en staat niet op zichzelf. Er zijn mensen die zich al jarenlang inzetten om kinderen en ouders bij te staan en nu heeft een familierechten advocate voor jeugdzorgzaken uw steun en hulp nodig. Een oproep aan u:

  www.kindenoudersrechtsbescherming.nl

  Volgens onderstaand artikel laten data van het CDC zien dat de Covid-vaccinatie 18.000 x dodelijker is dan de griepvaccinatie.

  https://greatmountainpublishing.com

  Ondertussen in Frankrijk; daar vertoont 50- tot 70% van het met Astra Zenica gevaccineerd verplegend personeel ernstige bijwerkingen.

  www.ejbron.wordpress.com

  U kunt aangifte tegen Mark Rutte doen en hem persoonlijk en ambtelijk aansprakelijk stellen.

  www.de-nieuwe-media.nl

  Mijns inziens zou er onmiddellijk gestopt moeten worden met het testen met een test die, volgens gecensureerde deskundigen, volledig waardeloos is, stoppen met het vaccineren van mensen met een experimentele vaccinatie en stoppen met de maatregelen die genomen zijn voor een nooit geïsoleerd virus, waaraan hetzelfde aantal of zelfs minder mensen dood gaan als aan de griep. De griep is wereldwijd trouwens plotsklaps ineens verdwenen.

  Het mag duidelijk zijn dat dit niet gaat om onze gezondheid op peil te houden, maar mijns inziens om onze gezondheid te ondermijnen. Als u er even voor een moment van uitgaat dat het waar is dat de 1% en de commissie van 300 (de rijksten der aarde) de wereldbevolking drastisch willen reduceren (Agenda 2030 van de VN), hoe zou dat dan het beste kunnen…

  Door iedereen verplicht iets in te spuiten? Door iedereen dag en nacht bloot te stellen aan elektromagnetische straling wat geldrol-vorming (het Rouleau-effect) in het bloed tot gevolg heeft? Door diegenen die vers en gezond voedsel voor ons maken het leven dusdanig zuur te maken met wet- en regelgeving dat het boeren hen onmogelijk gemaakt wordt? Door glyfosaat in voedsel te verwerken en het op de velden te spuiten waar voedsel op verbouwd wordt? Door vele windmolens te plaatsen die SF-6 gas lekken? Door smart city’s te bouwen die in mijn ogen logisch gezien niet echt bevorderlijk kunnen zijn voor de algemene gezondheid, laat staan uw privacy waarborgen. Door allerlei stoffen, chemicaliën in voorbewerkt en verpakt eten te stoppen? Door genetisch gemanipuleerde zaden te kweken, genetisch gemanipuleerd voedsel te verbouwen, mensen genetisch te manipuleren?

  Is ons, de bevolking, ooit gevraagd of wij deze mondiale agenda wilden? Nee, het referendum is net op tijd de nek om gedraaid… Onze mensenrechten worden geschonden, we worden gemanipuleerd, voorgelogen en het is tijd dat we samen, vreedzaam en georganiseerd laten zien dat we niet langer meedoen met dit experiment. Er is geen pandemie, er is geen klimaatnoodtoestand, geen reden voor CO2-reductie, en als men nu het aantal vermiste kinderen net zo vaak noemde in de MSM als het aantal (valse) besmettingen, dan was er iets positiefs te melden.

  Wat wel zeer positief is, is  dat er steeds meer mensen wakker worden en inzien dat ze niets te vrezen hebben en weer gaan leven, en het mooie van een wakker mens is dat diegene niet meer gaat slapen en anderen wakker maakt. En dat is wat er gebeurt, Nederland wordt wakker, ziet door de leugens heen en verbindt zich, zodat onze kinderen, op het eind, een toekomst hebben waarin ze veilig en in vrijheid kunnen opgroeien.

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten