Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’

Datum:
 • vrijdag 19 februari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • U mag ‘vrij’ discussiëren over de kleur rood, maar niet over blauw  Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’

  —————————————————————————————————————————————-

  Mark Zuckerberg (Facebook) uitte in de zomer van 2020 zijn twijfels over de effectiviteit en veiligheid van de Covid-19 vaccins. Het gerenommeerde team onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas kregen van een Facebook insider een video in handen waarop Zuckerberg letterlijk zegt dat ‘we simpelweg niet weten wat de langetermijn gevolgen zijn van het in feite wijzigen van het DNA en RNA van mensen,’ oftewel precies wat wij al sinds het voorjaar over deze vaccins schrijven.

  Zuckerberg voegde eraan toe dat het mRNA in de vaccins ‘andere mutaties of andere risico’s’ zouden kunnen veroorzaken, en de vaccins daarom verder zouden moeten worden ontwikkeld. Desondanks ontkende hij in november 2020 in een livestream met dr. Anthony Fauci dat deze vaccins je DNA en RNA veranderen. Maar dat was wèl voor het grote publiek bedoeld.

  U mag ‘vrij’ discussiëren over de kleur rood, maar niet over blauw

  Vorige week kondigde Facebook aan dat alle ‘valse’ claims over de pandemie, de Covid-19 vaccins, en vaccinaties in het algemeen zullen worden geblokkeerd. Ook berichten waarin staat dat deze vaccins je DNA kunnen veranderen, zullen worden verwijderd. Verder mogen mensen ‘discussiëren, debatteren en hun persoonlijke ervaringen en meningen’ delen, zolang het maar binnen de regels en goedgekeurde opinies van Zuckerberg en zijn team valt.

  U mag op Facebook dus ‘vrij’ discussiëren over de kleur rood, of het licht of donkerrood is, of toch wijnrood, maar u mag het NIET meer over de kleur blauw hebben. Blauw is not-done, verboden. Kortom: de ‘vrijheid’ van meningsuiting anno 2021 in een notendop.

  Ook in Nederland censuurgolf

  In Nederland is eveneens een censuurgolf gaande; vorig jaar werd het blad ‘Gezond Verstand’ uit de meeste boekwinkels geweerd, en in de media op TV en radio hoort u altijd dezelfde experts dezelfde mening verkondigen. De hoofdredacteur van de diep weggezonken Volkskrant verklaarde zelfs letterlijk dat twijfelen aan het regeringsbeleid taboe is, en voortaan maar één geluid gewenst is. Dat is dan automatisch geen visie of mening meer is, maar een dictaat, zoals dat in de DDR en Sovjet Unie ook werd gedaan.

  Bewust gelekt?

  De video die Project Veritas in handen kreeg zou ook wel eens bewust kunnen zijn gelekt. Zoals veel van onze lezers weten kondigt de machtselite op de wereld vaak op dit soort wijze hun ware plannen en bedoelingen aan.

  Het is dus goed mogelijk dat Zuckerberg juist wil dat u weet dat uw DNA kan worden veranderd als u zich tegen Covid laat vaccineren, en dat de gevolgen hiervan voor uw gezondheid en uw leven onbekend zijn, en dus zeer ingrijpend zouden kunnen zijn. Als het dan inderdaad helemaal fout gaat met deze vaccins, dan hebben Zuckerberg en consorten u volgens hun eigen verwrongen normen daarvoor ‘gewaarschuwd’.


   

  Xander

  (1) Project Veritas

  0 reacties :

  Een reactie posten