Is de Covid ‘pandemie’ slechts een economisch theater?

Datum:
  • woensdag 3 februari 2021
  • in
  • Categorie: , , ,
  • Het creëren van een virus uit het niets is een wreed en schandalig bedrog,......  



    Is de Covid ‘pandemie’ slechts een economisch theater?


    Door de kredietcrisis, de Amerikaanse noodbank leningen crisis en de inmiddels massale Covid-reactie samen te brengen, heb ik geconcludeerd dat een van de belangrijkste redenen waarom dit gebeurt, afgezien van de bedrijfsplunderingen, is vanwege een historische gebeurtenis, de economische ineenstorting van de VS en de ondergang van de dollar, dat slechts enkele weken voor de start van deze Covid-operatie begon, en is opgeschort door een wereldwijd vervaardigde economische ‘bevriezing’.


    HET EINDE VAN ‘UITBREIDEN EN DOEN ALS OF’

    Een paar maanden voordat Covid verscheen, was de Fed druk bezig met het storten van letterlijk triljoenen dollars in de Amerikaanse banken om te voorkomen dat interne  onderlinge leningen bankruns die zich begonnen te ontwikkelen. Dit waren dezelfde tektonische kloven die zich ontwikkelden voorafgaand aan de crisis van 2008, toen de banken elkaars solvabiliteit zo wantrouwden dat ze elkaar massaal de rente verhoogden om rekening te houden met het risico. Als ze niet onderdrukt zouden worden, zouden de leenrentes blijven stijgen, wat een pad zou banen naar bankfaillissementen en een besmetting die uiteindelijk de economie zou laten ontsporen en de dollar zelf zou ondermijnen.

    In september 2019 kwam de Fed tussenbeide in de Repomarkt gedurende vier opeenvolgende dagen, waarbij $ 75 miljard per dag in de banken werd gepompt, terwijl de interbancaire rente – de reporente – piekte op een angstaanjagende 10% (1). Als dit niveau de reguliere kredietverstrekking zou kunnen besmetten, zou dit leiden tot wijdverbreide wanbetalingen en insolventie.

    De gevaren zijn tegenwoordig veel groter omdat, in tegenstelling tot 2008, Quantitive Easing (QE) de Fed tot het uiterste van haar geloofwaardigheid heeft gedreven en hen dwingt tot een ernstige devaluatie van de valuta. Als ze doorgaan met de vormen van QE waaraan ze geketend zijn, dan wordt de waardedaling van de dollar een zekerheid in een Amerikaanse economie die in het algemeen veel kwetsbaarder en diep in de schulden staat en minder in staat is het hoofd te bieden.

    De Fed moet al een paar jaar hebben geweten dat QE de economie niet naar economische normaliteit bracht en dat ze nog steeds vastzaten in de solvabiliteitscrisis van 2008. Dit wetende, was de Fed voorbereid op de laatste crisis. Ze hadden het mogelijk gemaakt honderden miljarden dollars discreet in het banksysteem te injecteren, in tegenstelling tot in 2008, zonder enige extra fanfare van het Congres, via de Financial Stability Oversight Council, die in 2010 werd opgericht.

    Ze hadden zichzelf bijna onbeperkte middelen gegeven en de middelen van de hele regering indien nodig, om de banken gerust te stellen dat instorten onmogelijk was. Deze ‘reddingsoperatie’ speelde zich af, relatief onaangetast, behalve in de financiële pers, slechts enkele weken voordat de Covid-griep op het wereldtoneel verscheen. Zij schreven…

    ….. cumulatieve repo leningen van in totaal meer dan $ 9 biljoen die de Fed vanaf 17 september 2019 aan de handelshuizen op Wall Street had verstrekt – maanden vóór de aanvang van COVID-19 overal ter wereld … (2)

    Anders dan in 2008 is dit tweede gebruik of voortdurende gebruik van massale Fed-stimuleringsmaatregelen geen nieuw ongetest idee en, door het opnieuw te gebruiken of intensiever te blijven gebruiken om de banken te stabiliseren, zou het uiteindelijk de markten doen concluderen dat we op slot zitten. in een nooit eindigende stimuleringscyclus, die onvermijdelijk zal eindigen in hyperinflatie en ineenstorting van de dollar.

    Dat is een onomstreden economisch feit en zal de conclusie zijn van het huidige beleid van de Fed. In die context zou een externe ‘gebeurtenis’ van cruciaal belang kunnen zijn om de schijnwerpers van de Amerikaanse financiën en zijn ellende te verwijderen.

    De Fed zal repo-operaties pas willen beëindigen als ze er absoluut zeker van is dat de markt op eigen benen kan staan. (3), (4)

    Het tarief voor nachtelijke repo’s in de Verenigde Staten stond op vrijdag 15 januari op 0,11

    Maar, zoals ze goed weten, gezien hun ervaring van de afgelopen 10 jaar, zullen de markten in het huidige economische model nooit op eigen benen kunnen staan. Nu worden niet alleen bedrijven overeind gehouden door lage rentetarieven, de VS zelf is afhankelijk en solvabel gehouden door de lage rentetarieven.

    De Fed heeft meer dan 9 biljoen dollar aan de banken geïnjecteerd of ter beschikking gesteld in slechts 6 maanden voorafgaand aan maart 2020, dat is meer dan 40% van het Amerikaanse BBP, voorafgaand aan Covid en vertegenwoordigt bijna een toename van 40% van de Amerikaanse staatsschuld!

    (Samen met de ‘vlucht naar (dollar) veiligheid’ heeft Covid de mogelijkheid geboden om de ineenstorting van het bankwezen in de VS te bevriezen met massale injecties van contant geld. $ 9 triljoen was beschikbaar voor Amerikaanse banken tot maart 2020, maar daarnaast heeft de Fed $ 5 biljoen aan economische stimulans voor de economie als geheel en onlangs nog eens 5 biljoen geproduceerd.)

    Het wordt dus heel duidelijk dat we aan het einde van deze specifieke monetaire weg zijn, het ‘uitbreiden en doen alsof’-beleid is afgelopen en er is niets in de economische gereedschapskist dat het onvermijdelijke kan blokkeren. Alleen een externe ‘goddelijke’ tussenkomst zou de ineenstorting van de dollar zelfs tijdelijk kunnen vertragen.

    Even terzijde moet ik hieraan toevoegen dat, hoewel ze later kunnen worden beïnvloed, dit niet gebeurt bij Europese of Aziatische banken, alleen bij Amerikaanse banken.

    DE OMLEIDING

    Naar mijn mening hebben de Amerikaanse veiligheidsagentschappen een scenario van de plank uitgekozen, iets dat ze terecht jarenlang hebben gerepeteerd, de reactie op een dodelijk virus, dat de vereiste financiële stopzetting zou veroorzaken, bankactiviteiten zou onderdrukken en een wereldcrisis zou veroorzaken die groot genoeg is om de economische crisis van de VS te verduisteren en een ‘vlucht naar veiligheid’ in de dollar te bewerkstelligen, waardoor een door de economie veroorzaakte coma mogelijk wordt gemaakt, tijd en ademruimte wordt gegeven en massale QE-injecties in de VS en de wereldeconomie worden gerechtvaardigd.

    Het zou kunnen worden verkocht als een periode waarin een herstructurering van het wereldbanksysteem zou kunnen plaatsvinden en misschien de schuld zou kunnen herschikken en de mechanismen van een nieuwe reservevaluta opnieuw zou kunnen definiëren.

    Dit is waar ik denk dat ‘The Great Reset’ echt over gaat. Het wordt op elk niveau geschilderd als iets ingewikkelds en schandelijks, maar het is mogelijk nuttiger dan dat, een noodzakelijke dialoog, waar het onderwerp van die dialoog voor het publiek wordt verzegeld, gerechtvaardigd door onze bezorgde en paniekerige oren te beschermen, en die bijna alle westerse wereldleiders betreft.

    False vlag….

    Ik weet (bijna) zeker dat een grote terroristische aanslag onder valse vlag zou zijn besproken als een alternatief voor Covid, maar de VS zijn economisch niet geschikt om militair te reageren, en zonder een militaire reactie op een terreuraanslag zouden de VS bang zijn om er zwak uit te zien. 

    Hoewel men dacht dat oorlogen veel economische crises zouden oplossen, is het in dit geval net zo waarschijnlijk dat een proxy-oorlog met Rusland of een directe oorlog met Iran een ineenstorting van de dollar zou bespoedigen, in plaats van groei en een vlucht naar ‘veiligheid’ te creëren.’ China zou de VS ongetwijfeld vrolijk vernederen tijdens zo’n conflict.

    Dus ik speculeer dat grote oorlogen, als economische oplossing, van tafel zijn, in ieder geval totdat deze ”crisis” is opgelost.

    Het creëren van een virus uit het niets is een wreed en schandalig bedrog, maar de Fed zal ongetwijfeld tegenover zijn corrupte bondgenoten hebben beweerd dat het veel minder pijnlijk is dan de totale economische implosie die we zullen meemaken in de groeiende economische ineenstorting, waar financiële besmetting door de VS zouden ervoor zorgen dat de meeste westerse financiële instellingen insolvent zouden worden, zouden schulden  onbetaald blijven, de handel zou worden stopgezet, de waarde van activa zou afbrokkelen, bankautomaten zouden stoppen, rellen zouden beginnen, de staat van beleg zou worden uitgeroepen, en in veel slecht voorbereide, importafhankelijke landen zoals de VS en Engeland, zullen rantsoenering invoeren en uiteindelijk zal er honger nood beginnen.

    Dit is de bedreiging die de Fed zou hebben uitgemaakt voor hun Europese vazallen bondgenoten, zoals we zeker weten dat ze deden in 2008, toen ze vroegen om een ​​gezamenlijke stimulans van de centrale bank van de wereld, waardoor het van vitaal belang lijkt voor het economisch overleven van de wereld.

    Ze zouden hebben beweerd dat de economische gevaren deze keer zo groot zijn dat ze zelfs hun vijanden, Rusland en China, hebben overgehaald om deel te nemen aan de hoax, omdat ze ook afhankelijk zijn van voortdurende bank- en economische stabiliteit en niet bereid zouden zijn thuis politieke instabiliteit te riskeren, veroorzaakt door een economische depressie in de tweede wereld.

    Door deze opschorting van een economische ineenstorting te creëren, hebben de VS de dominantie van de bloeddoorlopen dollar op een slimme manier omgezet in een kwestie van internationaal overleven, waarbij ze de wereld effectief vasthouden aan losgeld en het stokje blokkeren van de wereldwijde reservevaluta die dubbel wordt overgedragen aan de volgende economische opkomst China, en waar de VS in feite een plaats hebben veroverd tussen de rechters tijdens hun eigen faillissementszitting.

    In de overtuiging dat dit het geval is, ben ik minder in de war waarom de meeste bondgenoten vazallen binnen de Europese Nazi Fascisten Unie de VS zo behulpzaam en consistent zijn/waren bij het realiseren van deze Covid-operatie, en ik ben tot de conclusie gekomen dat het hun geloof is in de geïntegreerde aard van de financiële en valutamarkten en de dreiging van een economische ineenstorting, zoals in 2008 door de Fed geponeerd, dat hun medeplichtigheid veroorzaakt. [. . .]

    WEDERZIJDS GEHEIM

    Zoals elke irrationele, destructieve lockdown maatregel wordt uitgevoerd ben ik er vrij zeker van dat onze politici, de weinige die op de hoogte zijn, tegen elkaar zeggen: ‘we hebben geluk, want “lockdowns” zijn als niets, in vergelijking met de ramp die ons zou inhalen in het geval van een dollar-geïnduceerde economische ineenstorting!’ Dit verklaart voor mij hun schijnbare waanzin, leugens en het internationaal gecoördineerde karakter van hun reactie. Ook zij handelen uit angst, niet uit angst voor anarchie en, bij uitbreiding, de zeer reële bedreiging voor hun eigen leven die zij leiden.

    De geheimhouding rond deze operatie is geheel consistent, omdat het in niemands belang is om de gelederen te breken. Als iemand blootstelt wat er werkelijk gebeurt met de Amerikaanse economie dan zou het neerslaan van een run op de banken, en dan de dollar, dat ze word verteld, zou leiden tot een wereldwijde economische catastrofe.

    Om deze hypothese te verkennen, kunnen we kijken naar de verschillende reacties van de wereld spelers, en meet hun terughoudendheid of medeplichtigheid in de zwendel, omdat op dit keerpunt in de geschiedenis, tijdens deze verschuivingen van de macht, is loyaliteit niet gegarandeerd.

    Japan is vreemd terughoudend om deel te nemen, met vermelding van mij hun broeierige irritatie met de Amerikaanse hegemonie, die in enkele jaren is gegroeid onder hun bevolking voor  en uitgedrukt door de Visarend protesten. Het keek op een gegeven moment alsof ze flirtten met het idee om Covid helemaal te negeren. Dat heeft de VS ertoe aangezet om Japan ‘uit te nodigen’ om zich bij 5-ogen aan te sluiten, misschien om meer directe controle over hen uit te oefenen, via hun veiligheidsdiensten?

    Rusland en China spelen met tegenzin mee om voor de hand liggende economische redenen, maar opnieuw zien we terughoudendheid om vol te gaan, ondanks de aantrekkingskracht van de invoering van autoritaire maatregelen thuis onder de dekmantel van Covid. Rusland heeft zelfs een niet-bestaand vaccin voor het niet-bestaande virus uitgevonden, waardoor ze zichzelf onmiddellijk opt-out geven wanneer dat nodig is. Terwijl China verkiest om enkel te stoppen met testen, en de ‘crisis’ helemaal te negeren, behalve de vreemde verklaring over hoe gevaarlijk het allemaal is.

    West-Afrika, neemt helemaal niet deel, in Nigeria zijn er zeer weinig gevallen, waarschijnlijk omdat ze niet op de hoogte zijn van wat er werkelijk gebeurt, en weinig bewijs zien van een ”zeer dodelijk” virus in hun bevolking.

    Duitsland, hoewel fysiek bezet door de VS, zoals Japan, hebben een vertrouwen en onafhankelijkheid die hen onderscheidt van andere Europese vazalstaten. Na veel minder gevallen van Covid te hebben ‘gevonden’, hebben ze geprobeerd hun kostbare economie zo lang mogelijk te beschermen tegen ernstige schade, waaruit blijkt dat ze brutaal zijn, in overeenstemming met de bouw van het Nord-stream-pijpleidingproject naar Rusland, waarbij ze de herhaalde eisen van de VS om te stoppen negeerden.

    In tegenstelling, de corrupte vazallen van de VS, nazi fascistische bondgenoten Nederland en België, en de 5 ogen staten, nemen enthousiast deel, hypen het virus verhaal tot aan de hoogste mate van absurditeit. Met name Nederland, België het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Australië, duwen nog elke week een absurd fascistische reactie op een niet-bestaand probleem om hun bevolking bang te maken. Naar mijn mening is de reactie van elke bondgenoten gekalibreerd op hun financiële afhankelijkheid van de VS en hoe ‘gevangen’ hun leiders nazi Bilderberg trekpoppen zijn op de belangen van de VS.

    Op het politieke en mediafront, alternatieve media, ongetwijfeld aangespoord door ingezaaide verhalen en bepaalde gecontroleerde oppositie, onbewust verspreid door fans  door te speculeren op verschillende kingpins en ideologen centraal in het perceel, zoals Bill & Malinda Gates, en het spelen van angst verhalen van marxistische tirannieën, communistische overname, verplichte vaccins, tracking chips en diverse beschuldigingen tegen de gevaren van 5G – gericht voor de overhand van Europese en Chinese technologie.

    Het eindresultaat is een bevolking die verlamd is door angst voor de griep, of in terreur van een opkomende ‘marxistische fascistische tirannie’ gerund door ‘joodse globalisten’ en oligarchen. Hoe dan ook, iedereen is in een te angstige staat om logisch te beoordelen wat er werkelijk om hen heen gebeurt.

    Ik weet zeker, in de donkere ingewanden van Langley, Virginia, dit scenario vele malen gerepeteerd en stress-getest voor jaren, en samengetrokken uit een enorme portefeuille van staatsgrepen en psychologische terreur operaties uit de hele wereld.

    Misschien met lessen geleerd van klimaatverandering waar, net als met het weer, de gemeenschappelijke griep gemakkelijk kan worden bewapend. In het geval van Covid via een snel geïmplementeerde ‘test’-regeling, gewoon testen op de verkoudheid en het produceren van miljoenen valse positieven, en een hysterische, totaal onvoorwaardelijke corrupte mainstream media.

    COVID OPPORTUNISME

    Internationale Covid paniek creëerde een aantal korte termijn, maar verontrustend voor de VS, kortstondige ‘vlucht naar veiligheid’. ‘Internationale crisis’ is het traditionele en meest effectieve instrument van de Verenigde Staten om de dollar te beschermen: normaal gesproken door de VS/Britse corrupte ”media”. Het werd gebruikt om een vlaggende dollar te versterken via de door de ”media” gecreëerde “Eurocrisis” of “Griekse schuldencrisis”. Een reeks van hysterische paniek ‘echt’ gemaakt door de Amerikaanse en Britse financiële pers, om snel van de Amerikaanse economische ellende oud nieuws te maken, en het verminderen van de wereld reserve bezit van de euro in slechts een kwestie van maanden.

    Samen met de ‘vlucht naar (dollar) veiligheid’, heeft Covid de mogelijkheid aangeboden om de VS bancaire ineenstorting te bevriezen met enorme injecties van contant geld. 9 biljoen dollar was beschikbaar voor Amerikaanse banken tot maart 2020, maar in aanvulling op deze ”regeling” heeft de Fed 5 biljoen dollar in economische stimulans voor de bredere economie en onlangs nog eens 5 biljoenen geproduceerd.

    Zonder deze ‘externe dreiging’ – een ultiem ‘killer virus’ – zou deze hoeveelheid stimulans onmiddellijk paniek hebben veroorzaakt en de geloofwaardigheid van de dollar hebben bedreigd. Echter, met het virus verhaal en de wereld-verenigde stimulus reactie op de ‘Covid plandemie‘, en deze bescheiden vlucht naar (dollar) veiligheid, samen met de massale cash injecties, zag er gerechtvaardigd en verstandig uit.

    Het lijkt mij ook dat degenen in de ‘dollar economische zone’ – als er zoiets is – zijn meegegaan met hun eigen verarming en hebben hun eigen economieën vernield onder de dekmantel van Covid, om zichzelf te redden van een vermeende grotere economische catastrofe, bank besmettingen, op basis van wat ik geloof en in het geheim wordt verteld door de VS, en op basis van wat ze hebben gezien in het Amerikaanse banksysteem voor maart 2020.

    Men zou gemakkelijk kunnen debatteren dat wij onbewust in een samenzwering worden getrokken om de dollar en de hegemonie van de Anglo Zionistische Rijk, onder de dekking van Covid te beschermen, die zeker niet in onze beste eigen langetermijnbelangen zijn (momenteel genoemd de “grote reset”).

    Net als de Brexit en net als de War on Carbon, denk ik dat als een operatie of vervaardigd evenement veelzijdige voordelen voor de VS en hun Corporate & militaire elite lijkt te bieden, dan heeft die operatie  zijn oorsprong onthuld.

    Zoals het geval is met Covid, is er niet alleen een bevriezing van de Amerikaanse economische ineenstorting, maar Amerikaanse bedrijven en internetdiensten profiteren massaal van de ‘Covid illusie’. Iets dat iedere dag steeds duidelijker moet worden, en het moet eerlijke? buitenlandse ”leiders” zorgen baren als ze zien hoe hun Retail sectoren worden geteisterd door Amazon en hun culturele instellingen vervangen door Netflix, Apple TV en Amazon TV.

    En de voorgestelde ‘redding’ houdt in dat miljarden worden betaald aan US Pharma, voor, in het beste geval, een zeer twijfelachtig vaccin. De minst-eerlijke politici kunnen ongetwijfeld  hun ‘shutdowns’ inrichten naar de voorkeur van de Amerikaanse bedrijven, terwijl diezelfde bedrijven optreden als de onderkoningen van het fascistische Empire.

    Of deze plundering gewoon een side-show is aan de belangrijkste gebeurtenis van de dollar ‘overgang’ of ineenstorting, of het zou een van de belangrijkste doelstellingen van ‘Operatie Covid’ kunnen worden, is moeilijk te zeggen, maar het lijkt erop dat de rest van de wereld wordt geplunderd door de Amerikaanse bedrijven terwijl ook hun eigen kleine tot middelgrote bedrijven failliet gaan, met enorme extra winsten stromen naar de rijkste van de VS, waar we enorme stijging zien in de rijkdom van Amerika’s rover baronnen.

    Van het huren van taxi’s met Uber tot het vervangen van hotels door AirBNB-flats, het houden van vergaderingen op zoom, het uitgeven van ‘cash free’ via Visa, MasterCard et al. en het PayPal kartel, het bestellen van voedsel online met Uber eet en het vernietigen van de lokale cultuur, worden allemaal gedwongen op een ”goedgelovige” door de corrupte massa media slecht geïnformeerde, zwaar geïndoctrineerde wereld publiek tijdens de Covid selectieve ineenstorting.

    Het zou iedereen inmiddels moeten verbazen dat Covid een zeer, zeer neoliberaal bedrijfsvirus is, vreemd genoeg werkend in het belang van een voortdurende neoliberale uitrol van Amerikaanse bedrijven tegen onze eigen nationale geopolitieke belangen.

    Het is niet alleen de Corporates die profiteren van de Amerikaanse ‘operaties’ zoals Covid, de veiligheidsstaat eist ook hun deel van de buit voor het helpen bij en het vergemakkelijken van een groot deel van de operatie. Amerikaanse tracking apps, sociale media en communicatieplatforms worden gedwongen, als een parasitische tussenpersoon, in elke onderdeel van ons leven, het nemen van een dun stukje uit alledaagse activiteiten, zoals een Amerika-belasting.

    De details van de uitvoering van de Covid operatie terzijde, is het mogelijk dat velen binnen het systeem de ‘Great Reset’ niet als een samenzwering beschouwen om ons te onderdrukken, om ons te exploiteren en ons leven te vernietigen in een marxistische fascistische tirannie zoals velen geloven, maar beschouwen het als een noodzakelijke aanpassing aan een onevenwichtige economische systeem.

    Om het zo te zien moeten we geloven dat het huidige systeem fundamenteel gebrekkig is en dat er naar goede trouw oplossingen worden gezocht. Ik denk dat ‘The Reset’ wordt gezien door veel eerlijke makelaars over de hele wereld als een echt platform om gebreken in de huidige wereldeconomie op te lossen, en om een overgang van de dollar te beheren, in een gecontroleerde manier. We moeten niet altijd denken aan de ergste motieven van alle betrokkenen.

    Dat gezegd hebbende, heb ik geen twijfel dat de VS bezig is om de agenda te kapen om zijn eigen suprematie te behouden, zelfs tijdens haar ultieme ondergang. Het Amerikaanse militaire industriële complex zal verdacht zijn van elke richting die niet door hen wordt bepaald, en ik weet zeker dat er in politbureaus Washington/Brussel en Peking een strijd is over de maatregelen en richting die we moeten nemen.

    Of je het nu leuk vindt of niet, er kunnen zeer goede redenen zijn om deze discussies in het geheim te houden, en we blijven achter met slechts tweedehands hints van de gevechten die worden uitgevochten over onze huidige economische toekomst; zoals een universeel inkomen, een gedeelde internationale reservevaluta, digitale valuta of een cash loze samenleving, misschien vereist door middel van wisselkoerscontroles of prijsafspraken, om komende hyperinflatie te bestrijden?

    Veel Amerikaanse trekpoppen zullen de wereld vertellen, dat dit een ‘crisis van het kapitalisme’ is, een crisis van de westerse beschaving, en dat we allemaal de Amerikaanse economie nodig hebben en de bloeddoorlopen dollar suprematie moeten behouden om de wereld te redden.

    Persoonlijk ben ik van mening dat de VS ons tijdens deze crisis hebben opgelicht, zoals  laatste in 2008, waar ze al hun slechte schulden op Europese banken hebben gedumpt om de crisis te ‘delen’. Werken aan het principe dat: een gedeeld probleem is een gehalveerd probleem, misschien. Zelfs als we in deze crisis als gevolg van een Amerikaanse ineenstorting, en de rest van ons relatief ongedeerd zou kunnen overleven. Een ‘Reset’ lijkt een route die een langzame leeglopen van de economische bom onder de VS en die de rest van ons slecht kan beïnvloeden, als het afgaat.

     ZE SLIKTE DE SPIN IN OM DE VLIEG TE VANGEN;
    IK WEET NIET WAAROM ZE EEN VLIEG HEEFT INGESLIKT
    – MISSCHIEN ZAL ZE STERVEN … 

    Ik verwijs naar het Amerikaanse kinderrijmpje als een waarschuwend einde, want dit alles begon met de relatief normale economische recessie van 2007, die als de VS het had toegestaan om het op te lossen door middel van haar economie, zou het zijn opgelost in slechts een paar jaar, en we zouden nu leven in normale tijden. Maar dat deden ze niet.

    De Rothschild centrale banken in de wereld werden overgehaald om maatregelen te nemen die meer schade op lange termijn veroorzaakten, wat naar mijn mening heeft geleid tot de ‘Covid-oplossing’, een provocatie die bedoeld was om tijdelijk nog meer van de giftige kwantitatieve versoepelingen en lage rentetarieven die voorheen niet werkten, te rechtvaardigen.

    Hoewel misschien verkocht als een ‘fire-break’ voor een meer lange termijn oplossing te vinden, zie ik niet veel bewijs dat de ‘fire-break’ goed wordt gebruikt. Het lijkt meer op een pauze voor de altijd kortzichtige Amerikaanse elites parasieten/psychopaten om zoveel mogelijk uit de schatkist van onze staten te plunderen voordat een economische tsunami toeslaat.

    EEN ZELFTOEGEBRACHT PROBLEEM

    Ik geloof ook dat de VS nooit in deze ernstige positie hoefden te verkeren die het nu is. De problemen zijn echt zelf toegebracht. Door Eenvoudig het belasten van zijn rijken, bedrijven en het snijden van zijn buitensporige militaire uitgaven zou een dollarcrisis hebben afgewend, die in plaats daarvan tot een langzame afzwakking van de dollar over een paar decennia leidt aangezien China het stokje overneemt. Maar dat is een ander verhaal met betrekking tot Amerika’s ideologische, politieke en filosofische faillissement en verharding, die hen steeds meer in een economische greppel heeft gedreven in de afgelopen 45 jaar.

    De Covid operatie zelf is een mooie metafoor voor de oorspronkelijke bankencrisis, die de Fed ertoe aangezet heeft om quantitative versoepeling (QE) te gebruiken – een veel, veel schadelijker reactie dan de oorspronkelijke crisis zelf, net zoals de lockdowns veel, veel schadelijker zijn dan deze stam van griep, natuurlijk voorkomend of opzettelijk vrijgegeven als een marker.

    Als een consensus resolutie niet snel wordt gevonden voor de overdracht of het delen van de wereld reserve valuta, als de dollar op het punt staat in te storten, heb ik geen twijfel dat we een meer drastische interventie zullen moeten ‘slikken’ dan Covid om de Amerikaanse economie en de bloeddoorlopen dollar te redden, elke oplossing blijkt schadelijker dan de laatste … En natuurlijk, zoals het rijm gaat (video), zullen we uiteindelijk een ‘paard’ moeten slikken… en ‘dood gaan’.

    Als ik gelijk heb jongens, kun je in een opzicht een zucht van verlichting slaken: wereld tirannie, gedwongen vaccinaties met schadelijke DNA-veranderingen, sterilisaties, en massale genocide zijn niet de belangrijkste doelstellingen van deze ‘operatie’. Zij kunnen wel het eindresultaat van deze ‘operatie’ zijn, als wij niet zorgvuldig zijn, maar ik denk niet dat zij de belangrijkste doelstellingen zijn.

    De VS probeert de dollar degradatie te blokkeren met behulp van de Covid operatie, en maken het een belangrijke gebeurtenis, toen eerder de overgang van oude naar nieuwe wereld reserve valuta bijna onopgemerkt gegaan is voor de meesten van ons. De Britten stonden de status van de wereldreservevaluta van het Pond vrij stil af na de tweede Wereldoorlog, onder de druk van de V.S.

    Het is misschien een maatstaf voor het nut dat nu wordt aangeboden door de reservevaluta van de wereld, om de ongecontroleerde plundering van de rest van de wereldeconomie te vergemakkelijken, dat is nu zo’n prijs die zo moeilijk is over te geven. Zonder de bloeddoorlopen dollar en de status als de wereldreserve, waardoor de VS stukken waardeloos groen papier kunnen drukken in ruil voor echte goederen, zouden de VS zeker failliet zijn.

    Maar dat is niet onze schuld en het is niet aan ons en de rest van de wereld om hen te redden, vooral omdat het hun ideologie is die zoveel schade en menselijk leed heeft toegebracht aan hun eigen volk en de rest van de wereld.

    Wat we zien is een poging, door middel van vuile middelen, door een ander eens groot Rijk om het onvermijdelijke uit te stellen. Om te vechten dat je naar de vergetelheid wordt gebracht.

    Dus we bestaan in die gekke tijd, die tijd van ineenstorting en chaos voordat een nieuwe orde zich laat gelden, die een maand of 100 jaar kan duren.

     

    Noten 

    [1] Sept 2019 ‘Overnight repo rate rose up to 10% amid cash shortages in money markets

    [2] Those cumulative repo loans totalling more than $9 trillion to the trading houses on Wall Street that the Fed had been making from September 17 of 2019 – months before the onset of COVID-19 anywhere in the world

    [3] Dec 2019 ’Fed Wins Year-End Repo Battle, But War to Control Rates Drags On

    [4] United States Overnight Repo Rate


    JDreport.com

    De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

    0 reacties :

    Een reactie posten