Duitsland: Al 113 mensen gestorven na coronavaccinatie

Datum:
 • donderdag 11 februari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Die waren zo oud, die zouden sowieso gestorven zijn”  Duitsland: Al 113 mensen gestoven na coronavaccinatie


  (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

  “Die waren zo oud, die zouden sowieso gestorven zijn”

  De Covid-vaccinaties zijn nog helemaal niet eens echt begonnen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat er alleen al in Duitsland tot nu toe 113 mensen na een coronavaccinatie zijn gestorven. Met de vaccinatie heeft dit uiteraard helemaal niets te maken, verzekert de staatsomroep ons. Per slot van rekening zouden de doden bijna allemaal al oud geweest zijn.

  Opdat nu de afkeer bij artsen en verplegend personeel, maar ook in z´n geheel in Duitsland niet nog meer toeneemt, ziet de staatsomroep nu de tijd gekomen om zijn opvoedingsopdracht in het instituut van het begeleidend denken waar te nemen. Met voorop de “Tagesschau”, die laat weten dat “wetenschappers het sein veilig geven, omdat er geen aanwijzingen zouden zijn dat het tot meer sterfgevallen in verband met de vaccinatie komt”.

  “Voor leken te gecompliceerd”

  Zo vaag deze uitlating ook is, het ARD-programma “Panorama” doet er nog een schepje bovenop: desbetreffende “onderzoeken” zouden er zijn, maar er zou “echter niet één enkele bewezen geval bestaan, waarin de vaccinatie tot de dood leidde”.

  Nauwkeuriger redenen wil men echter niet leveren. Want: “Voor leken is het 19 pagina´s tellende document heel moeilijk te begrijpen”. Het hoge sterftecijfer zou er gewoon aan liggen dat men zo veel oude mensen zou vaccineren, die immers sowieso gestorven zouden zijn: “Wanneer ze in een groep mensen vaccineren die sowieso een statistisch groot risico vormen om in de komende tijde tijd te overlijden, dan kan het natuurlijk ook zijn dat iemand in een korter tijdsverband met de vaccinatie sterft.” – dat zegt serieus Thomas Mertens, viroloog en voorzitter van de vaste vaccinatiecommissie *STIKO).

  “Die waren zo oud, die zouden sowieso gestorven zijn”

  Als voorbeeld wordt dan de dood genomen van een “91-jarige vrouw in Wetzlar in de deelstaat Hessen. De oude vrouw was na de vaccinatie eerst stabiel. Nadat ze naar haar kamer in een bejaarden- en verzorgingstehuis was gebracht, ging haar toestand snel achteruit. De dienstdoend arts kon de vrouw niet meer redden. Ze stierf nog diezelfde dag.”

  Dan vraag je je toch daadwerkelijk af: hoe dom denken de gelijkgeschakelde wetenschappers en media eigenlijk dat de mensen zijn: wat niet mocht gelden bij de “met of aan” corona gestorven mensen (hoge leeftijd, onderliggende ziektes), moet nu als reden voor het exorbitant hoge aantal sterfgevallen na de vaccinatie dienen.

  Bron:
  philosophia-perennis.com
  Door: David Berger

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten