“We” MOETEN één geluid blijven horen, want dat eenzijdig doordrammen (!) heet heden ten dage “eenheid” uitstralen…

Datum:
 • vrijdag 1 januari 2021
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • De dagelijkse NPO-leugens over de naar vermeend enorm hoge coronacijfers…  “We” MOETEN één geluid blijven horen, want dat eenzijdig doordrammen (!) heet heden ten dage “eenheid” uitstralen…

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  De dagelijkse NPO-leugens over de naar vermeend enorm hoge coronacijfers… Ik geloof er geen bal van! Waarom niet? Omdat artsen in het hele land zeggen dat slechts 2% van de bevolking er echt last van kan hebben. Toch: overal dezelfde jankverhalen. De zogenaamde ‘influencers’ op social indoctrination-‘media’, de app of het door u invulbaar plaatje dat u op uw eigen social-groepsdruk-pagina kunt zetten, waarin u aangeeft dat u zich laat vaccineren. Want daarmee wordt u óók een erg belangrijke ‘influencer’, net als al die daarvoor betaalde meeloopsukkels in praat- en spelprogramma’s… Kots- en kotsmisselijk word ik er van!

  Zelfs bij inhoudloze, uitsluitend op een goed geheugen gebaseerde spelletjes als ‘de slimste’ mens gebeurt het nu ook…  Want klaarblijkelijk MOEST (!) Philip Freriks, overduidelijk vanuit Den Haag aangestuurd (!), van de NCRV tijdens het programma aan Maarten van Rossem vragen of hij zich ook zou laten vaccineren en uiteraard geeft Van Rossem zijn vooraf bepaalde/betaalde mening om “zich inderdaad overal waar dat maar mogelijk is te laten vaccineren”. Vroeger had de man nog een uitgesproken mening en durfde hij hardop afwijkend te denken, alhoewel hij de volslagen onzin van verplichte mondkapjes wel inziet. Jaap Jongbloed niet, die papegaait keurig tot op de letter na dat mondkapjes in ieder geval wel IETS doen… Maar wat dan? Tja, dat weet niemand en het is ook helemaal niet aangetoond, maar het doet wel IETS… Kijk, dat is nog eens lekker discussiëren…! Tja, muizenkeutels in een wit suikerlaagje doen vast óók wel iets. Maar wat!? Tja, ‘opgelicht?!’, ‘De ‘slimste’ mens’… De tijden en duiding van woorden en termen veranderen in ras tempo ‘zeg maar’…

  En o ja, als u zwart bent en half Nederlands/half Engels wauwelt, mag u de termen mannelijk en vrouwelijk wèl gebruiken en hoeft u géén rekening te houden met ‘kwetsbare’ trans-en-‘onzijdige’ zieltjes. En wat ook heel apart is; hun puberzoon vindt het – als enige puber van Nederland – zelfs ‘supertof’ dat zijn hele familie even langskomt bij zijn werk (bij het afval-op-straat-en-in-de-natuur-dump-bevorderende McDonalds… waarom komt daar geen statiegeld op?). Het meten met twee maten houdt maar niet op.

  De grote Covid-fake-show

  U kunt positief getest zijn en tòch GEEN corona hebben, u kunt ook negatief getest zijn en WÈL corona hebben. U kunt zich vier keer op dezelfde dag laten testen met elke keer een andere uitkomst. U loopt VERPLICHT met mondkapjes die bewezen (!) NIET werken, maar die u zogenaamd moet dragen om anderen te beschermen. U moet uw handen stukwassen en u moet anderhalve meter afstand houden vanwege een influenzavariant die zich voornamelijk via aerosolen verspreidt… Ook moet u zich nu onder groepsdwang (straks naar alle waarschijnlijkheid  zelfs verplìcht) laten vaccineren met iets waarvan men eigenlijk helemaal niet weet of het ook echt werkt. De gehele samenleving moet ineens anders worden ingericht (leest u: bij de basis worden vernietigd en ‘beter terug opgebouwd’…) en zogenaamd allemaal omdat 2% van de mensen ‘mogelijk’ kan sterven ‘aan’ het equivalent van een natuurlijke influenzagolf die hetzelfde aantal slachtoffers geëist zou hebben. IC-afdelingen liggen naar vermeend (wederom) mutjevol… maar als u er gaat kijken ligt er bijna niemand. En dan vragen ze ú om daar begrip voor te hebben en uit sociaal medegevoel de kwetsbaren te beschermen…?

  Ik heb heel bewust mezelf juist NIET (en daarmee helemaal niemand) beschermd, want het Covid-virus is slechts een agenda-2030-instrument. Ik geloof er dus geen woord van. Sterker nog: als ú bang bent (GEMAAKT!) dan moet ú maar binnen blijven en dan moet ú uzelf maar beter beschermen. Dat is úw eigen verantwoordelijk en niet die van mij. WEL heb ik mensen die langs wilden komen netjes geïnformeerd dat ik qua corona-ONZIN (!)-maatregelen NERGENS rekening mee heb gehouden en gewoon mensen heb omhelsd en geknuffeld. Als zij dus alsnog wilden langskomen, was die keuze en het risico dus aan hen…

  De IC’s liggen weer vol en artsen en verpleegkundigen kunnen het niet meer aan… Ja, en? Als  DÁÁR in Nederland IEMAND schuldig (!) aan is, dan zijn dat de DRIE (!) kabinetten Rutte (!) die de gehele zorg vakkundig tot de grond toe hebben afgebroken. ZIJ zijn SCHULDIG aan de veel te kleine ‘nu naar vermeend overvolle’ IC-capaciteit en – omdat alle collega’s in de jaren ervoor ontslagen zijn – overwerkte artsen en verpleegkundigen! En exact hetzelfde geldt voor alle ondernemers die failliet gaan vanwege de ‘bescherming’ van slechts 2% van de bevolking.  Mensen schijnen zelfs te snakken naar het vaccin hoor ik een of ander dom wicht gisteren op tv zeggen…? 

  Hoe dan ook: De SCHULDIGEN (!) voor de totale afbraak van een goed werkend gezondheidssysteem en de miljarden die Nederland aan allerlei emotie-gestuurde-ONZIN (!) is kwijtgeraakt in plaats van die te gebruiken voor de eigen ondernemers en bevolking, komen voor de volle honderd procent op rekening van de visieloze autist Rutte met zijn VVD, ÈN (!) bij de partijen die hebben ‘meegeregeerd’. Dus ook het CDA, GroenLinks, CU, PvdA en D66 ontkomen NIET aan de SCHULD (!) van het opzettelijk naar de gallemiezen helpen van een voorheen stabiele en zorgvuldig opgebouwde sterke en sociale economie! Dood door schuld kan hen, mijns inziens, zelfs ten laste worden gelegd door nalatigheid en bestuurlijk onvermogen. Waarvan akte voor wat betreft de huidige situaties waar geheel bewust op is aangestuurd en waar heel bewust van is weggekeken. Waaronder onder andere ook de toestanden in Groningen (met misselijkmakende gluiperd(!) Eric Wiebes) en de kinderopvangtoeslagen affaire.

  We ‘beschermen’ momenteel 2% van de mensen om straks miljoenen mensen aan andere ziekten te zien sterven, omdat daar bewust geen aandacht aan wordt besteed. En tòch gaan ze straks allemaal weer stemmen op ‘meneer’ Rutte, “want hij leidt het land al tien jaar voortreffelijk”… naar de afgrond!

  Van het Hek zingt dat ik (als corona-ontkenner/wappie) “dacht dat ik het niet kon krijgen”… Maar wat weet die volgevreten flapdrol daar nou van? Hoezo dacht ik dat ik het niet zou kunnen krijgen? Iedereen kan het krijgen, dus waarom zou ik in vredesnaam denken dat ÌK het NIET zou kunnen krijgen? Ik poep er, anders dan half Nederland, alleen NIET voor in mijn broek omdat ik ziek worden of het eraan sterven niet vrees. Misschien heb ik het zelfs al wèl gehad, maar heb ik er, onderdeel uitmakend van die 98% van de bevolking, maar weinig van gemerkt. Ik zeg: stop met u te laten testen en corona is morgen de wereld uit!

  Agenda 2030

  Ik observeer dagelijks mensen (en dieren) en bestudeer op deze manier wat veranderingen en psychische beïnvloedingen met hen doen. Alles wat ik schrijf, schrijf ik dan ook uit eigen onderzoek, levenservaring, vanuit wat ik zomaar zie gebeuren of over wat ik uit eerste hand hoor. En met name de laatste jaren zie ik op tv en op ‘social’-groepsdruk! (‘media’) héél veel eenzijdige informatie en niets verhullende indoctrinatie (technieken) voorbijkomen. Kinderen raken zelfs volledig over de riedel als ze binnen vijf minuten geen antwoord hebben gekregen op hun niks zeggende inhoudloze appjes… Hoezo verwend en ongeduldig? Hoezo GROEPSDRUK door de grootste randdebieltjes in spe?!

  Onlangs was er zelfs een jonge Nederlandse ‘onderzoeker/ontwikkelaar’ op tv die openlijk trots was op het feit dat hij (mee)werkt aan de ontwikkeling van een microchip die via een vaccinatie kan worden ingeplant en die uw neuronen via neurotransmitters kunnen aansturen. “Zo kunnen we alle mensen controleren en bijsturen”, sprak hij euforisch… Het leek hem een geweldig idee! Waar kennen we die machtswellust tot het volledig controleren van de mens toch nog meer van…? Uhhh… Wel belangrijk voor u om te weten is dat uw natuurlijke denkwijze en handelen worden aangestuurd door chemische reacties in uw hersenen via synapsen. Uw gedachten worden dus door een chemische proces in uw hersenen aangestuurd. U kunt uw gedachten derhalve onmogelijk sturen. Dus als u anders denkend en/of intelligenter bent dan anderen, kunt u daar feitelijk maar weinig aan doen. U heeft daar natuurlijk gezien namelijk op geen enkele wijze invloed op.

  De betreffende chip werkt als volgt: de chip kan ‘desgewenst’ (gewenst door wie?) via elektrische pulsen neurotransmitters aansturen die vervolgens uit hun blaasjes worden losgelaten. Die komen  terecht in een ruimte tussen twee uitlopers van verschillende zenuwcellen en verplaatsen zich naar het uiteinde van een andere zenuwuitloper (dendriet). Op deze dendriet zitten receptoren die neurotransmitters herkennen. De neurotransmitter bindt zich vervolgens aan een receptor waardoor er wederom een elektrische stroom gaat lopen en verder wordt gestuurd naar het gebied waar de chemische overdracht tussen twee zenuwcellen plaatsvindt (synapsen). Echter; via een bij u geïnjecteerde chip bent u derhalve op afstand inregelbaar en kunt u qua gedachten en handelen ‘bijgestuurd’ worden naar het ‘gewenste gedrag’. En met die drang en inmiddels DWANG (!) tot vaccineren, bekruipt mij hierbij een heel duister gevoel.

  Denkers, doeners?

  Er zijn denkers en doeners en doeners doen grotendeels gewoon wat ze verteld wordt (monkey see – monkey do) en denken er meestal niet verder over na. Daar kunt u ook maar zelden diepgaande gesprekken mee voeren. Er is echter een GROEIENDE (!), veel gevaarlijkere groep die ikzelf “de hersenloze volgers” noem. Dat zijn de mensen die qua intelligentie ‘wat’ minder bedeeld zijn en zich voor van alles en nog wat laten ge- en misbruiken. Uitermate kwetsbare mensen die zichzelf zien als ‘goedgelovig’ en derhalve eenvoudig misbruikt worden voor en door in de eerste plaats ‘religies’, door loverboys, door criminelen en door extreemlinkse groeperingen en partijen als bijvoorbeeld de NSDAP (tot 1944 wel degelijk extreem LINKS, daarna door links verwezen naar extreemrechts…), GroenLinks of D66.

  Alles wat ik doe, doe ik omdat ik er vooraf over nagedacht heb, maar pas dat aan als ik constateer dat het ergens is fout gegaan. Zo leer ik van de dingen die ik doe en ontwikkel ik mezelf elke dag. Bij mij kan iets ook pas NIET als ik het zelf heb geprobeerd en het inderdaad NIET blijkt te kunnen. En dan nòg zoek ik veelal naar mogelijkheden om het op een andere manier toch voor elkaar te krijgen met vaak een positief resultaat. Ik heb derhalve geen enkele behoefte om compleet hersenloos ‘influencers’ of zelf-gehersenspoelde-‘geestelijken’ te volgen, en Rutte* en De Jonge geloof ik al jarenlang* voor geen meter.

  Vaak noemt men dat eigenwijs of soms ‘zwaar op de hand’, maar dat is onjuist. ‘Eigenwijs’ is iets (blijven!) doen TEGEN beter weten in. Een narcistische eigenschap waar ‘politici’ heden ten dage op geselecteerd lijken te worden. ‘Zwaar op de hand zijn’ betekent overal problemen in zoeken (en vinden!), waarbij ik dan aan Sylvana Simons, GroenLinks en D66 in het algemeen DENK. Wèl ben ik eigengereid (!). Ik volg namelijk niemand – en al helemaal niet blindelings – maar ga mijn eigen gang. Ofwel als iedereen linksaf gaat, ga ik bij voorkeur liever rechtsaf. En dat is de enige manier om uzelf te ontwikkelen en dingen te leren, want van hersenloos volgen en nablaten leert u niets. Ik leer uiteraard van goede, maar ik leer nog veel meer van verkeerde methodes, al dan niet door mijzelf toegepast. Eigenlijk past mijn manier van leven daarmee exact bij de Germaanse cultuur waarin ik zeer in geïnteresseerd ben en waar ieder mens – man of vrouw – gelijkwaardig was en het zelfs een voorwaarde was om elke dag te leren. Zij respecteerden de natuur en het aardse leven van plantje tot ongeacht welk dier.
  Heel eerlijk gezegd heb ik altijd gedacht dat ik atheïst was, maar gezien hoe ik me daarin verdiept heb, ben ik qua levenswijze en hoe ik zowel de mens als natuur benader (en ermee omga) eigenlijk meer een bewust heiden dan een atheïst en daar ben ik maar wat trots op!

  Met de natuur en de volledige gelijkheid tussen man en vrouw in het Westen is het allemaal fout gegaan met de komst van ‘de witte Christus’ waarbij de hele wereld zogenaamd ondergeschikt was aan de (gelovige!) mens en de vrouw ondergeschikt dient te zijn aan de man. ‘Traditioneel leven’ heet dat tegenwoordig…. Met de komst van de uit het brein van schizofrene Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr ontstane Allah, is dat zelfs gedévolueerd naar: alles (!) en iedereen dient ondergeschikt te zijn aan de moslim-MAN…

  Waarbij ‘meneer’ Azarkan in niet mis te verstane woorden op exact ‘het juiste moment’ nog even omschrijft dat het moslimgeweld en de onthoofdingen liggen aan de ‘beledigingen’ van de ‘profeet’ en Allah… in het Westen. Maar als die zogenaamde ‘profeet’ en Allah in het Westen zo vaak ‘beledigd’ worden, wil ik u toch iets in overweging geven: klaarblijkelijk is het Westen derhalve NIET de meest geschikte plaats om uw ‘geloof’ te ‘belijden’ en te verspreiden? Laat ik het zo stellen: de oude goden waren voorheen (ook onderling) met regelmaat onderwerp van spot en vonden dat prima. Vermakelijk zelfs. Die waren niet zo kleinzerig en wraaklustig. 

  Dus hier is mijn gratis advies; pas u aan of sodemieter gewoon op, want wij gaan ons NOOIT (!) aan de kleinzerigheidfactor van de islam conformeren, laat staan dat we ons eraan zullen onderwerpen. Ga thuis maar in Allah geloven! Waar dat dan ook moge zijn! Gek!

  Tja, met regelmaat worden mensen boos om wat ik schrijf over de uit de klauwen gegroeide sektes die zij ‘religies’ noemen en hun ‘gelovige’ fanschare. In de basis heb ik eigenlijk niet eens een hekel aan ‘gelovigen’. Sterker nog, het zal mij een zorg wezen waarmee zij zichzelf willen laten hersenspoelen en daarna zeggen daar in te ‘geloven’. Als ze mij er maar niet mee lastig vallen. Maar dat doen ze dus wel! Mijn uitingen zijn dan ook reacties op de TELKENS WEER (!) belerende en bedreigende onzin die ik al heel lang heb moeten aanhoren en nog steeds lees en ervaar. Belerende en bedreigende onzin van de hersenloze volgers van “god’ of Allah, naar mijn ervaring stuk voor stuk gehersenspoelde slachtoffers (!) van onderdrukking en indoctrinatie die niet het vermogen hebben zelf na te kunnen denken. Uitermate zielige mensen derhalve. Belerende en bedreigende onzin die ik moet aanhoren van mensen die klaarblijkelijk door anderen verteld moet worden hoe zij dienen te leven, omdat zij het anders zèlf niet weten.  Belerende en bedreigende onzin van mensen die uitsluitend vanuit hun ‘geloof’ andere mensen NIET respecteren of willen accepteren als (mede)mens , omdat het zogenaamd ‘heidenen’ of ‘ongelovigen’ zijn en daarmee voor hen ‘minderwaardig’. Belerende en bedreigende onzin van mensen die uitsluitend ‘de leer’ van hun Grootse Onzin Doctrine (u vindt de afkorting zelf wel) volgen om ZELF (egocentrisme) de hemel of het paradijs te mogen betreden, maar ondertussen de anders zijnde en/of anders denkende medemens op aarde uitsluiten, onderdrukken en/of doden, omdat hun geïndoctrineerde hersenloos-volgen-brein nu eenmaal niet beter weet.

  De centrale wereldleiding

  Het past in ieder geval allemaal perfect binnen de geplande VN/WHO-strategie. Een strategie, waarin de EU en daarmee alle meekruip/slijmspoor-politici meewerken aan de ‘betere wederopbouw’ van wat ze momenteel tot de grond toe afbreken. Ofwel de uitvoer van agenda 2030 waar de mensen zich als lemmingen in mee laten storten. Het past allemaal in het plan van de VN, die zichzelf zien als de centrale leiding van de nieuwe wereldorde en die wereldwijd, op basis van vermeende humaniteit, oorlogen en vluchtelingenstromen ‘adviseren’ en aansturen om chaos te creëren om ten einde de globalisering en agenda 2030 te bewerkstelligen.

  Laat ik duidelijk zijn: Èchte vluchtelingen behoren hulp te krijgen! Dat lijkt mij een uiterst humane en duidelijke zaak. Echter: en het is allemaal zó eenvoudig, hebben instanties als IND, AIVD, opgedrongen door de EU en idealistische linkse partijen als GroenLinks, PvdA en D66,  klaarblijkelijk erg veel moeite om te kunnen bepalen of een ‘vluchteling’ in de westerse samenleving zal passen of mogelijk (binnen een fractie van een seconde al tegenwoordig…) zal gaan ‘radicaliseren’. Sterker nog: die ‘vluchtelingen’ zullen volgens de linkse-roze-gebrilde utopische denkwijze bij binnenkomst in ons vrijgevige en tolerante land als een blad aan de boom zijn omgedraaid en plotsklaps uitermate dankbare ‘Nederlanders’ zijn geworden… Ik zou zeggen: zet voor de schifting bij het verhoor van een ‘vluchteling’ eens een mooie blonde dame in korte rok of broek tegenover de ‘vluchteling’ en u weet per direct wat voor (extremistisch!) met Allah gehersenspoeld vlees u in de kuip heeft. Reageert betrokkene vanuit zijn ‘religie’ agressief, vrouwonvriendelijk, onderdrukkend, discriminerend of overheersend (?) dan is betrokkene een potentieel gevaar en hoort hij duidelijk NIET in de vrije westerse samenleving thuis. Daarnaast is mijns inziens ELKE ‘vluchteling’ die zijn/haar paspoort wèl is verloren, maar zijn spiksplinter nieuwe mobiele telefoon (en mes!) NIET, een gelukszoeker of crimineel, maar GÉÉN vluchteling! En hoezo hebben bewoners van een ‘vluchtelingen’ opvangcentrum standaard een mes op zak waarmee direct de kleinste geschillen worden uitgevochten? Waarom worden die niet op wapens gecontroleerd? Waarom komen die niet via detectiepoorten naar binnen? Waarom (be)heersen de Afghanen en Pakistani het leven binnen de opvangcentra? Hoe kan dat? Wie laat dat toe? Wie kijken hier voortdurend van weg? Maar echt waar; als ze eenmaal hier zijn, zijn het voorbeeldige ‘Nederlanders’ van allochtone afkomst… Ècht waar… Koekoek!

  Op de Duitse kerstmarkten zag u de voorbijgaande jaren bijvoorbeeld steevast uitermate agressief en kwaad kijkende moslims (en moslima’s) als u daar gemoedelijk uw Glühweintje zat te drinken… KIJK, DÀT zijn dus de mensen die hier op basis van hun ‘heilige’ hersenspoeling NOOIT zullen aarden en horen derhalve NIET in de vrije westerse samenleving thuis! Moeilijk om dit zelf allemaal te kunnen bedenken hè…?

  Levenservaring

  Persoonlijk heb ik er erg veel moeite mee om op basis van hun afkomst of seksuele geaardheid omhoog geholpen sukkeltjes als Yasser Klaver en Rob Jetten als politici te accepteren. Voor mij zijn het slechts onwetende knulletjes die nog geen dag gewerkt hebben maar u en mij vanuit hun ‘idealogie’ en middels hun spindokter-ingestudeerde-volzinnetjes wèl even menen te moeten vertellen hoe de wereld in elkaar zit en hoe het allemaal moet gaan worden. Ze hebben echter nog geen spat levenservaring opgedaan en zitten daar in parmantige paspop-pakjes en eikel-pyjama te vertellen hoe de wereld in elkaar zit. Dergelijke zelfingenomen sukkeltjes zouden wat mij betreft minimaal een jaar lang onderaan op de werkvloer of in het leger moeten dienen voordat zij dergelijke functies als die zij nu bezetten zouden mogen bekleden. Gewoon om aan den lijve te ervaren hoe het is om tegen een schamel salaris elke dag afgebekt en opgedreven te worden en dat als basiswaarde mee te krijgen. Daarna nog een jaar een lage middenkader functie met navenant salaris en opvolgend een jaar leidinggevend, zodat zij wèl weten waar ze het over hebben en hoe de mensen op de werkvloer zich daadwerkelijk voelen en uiten. Daarna mogen ze wat mij betreft de politiek in, maar van de omhoog gevallen snotneuzen die het nu zijn, accepteer ik in ieder geval helemaal niets!

  Ik verbaas mij overigens elke dag weer over mijn eigen leeftijdsgenoten die de werkelijkheid klaarblijkelijk zijn vergeten en óók domweg meelopen met al die klimaatonzin die ons door ‘influencers’ van pakweg zes tot veertig jaar wordt ‘voorspeld’, terwijl ik toch ècht uit eigen ervaring spreek als ik zeg dat het zestig-zeventig jaar geleden exact hetzelfde was. Ook hoor ik al ruim veertig jaar dat we binnen afzienbare tijd tien meter onder water staan en komt lulletje Brechtman (met zijn wel 32 jaar ‘oud’) MIJ even vertellen dat het allemaal weer opnieuw begint? Toch loop ik na al die jaren, waarin dit angsthaasje nog niet eens geboren was, nog steeds niet met een snorkel over straat. En hetzelfde geldt voor de smeltende ijskappen waarvan niemand vertelt dat die aan de andere kant eens zo snel weer aangroeien… Overigens: heeft u wel eens ijs in een glas water gedaan? En liep dat glas ineens over toen het ijs gesmolten was…? Sodemieter toch op met die onzinnige bangmakerij! Maar het verkoopt wèl lekker… dat dan weer wel!

  Verplichte vaccinaties? Implanteren van een chip die neuronen aansturen om de mens te kunnen controleren? Begin dan maar met alle vanuit het (Midden-) Oosten en Afrikaanse islamitische ‘vluchtelingen’ om hun met Allah gehersenspoelde breintjes aan te passen en bij te sturen, zodat ze met de vrijheden van de westerse wereld om kunnen gaan en niet ‘prediken’ homo’s van het dak af te gooien en vrouwen en meisjes als ondergeschikt vee te behandelen.

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten