VS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen

Datum:
 • dinsdag 12 januari 2021
 • in
 • Categorie:
 • Reeds eind augustus hadden gegevens van de Amerikaanse Centers of Disease Control and Prevention (CDC) destijds het narratief van het SARS-CoV-2-moordenaarsvirus, dat voor iedereen dodelijk zou kunnen zijn, aan diggelen geslagen.


  januari 10, 2021

  Nu heeft het agentschap de aantallen Corona-sterfgevallen in de V.S. van 4 januari 2020 tot 2 januari 2021 geanalyseerd: Covid-19 blijft zoals voorheen de enige doodsoorzaak in slechts 6% van de gevallen die als “Corona-sterfgevallen” worden vermeld. In alle andere gevallen was er sprake van comorbiditeit, het tegelijkertijd voorkomen van twee of meer ziekten of aandoeningen bij één persoon.

  Terwijl uit de tot 22 augustus 2020 verzamelde gegevens was gebleken dat er gemiddeld 2,6 andere levensbedreigende ziekten en doodsoorzaken waren geregistreerd, is dit cijfer in de huidige evaluatie juist gestegen: het is nu 2,9. Dit betekent dat bij de mensen die als Corona-doden zijn geteld, er naar boven afgerond 3 andere ernstige ziekten waren die tot hun overlijden hebben geleid. Zo werden er bijvoorbeeld regelmatig verschillende hart- en vaatziekten gediagnosticeerd, meldt Wochenblick.

  Bijna een derde van de doden is ouder dan 85 jaar

  Bovendien was bijna een derde van de getelde Corona-doden ouder dan 85 jaar. In de statistieken uitgesplitst naar comorbiditeit (bijkomende ziekten) werden de gegevens van de overlijdensakten geanalyseerd en zo werden 307.249 overledenen met bevestigde of vermoede Covid-19 ziekte geïdentificeerd. Daarvan waren er 98.120 meer dan 85 jaar oud! 84.272 waren tussen 75 en 84 jaar oud en 65.462 waren tussen 65 en 74 jaar oud. Dit betekent dat meer dan 80% van de gevallen die als Corona-doden worden geteld ouder zijn dan 65 jaar.

  Het staat buiten kijf dat elk sterfgeval een drama is. Maar de cijfers tonen maar al te duidelijk aan dat Covid-19 geen geldige reden is voor de vernietiging van democratische rechtsordes.

  VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

  Volgens een bericht van het Amerikaanse nieuwsplatform “Gateway Pundit” heeft het CDC, de “Centers for Disease Control and Prevention”, het Amerikaanse bureau voor ziektebestrijding, de cijfers van Covid-19 gecorrigeerd. Dit gebeurde echter in stilte en in het geheim – de mainstream media hebben er blijkbaar geen melding van gemaakt. De CDC heeft nu vastgesteld dat … Meer lezen overVS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

  0 reacties :

  Een reactie posten