Voormalige Pfizer hoofdarts: vaccin tegen Covid-19 is niet nodig

Datum:
 • zondag 3 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Voormalige Pfizer hoofdarts: vaccin tegen Covid-19 is niet nodig 

  4

  Now they're planning the crime of the century. Well, what will it be? Read all about their schemes and adventuring. Yes, it's well worth a fee © Supertramp - Crime of the Century

  Terwijl het farmaceutisch bedrijf Pfizer de krantenkoppen haalde met de aankondiging van zijn lancering van het Covid-19 vaccin, wijst Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdarts van Pfizer, categorisch de noodzaak van een Covid-19 vaccin af.

  In een recent artikel schreef Dr. Michael Yeadon, die meer dan 30 jaar lang bij enkele van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven onderzoek voor nieuwe geneesmiddelen voor allergieën en luchtwegaandoeningen leidde en zich terugtrok uit Pfizer met de hoogste wetenschapspositie op dit gebied:

  Er zijn absoluut geen vaccins nodig om de pandemie te laten verdwijnen. Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord. Je vaccineert geen mensen die geen ziekterisico hebben. Je zou ook niet van plan moeten zijn om miljoenen gezonde mensen te vaccineren met een vaccin dat niet eerst grondig is getest bij mensen.

  De Britse wetenschapper uitte ook globale kritiek op het Britse overheidsagentschap Scientific Advisor Group for Emergencies (SAGE), dat tot taak heeft de regering te adviseren over de bestrijding van de Covid 19-uitbraak. SAGE heeft een leidende rol gespeeld bij het vaststellen van het inperkingsbeleid in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van recentelijk uitgevoerde maatregelen.

  Na erop te hebben gewezen dat het SAGE aan essentiële expertise op dit gebied ontbrak, aangezien er daar “geen klinisch immunoloog” lid was, benadrukt Dr. Mike Yeadon twee fundamentele fouten die SAGE heeft gemaakt en die hebben geleid tot de algemene conclusies die radicaal verkeerd zijn, wat op zijn beurt heeft geleid tot een “foutieve behandeling van het publiek in de afgelopen zeven maanden”.

  Eerste fundamentele fout: “belachelijke” veronderstelling van 100% kwetsbaarheid

  De eerste onjuiste veronderstelling van SAGE is dat “100% van de bevolking gevoelig was voor het virus en dat er geen sprake was van een reeds bestaande immuniteit”.

  Yeadon merkt op dat deze aanname belachelijk is, want hoewel SARS-CoV-2 inderdaad nieuw is, zijn Coronavirussen dat niet. Er bestaat niet zoiets als een “virus zonder voorouder”. Hij wijst erop dat er “ten minste vier endemische Coronavirussen zijn die de verkoudheid veroorzaken… die vrij circuleren in het Verenigd Koninkrijk en elders. Degenen die in het verleden met een of meer van deze endemische Coronavirussen zijn geïnfecteerd, hebben een langdurige en robuuste immuniteit voor deze virussen, evenals voor nauw verwante virussen. SARS-CoV-2 is zo’n nauw verwant virus”.

  Dr. Yeadon betwist ook de competentie van het SAGE-agentschap door te verklaren: “Het niet verwachten van een dergelijke cross-over toont het gebrek aan kennis aan om een model op te bouwen dat betrouwbaar genoeg is om te functioneren”.

  Verder stelt hij dat de gemeenschappelijke PCR-test die gebruikt wordt om gevallen van Covid-19 op te sporen, positieve testresultaten kan opleveren, ook als iemand geïnfecteerd is met een van de gewone verkoudheid Coronavirussen en dus niet erg betrouwbaar is. Op basis van de eindresultaten van deze tests zijn er in feite duizenden mensen bevolen om hun leven te onderbreken en 14 dagen lang in quarantaine te gaan.







  3 reacties :

  Dekker zei

  Dat kan die voormalig Pfizer Hoofdarts nou wel zeggen, maar ook bij Pfizer moet een dik betaalde boterham op de plank komen en op wat voor manier is tegenwoordig niet belangrijk meer, vandaar dat liegen en bedriegen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is. Kijk maar naar dit Kabinet, ze doen niet anders als ons in de maling nemen, grondwet of geen grondwet, het maakt niets meer uit, we zijn overgeleverd aan de heidenen(letterlijk en figuurlijk).

  Anoniem zei

  Vandaag een nieuw bericht in de volstrekt onafhankelijke media: ‘Kinderen met corona mogelijk sleutelfactor bij verspreiding virus’
  De bangmakerij zonder enig bewijs gaat maar door. De woord "waarschijnlijk" en "mogelijk" zijn aan de orde van de dag maar zeggen in feite helemaal niets.
  Zo ook de smeerlapperij van de VOLKSKRANT die wist te melden dat er sinds het einde van de 2e wereldoorlog nog nooit zoveel oversterfte is geweest.
  Hoe kunnen mensen er nog intrappen, want sinds die periode is de bevolking van Nederland verdubbeld. Is het dan niet logisch dat het aantal sterfgevallen toeneemt? Tegenwoordig is de media het verlengstuk van de politiek, heel veel bedriegerij.

  Anoniem zei

  Dit zijn ongeveer dezelfde berichten als over de aanslagen op Poolse winkels.
  Deze keten is in het bezit van moslims die hier even onze levens op de kop zetten.
  En dan met hun schijnheilige gezichten zeggen: wij weten van niks.
  Vlakbij ons in Hollands Kroon is ook een winkel met Poolse artikelen.
  Nog nooit een klant van binnen gezien......... Hoe betalen deze mensen de huur op deze dure locatie? Het is allemaal nogal schimmig.
  Wellicht de belastingdienst maar eens even een onderzoekje doen?
  Het gaat om criminaliteit! Een soort Taghi die alles onder controle heeft.
  Wij weten er niets van net zoals met de Covid- 19. Allemaal vragen.

  Een reactie posten