Ierse onderzoeksjournaliste beweert dat het Coronavirus en de pandemie hoaxen zijn

Datum:
 • vrijdag 1 januari 2021
 • in
 • Categorie:
 • Zelfs na maanden van zorgvuldig onderzoek kon of wilde de Ierse regering geen wetenschappelijk bewijs leveren voor het bestaan van een SARS-CoV-2-virus (Covid-19). 31-12-2020


  – Welke andere landen zullen het voorbeeld volgen en toegeven dat deze pandemie een hoax is?, vraagt Gemma O’Doherty provocerend. De activiste en onderzoeksjournaliste uit Ierland heeft een brisante video van haar bevindingen gepubliceerd.

  In de video die op 26 december 2020 werd gepubliceerd, zegt ze dat er verschillende keren bewijs van de regering is geëist dat dit virus daadwerkelijk bestaat. Daarnaast is de Ierse regering gevraagd om te bewijzen dat een lockdown, met bijbehorende beroepsverboden en uitgaansverboden, inderdaad een effect heeft op de verspreiding van virussen. Ook moet worden aangetoond dat mondkapjes veilig zijn en de verspreiding van virussen voorkomen. O’Doherty stelt dat er geen studies beschikbaar zijn voor mondkapjes en kan niet worden aangenomen dat ze beschermen. Waarmee ze zich in dit verband vergist, aangezien een grootschalige studie in Denemarken wetenschappelijk heeft vastgesteld dat het mondkapje geen significante bescherming biedt tegen het Coronavirus.

  Als DEEL VAN ONZE LEGALE ACTIE hebben we  bewijs geëist dat dit virus daadwerkelijk bestaat [evenals] bewijs dat lockdowns daadwerkelijk enige invloed hebben op de verspreiding van virussen; dat mondkapjes veilig zijn en de verspreiding van virussen voorkomen – Dat doen ze niet. Dergelijke studies bestaan niet; dat sociale distantie gebaseerd is op de wetenschap – Dat het niet doet, het is verzonnen; dat het opsporen van contacten enige invloed heeft op de verspreiding van een virus – natuurlijk niet. Deze organisatie hier – verzint dit allemaal, schrijft Gemma O’Doherty.

  Geen bewijs volgens journaliste

  Volgens O’Doherty is er geen wetenschappelijk bewijs dat sociale afstand nemen helpt tegen infectie, de maatregel is fictief.

  De video werd opgenomen buiten het kantoor van Tony Holohan, de Chief Medical Officer van Ierland, in feite de “Dr. Fauci van Ireland”.

  Ook in Duitsland werd bewijs geëist en nooit geleverd

  Ook in Duitsland werd de staatsepidemioloog professor Christian Drosten door Samuel Eckert opgeroepen om wetenschappelijk bewijs te leveren dat het virus geïsoleerd was. Eckert bood tegelijkertijd een geldbedrag aan, dat steeds groter werd, om aan Drosten te geven als hij het bewijs zou leveren. Drosten heeft tot nu toe niet gereageerd en heeft geen bewijs geleverd dat het virus geïsoleerd is. De al even bekende viroloog Hendrik Streeck bemoeide zich met het debat en beweerde virusisolatie in de vriezer te hebben. In deze tijd kan de wetenschap goed gebruik maken van deze zes-cijferige geldsom. Maar hij heeft het geld niet opgeëist met zo’n virus-isolaat. Het lijkt een bijzonder absurde samenzweringstheorie – maar wat als het onderzoek van Gemma O’Doherty juist is?

  Samuel Eckert eist bewijs van virusisolatie van Christian Drosten:

  COVID-19: BEWIJS VAN GLOBALE FRAUDE   

   

  5 reacties :

  Anoniem zei

  Deze journaliste zal wel gearresteerd worden en opgesloten want dat kan heden ten dage niet meer volgens onze Regeringsleiders. Of ze wordt weggezet als een complot denker of geestelijk gestoord of fascist of geef er maar een naam aan, de media doet graag mee met het verketteren van nuchter denkende mensen zonder dubbele agenda.

  Anoniem zei

  Mijn oncoloog zei afgelopen week:
  IK RAAD U DRINGEND AAN OM U TE LATEN VACCINEREN.
  Waarom? vroeg ik en ik kreeg als antwoord: Dr. Fauci uit Amerika doet het ook!
  Hoe dom. Voorlopig laat ik me HELEMAAL NIET vaccineren.

  Anoniem zei

  Ik wil de redactie van JAS bedanken voor het afgelopen jaar.
  Tevens wil ik JAS het allerbeste wensen voor 2021 en ik hoop iedere dag als ik uit mijn bed stap de uitstekende artikelen te lezen.

  Bedankt!

  Dekker zei

  " O’Doherty stelt dat er geen studies beschikbaar zijn voor mondkapjes en kan niet worden aangenomen dat ze beschermen."
  De TU Delft heeft mondmaskers getest en kwam tot de conclusie dat niet medische mondmaskers absoluut geen bescherming bieden. Medische mondmaskers enigszins. Wel is al van diverse kanten aangetoond dat het dragen van mondmaskers slecht is voor de volksgezondheid. Ook Van Dissel en Hugo de Jonge verklaarden keer op keer dat mondmaskers niet helpen. Waarom dan het onderzoek van de TU Delft niet gepubliceerd en gebruikt in de besluitvorming? Dat mag u zelf invullen, ook waarom v. Dissel en de Jonge dat maandenlang geroepen hebben(op TV) en het nu verplicht stellen.
  Ik ben geen Complot Denker, ik gebruik slechts de gegevens zoals die gepubliceerd zijn in de media en/of NPO/RTL .

  Anoniem zei

  Voor de thuiszitters: Zie: VERBODEN JAAROVERZICHT 2020.
  Zeer interessant! Niet wegzappen: het duurt lang.

  Jullie hebben toch allemaal niets te doen.

  Een reactie posten