‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwettig medisch experiment is’

Datum:
 • woensdag 27 januari 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Verregaande implicaties: Overheid moet erkennen dat mensen proefkonijnen zijn – Zoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden – Ook in Israël (bijna 43% gevaccineerd): Slechts 0,02% bevolking in ziekenhuis met Covid, maar toch een zeer strenge lockdown 

  25-1-2021

  Het Helsinki Comité voor de Mensenrechten lijkt een verklaring te gaan publiceren waarin staat dat het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, dat op dit moment ook aan de Nederlandse bevolking wordt toegediend, neerkomt op ‘klinisch onderzoek‘, oftewel een medisch experiment op mensen waar zowel het comité als de vaccin ontvangers eerst uitdrukkelijk toestemming voor zouden moeten verlenen. Wetenschappers waarschuwen al maanden dat de Covid vaccins in realiteit geen vaccins zijn, maar een middel waarmee voor het eerst rechtstreekse genetische manipulatie van mensen wordt uitgeprobeerd, waarvan de gevolgen volstrekt onvoorspelbaar zijn. Het kan goed gaan, maar het kan net zo goed op een onpeilbaar drama met enorme aantallen slachtoffers uitlopen.

  De verklaring zou reeds zijn opgesteld en een dezer dagen worden overhandigd aan de Israëlische minister van Gezondheid Hezi Levy. Het Helsinki comité houdt toezicht op klinisch onderzoek dat in Israëlische ziekenhuizen wordt verricht. Israël loopt wereldwijd ver voorop met het vaccineren van de bevolking. 3,7 miljoen Israëliërs (bijna 43%) heeft inmiddels minimaal één injectie ontvangen. Iedere dag komen daar zo’n 200.000 mensen bij.

  Net als in Nederland zijn ook de Israëlische corona cijfers in geen enkel opzicht afwijkend van een jaarlijkse griep epidemie. Op een bevolking van ruim 8,675 miljoen liggen slechts 1878 mensen (0,02%) met Covid in het ziekenhuis, waarvan 358 aan de beademing. Het aantal aan corona toegeschreven doden bedraagt 4419, en dat is van beide seizoenen (winter-voorjaar 2020, en nu winter 2021) bij elkaar opgeteld. Toch heeft het land een zeer strenge lockdown ingevoerd. (2)

  Zoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden

  Pfizer beweert nu dat slechts 20 van 128.600 Israëliërs die twee keer het vaccin hebben ontvangen alsnog (milde) corona klachten hebben gekregen. (3)

  Dit is echter exact wat we onlangs voorspelden: de voor dit doel totaal ongeschikte PCR-test, waarmee het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ eerst valselijk kunstmatig enorm werd opgedreven, wordt nu op even misleidende wijze omgekeerd gebruikt om het veronderstelde ‘succes’ van de vaccins te ‘bewijzen’. In werkelijkheid zeggen ook deze cijfers echter helemaal niets.

  Mensen zijn onwetend tot proefkonijnen gemaakt

  ‘Uit het contract tussen de Israëlische regering en Pfizer is het ondubbelzinnig duidelijk en helder dat dit in alle opzichten een klinische studie is, en daarom goedkeuring vereist van het Helsinki Comité,’ verklaarde een senior official. ‘En dit zal worden geschreven in het advies van het comité: er is niets mis met klinische testen, integendeel, maar klinische testen (met mensen) moeten toestemming krijgen van het comité, en natuurlijk van de mensen met wie de test wordt uitgevoerd, terwijl het recht om te weigeren onderdeel is van die test. Dit zijn fundamentele basiszaken.’

  De verwachte brief van het Helsinki Comité heeft verregaande implicaties. Ten eerste kan het comité bepalen dat de Israëlische regering – en indirect daarmee feitelijk iedere andere regering – moet stoppen met het verstrekken van informatie (over gevaccineerden) aan Pfizer. Als de Israëlische regering weigert mee te werken, dan kan iedere burger hier beroep tegen indienen bij het Hooggerechtshof.

  Ten tweede kan het comité eisen dat alle Israëlische burgers vooraf moeten worden geïnformeerd dat de resultaten van het ‘vaccin’ aan een derde partij worden doorgegeven, en van het ministerie van Gezondheid eisen dat aan mensen die worden gevaccineerd eerst expliciet toestemming wordt gevraagd voor het deelnemen aan een medisch experiment. De overheid zal dus moeten erkennen dat degenen die zich tegen Covid-19 laten vaccineren als proefkonijnen dienen van de farmaceutische industrie.

  Overigens is het noch voor de burgers, noch voor het comité noodzakelijk naar de rechtbank te stappen, want een korte mededeling van het comité waarin staat dat het experiment niet wordt goedgekeurd, kan de zaken voor zowel Pfizer als de overheid behoorlijk compliceren. Zo wordt gesteld dat ‘het ondenkbaar is dat de (Amerikaanse) FDA definitief toestemming geeft aan een vaccin gebaseerd op een klinische studie die wordt verworpen door het Israëlische Helsinki Comité.’

  ‘Kan de overheid wel doorgaan met het dwangmatig opleggen van dit experiment?’

  Dr. Yaffa Shir Raz, Health Communication Lector aan de IDC Herzliya International School, reageerde dat hieruit ‘de vraag aller vragen volgt: hoe moet in het licht van dit schandaal het Groene Paspoort (de Israëlische Covid/vaccinatiepas) worden gezien? Kan de overheid eigenlijk wel doorgaan met het dwangmatig opleggen van dit experiment aan ons? De weg naar de rechter lijkt nog nooit zo makkelijk geweest, en deze keer is het nauwelijks voorstelbaar hoe ze dit kunnen negeren.’

  En wat zal het aanstaande oordeel van het comité – dat overigens niet aan de media zal worden gegeven, maar rechtstreeks aan de overheid – betekenen voor de Nederlandse regering, die immers hetzelfde vaccin aan onze bevolking toedient, en met allerlei huidige en toekomstige dwangmaatregelen hoopt te bereiken dat iedereen – zonder daarvan op de hoogte te zijn gesteld – indirect verplicht moet deelnemen aan dit grootste medische experiment met de mensheid aller tijden, en daarmee potentieel de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit gepleegd als blijkt dat de gezondheid van miljoenen mensen straks permanent is verwoest door deze mRNA/DNA manipulerende injecties?


  Xander


  (1) Hal Turner
  (2) Ynet News
  (3) Ynet News

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nu overleiden veel mensen aan Corona, de onderliggende kwalen worden niet meegeteld en na het vaccineren overleiden de mensen niet meer aan Corona maar aan onderliggende kwalen. Het zelfde met het testen: nu wordt er tot het oneindige doorgerommeld, net zo lang tot zelfs een glas Cola positief is, na het vaccineren zal er anders worden getest zodat iedereen opeens geen Corona meer heeft, maar wel de griep.

  Een reactie posten