Geert Wilders: ''Opstappen Hugo de Jonge!'' ★ Coronadebat 5-1-2021 HD

Datum:
  • woensdag 6 januari 2021
  • in
  • Categorie: ,
  •   Coronadebat 5-1-2021 Tweede Kamer



    6-1-2021




    Debat ontwikkelingen rondom het coronavirus. #Vaccinaties #Corona #VVD




    TheLvkrijger

    3 reacties :

    Anoniem zei

    Wilders heeft 100% gelijk, de antwoorden van de bewindslieden raken kant nog al en zijn alleen bedoeld om hun eigen falen te maskeren.
    Het is bar droevig gesteld met het grootste deel van de politiek die niets meer over heeft voor democratie, maar alles overheeft voor partijpolitiek waar verder alles voor moet wijken, ook bij de zogenaamd Christelijke partijen die in strijd met hun geloof handelen.

    Dekker zei

    Het is knap hoe de leden van de regering minuten lang kunnen antwoorden zonder iets te zeggen. Of het volgens de regels is waag ik te betwijfelen, maar zo werkt het in de partijpolitiek. Gewoon om de hete brei heen draaien en niets zeggen want je partijgenoten dekken je toch wel. Ook de zorgtoeslagaffaire laat zien dat het met de beschaving van onze regering en partijgenoten, incl. PvdA'er Lodewijk Ascher, diep en diep triest is gesteld.

    Verontruste zei

    Nu ja, het maakt toch niets uit. Hetzelfde circus als de toeslagenaffaire zal weer optreden met dezelfde resultaten als ze het ministerie van volksverzieking onder de loep gaan nemen

    Een reactie posten