Derde wereldoorlog?

Datum:
  • woensdag 27 januari 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • Je hoort sommige mensen spreken over een derde wereldoorlog, die uiteraard niet te vergelijken is met de tweede. Of toch wellicht een beetje?


    Derde wereldoorlog?

    Je hoort sommige mensen spreken over een derde wereldoorlog, die uiteraard niet te vergelijken is met de tweede. Of toch wellicht een beetje?

    Oorlog is niet eerlijk, oorlog gaat over lijken, oorlog wordt door machtige leiders voorbereid, door generaals georganiseerd en vervolgens door de veldtroepen uitgevoerd. De verhoudingen zijn nooit gelijkwaardig, de een heeft een sterkere machtsbasis, het gewone volk is immer in het nadeel.
    De leiding van de eerste groep legt de onmachtige meerderheid normen, waarden en ondemocratische wetten op. Van democratie is geen sprake, de dictatuur is een feit.

    Als de onderdrukten in verzet komen, worden ze in de media neergezet als criminelen. De media die in verband met de oplages al meer dan een eeuw de kant van de machthebbers kiezen, van het gezag dus.

    Waarvan kennen we dit? Ik verwacht dat u dan spontaan aan de Tweede Wereldoorlog denkt. Immers, de Duitsers waren hier 5 jaar lang de baas, bepaalden het gedrag van de Nederlanders. Mensen die in verzet kwamen, werden opgepakt, gevangengezet, naar (werk)kampen gestuurd, of gefusilleerd. Het waren volgens de Duitsers criminelen die zich niet aan de door de Duitsers opgelegde voorschriften hielden. Maar de Nederlanders die niet met de Duitsers collaboreerden, noemden hen verzetsstrijders. Er werden voedselbonnen gestolen, bureaus waar persoonsbewijzen waren opgeslagen bestormd, foute mensen omgebracht en zelfs uit de gevangenis in Leeuwarden werden verzetshelden bevrijd. Criminelen of verzetsstrijders? Het ligt er maar aan, aan wiens kant je stond.

    De Duitsers gaven wetenschappers veel mogelijkheden onderzoek te doen. De voorlopers van de atoombom, de V1 en de V2, werden ontwikkeld en artsen, waaronder Mengele, experimenteerden er lustig op los. Op mensen wel te verstaan. De laatste avondklokken stammen uit 1945.

    Waar slaat deze zeer beperkte opsomming op zult u denken? Wat wijst er dan op een 3e Wereldoorlog? Wie is de vijand?

    Kan het zijn dat een onbekende superelite met generaals als Soros, de Rothschilds, de Clintons, Klaus Schwab en Bill Gates, om er maar een paar te noemen, met moderne wapens (Covid-19, HAARP, 5G) de mensheid hun wil oplegt? Hierbij gebruikmakend van luitenants, majoors, ritmeesters en onderofficieren als Rutte, De Jonge, de virologen van het RIVM en de hulptroepen van het OMT? De moderne Mengeles werken nu toch voor Astra-Zeneca, Moderna en Pfizer?
    Dit zijn wel boude beweringen, hoor ik velen denken. Maar komen deze beweringen niet een beetje behoorlijk in die geopperde richting? Goedkope en beproefde middelen als HCQ en Ivermectine zijn op voorspraak van gezagsgetrouwen verboden, terwijl artsen goede resultaten kunnen overleggen.

    Covid-19 is minder gevaarlijk dan de overheden doen voorkomen, maar de media is op hun hand en zorgen dag in dag uit voor nieuwe hysteriemunitie. Massa-indoctrinatie is een succesvolle strategie om onschuldige burgers aan hun zijde te krijgen en te houden. De ooit in 40/45 collaborerende dagbladen de Telegraaf en de NRC hebben in de huidige oorlogsverslaglegging gezelschap gekregen van het AD en de Volkskrant, terwijl op het mediapark de propaganda uit de radio’s knalt en van de beeldschermen spat.

    Achter de 1,5 meter, de mondkapjes, de PCR-testen, de avondklok en de groepsgroottebeperkingen - zeker in de open lucht - schuilen nergens wetenschappelijke onderbouwingen. Virologen en anderen die er ook verstand van menen te hebben spreken elkaar voortdurend tegen. Op kritische vragen blijven ze de antwoorden schuldig, terwijl de meningen en ervaringen van wetenschappers en mensen in de zorg professioneel buiten de publiciteit worden gehouden. Social media, ooit een exponent van de vrije mening, censureert er ongenuanceerd op los.

    Nadat farmaceuten verschillende binnen driekwart jaar niet bewezen werkende en amper op bijwerkingen geteste vaccins op de mensen loslaten, waarbij een schuine blik naar de tijd dat de testen van Mengele op mensen door de toenmalige machthebbers (dictators) werden geïnitieerd, echt niet onlogisch is. De vaccins met mRNA zijn griezelige brouwsels die het menselijke DNA kunnen modificeren, zeg maar kunnen manipuleren.

    Dat mensen na de zoveelste niet onderbouwde maatregel ter vermindering van de ooit verworven vrijheden de straat opgaan en het niet langer pikken, is moedig en zeer lovenswaardig.
    Mensen die voor de vrijheid strijden, zullen dat niet met mondkapjes doen, maar ook niet met stenen, om van plunderingen maar te zwijgen. De vernietiging van een teststraat - waar ondeugdelijke testen worden afgenomen, waarop crimineel beleid wordt losgelaten - zou echter wél als een verzetsdaad gezien kunnen worden.
    Dat geweldloze demonstranten ongenadig worden afgetuigd, waarbij een filmpje opdook van een jonge vrouw die nietsvermoedend werd getroffen door een waterkanon, waarna ze ongenadig tegen een stenen muur werd gekwakt, met zwaar hoofdletsel tot gevolg, spreekt boekdelen. Of dit voorval:
    De politie was er ooit om burgers te beschermen, nu worden ze extreem gewelddadig ingezet tégen vreedzame burgers. En het leger wordt reeds gluiperig achter de hand gehouden.

    Dat vervolgens alle protesten worden afgedaan als rellen en plunderen, zegt genoeg over de berichtgeving. Uiteraard waren er rellen. Er werden winkels geplunderd, maar dat gebeurde door criminelen, verstopt in hoody’s. Her en der werden romeo’s gesignaleerd. Juist ten aanzien van die gasten heeft de overheid een wezenlijke taak: relschoppers en hooligans oppakken en berechten. Al decennia zijn namen en gezichten van de voetbalvandalen bekend, maar die worden al jaren met satijnen handschoenen begeleid.

    Vreedzame demonstraties verbieden is een democratische misdaad. Daar gefrustreerde boa’s, agenten, zwaarbewapende ME’ers en marechaussees op afsturen, is niets minder dan een oorlogsverklaring.

    Er is iets structureel mis in onze maatschappij. Daarom hebben we elke verzetsstrijder broodnodig. Niet om te rellen, maar om tot een echte democratie te komen. Van de huidige machtswellustelingen in Den Haag moeten we het namelijk absoluut niet hebben.

    Rients HofstraPluchen Revolutie

    1 reacties :

    Dochter zei

    Tja, Rient heeft helemaal gelijk. Hitler noemde zijn rijk dass Driete Reich. We zitten nu in het Vierte Reich. De Cabal aan de macht.
    Overigens kan HCQ in Spanje gewoon over de toonbank worden gekocht. Er is wel een fabriek ontploft die dit produceert. We moeten tenslotte aan dat vaccin.
    En de politie haalde 40 jaar geleden bij demonstraties ook dat soort praktijken met de waterkanon uit, in Amsterdam.

    Een reactie posten