Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden

Datum:
 • zondag 17 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden

  Naar het zich laat aanzien inderdaad het wapen van de Prince of Wales, en niet van de Rothschilds. Desondanks hebben beide huizen ‘The City’ (London) als hoofdkwartier, en zijn dan ook als twee handen op één buik. Dit wapen bevat allemaal symbolen die verwijzen naar het satanische wereldsysteem van ‘Het Beest’ zoals dat in Openbaringen (o.a. 13:1-2) wordt beschreven.

  —————————————————————————————————————————————–

  Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen

  —————————————————————————————————————————————–

  Benjamin de Rothschild, bankier en voorzitter van Edmond de Rothschild S.A., is op 57 jarige leeftijd op Chateau de Pregny in Zwitserland – ook wel het ‘Rothschild kasteel’ genoemd – aan een hartaanval overleden. Het nieuws van het plotselinge verscheiden van een lid van de rijkste, machtigste, meest beruchte en gehate familie op Aarde kan gezien de commentaren op veel instemming rekenen, zoals ‘de wereld is een iets betere plek geworden’, en ‘nu George Soros nog’.

  De Rothschilds zijn volgens velen nauw betrokken bij het bedenken en opzetten van de wereldwijde corona pandemie-hoax, en vooral bij het ontwikkelen van Covid vaccins. Zo hebben ze grote belangen in AstraZeneca, waar premier Rutte minister De Jonge vorig jaar al snel een groot aantal vaccins, die toen nog getest moesten worden, bij bestelden, en waar Ab Osterhaus als voorzitter van de pro-vaccin groep ESWI voor lobbyt.

  Rothschilds’ Vanguard groep drukte HCQ weg ten gunste van niet werkend medicijn

  De Rothschilds (geschat vermogen: $ 27 biljoen) ‘beheren’ onder meer de Vanguard groep, waar ook Gilead toe behoort. Gilead is de producent van het dure experimentele antivirale middel Remdesevir, dat in Nederland door het RIVM aan ziekenhuizen werd (wordt?) geleverd voor de behandeling van (veronderstelde) Covid-19 patiënten. Volgens het destijds nog enige wetenschappelijke onderzoek van dit medicijn bleek Remdesevir echter totaal niet te werken, en waardeloos te zijn bij het onderstukken van Covid symptomen.

  Het definitieve onderzoek naar remdesevir werd op 8 oktober 2020 gepubliceerd. Minstens 35 patiënten die eraan deelnamen hadden HCQ (hydroxychloroquine) gekregen. Die hadden daar bijna allemaal veel baat bij, in tegenstelling tot degenen die remdesevir kregen. ‘Niets in deze studie ondersteunt de hypothese dat remdesevir een effectief antiviraal middel voor SARS-CoV-2 is,’ schreef Leo Goldstein. ‘De data in het eindrapport suggereren dat hydroxychloroquine, en niet remdesevir, de belangrijkste positieve factor voor de patiënten in dit onderzoek was.’

  Erger nog, tijdens het onderzoek bleek dat de patiënten die geen HCQ, maar remdesevir hadden gekregen, het aantoonbaar slechter deden. ‘De eigen cijfers van deze studie laten een verband zien tussen RDV (remdesevir) en toegenomen mortaliteit onder de ernstigste patiënten,’ legde Goldstein uit. ‘Het is (daarom) ook mogelijk te concluderen dat RDV net zo schadelijk is voor de meeste in het ziekenhuis opgenomen patiënten.’

  Dubieuze rol in vorige fake-pandemie (2009)

  Gilead was tevens een van de belangrijke spelers in de vaccinlobby die in 2009, in samenwerking met de WHO, de vorige fake-pandemie promootten (Mexicaanse griep (H1N1)). Comités ontdekten achteraf dat de cijfers en statistieken doelbewust waren vervalst, hoogstwaarschijnlijk om zoveel mogelijk vaccins te kunnen verkopen. In 2020 en 2021 wordt hetzelfde kunstje op nog veel grotere schaal herhaald met het SARS-CoV-2 virus. (3) (Zie ook ons artikel: ‘Remdesivir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel‘ – 30-10-2020).

  Rothschilds controleren de wereld

  De Rothschilds controleren samen met een andere beruchte familie, de Rockefellers (van o.a. Standard Oil/IG-‘Zyklon-B’ Farben, de VN in New York en de Council on Foreign Relations), het complete politieke, financiële en farmaceutische netwerk dat de wereldbol omspant, zelfs in China. Ook Bill ‘vaccin’ Gates is nauw met hen verbonden, net als de WHO en het WEF van Klaus Schwab. Eén van de bekendste Rothschild lakeien in onze tijd is de Franse president Macron, die net als veel anderen die op een hoge positie terecht kwam en eerst bij een Rothschild bank werkte.

  Alle lijnen en links van de wereldwijde machtselite komen steeds weer bij de Rothschilds uit. Neem bijvoorbeeld voormalig ECB president Mario Draghi, die eerder vicepresident was van Goldman Sachs. Ook deze mega bank is verbonden aan de Rothschilds, en is samen met het IMF, de Federal Reserve en de BIS bank in Basel één van de grote drijvende krachten achter de ‘Great Reset’ van het WEF. Wie ook bij Goldman Sachs werkten: Christine Lagarde, oud-directeur van het IMF en het nieuwe hoofd van de ECB; en José Manuel Barroso, voormalig EC-president en als huidig voorzitter van Goldman Sachs International weer terug op het oude nest.

  Rothschild banken financierden tijdens WO-2 zowel de geallieerden als de Nazi’s. Walter Langer schreef in zijn boek ‘The Mind of Hitler’ dat de vader van de Duitse dictator, Alois Hitler, de onwettige zoon was van het dienstmeisje Maria Anna Schicklgruber, die zwanger zou zijn geraakt toen ze in het huis van Baron Rothschild in Wenen werkte. Volgens de als complotdenker weggezette David Icke was Salomon Mayer Rothschild vermoedelijk de grootvader van Hitler, en valt diens Jodenhaat mogelijk hierom te verklaren.

  Orde van Illuminati (later Vrijmetselarij) de oorsprong

  Over de macht van de Rothschilds en Rockefellers zijn al tal van – soms hoogst speculatieve, soms zeer goed onderbouwde – boeken, artikelen en video’s gemaakt. In bijvoorbeeld 2011 hebben wij in diverse artikelen uitgebreid aandacht besteed aan de ‘Illuminati’, een aloude orde die in onze tijd ‘vermomd’ zou zijn als de Vrijmetselarij. De Rothschilds zouden de kern vorm van deze Illuminati, en zouden ‘de heilige familie’ of ‘het heilige tribunaal’ worden genoemd.

  De leden van deze Illuminati controleren tevens de wereldwijde drugs-, wapen-, porno-, pedo- en prostitutiehandel, en zitten hoogstwaarschijnlijk achter een groot aantal politieke moorden en grote aanslagen zoals 9/11. In militaire conflicten financieren ze alle strijdende partijen. Ze zijn geïnfiltreerd in overheden op zowel lokaal, provinciaal, staats- als supranationaal niveau, alsmede ook alle onderwijsinstellingen, financiële instituten, georganiseerde religieuze instellingen en de massamedia. Wereldwijd streven ze naar het ‘Fourth Reich’, en proberen via genetische manipulatie een nieuw soort ‘superieur’ mensenras kweken, waar zij vervolgens tot in eeuwigheid over denken te zullen heersen.

  Direct onder de top zou de Raad van 13 staan (of ‘De 13 Satanische bloedlijnen’, het boek van Robin de Ruiter uit 2006, en deel 4: ‘Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges’ (2017)) .Dit zijn de machtigste Luciferianen ter wereld, en zij vertegenwoordigen de 13 meest invloedrijke families op Aarde, waaronder de Rockefellers. Alle bevelen die aan de lagere echelons worden gegeven komen uit deze Raad van 13. Onder de Raad van 13 staat de Raad van 500. Andere bronnen hebben het over het Comité van 300, een soort officieuze wereldregering die constant van samenstelling wisselt, en waar in het verleden bijvoorbeeld de koninginnen Juliana en Beatrix enige tijd lid van zouden zijn geweest.

  Meer oude bekenden op die lijst: David Rockefeller, George Bush, Henry Kissinger, Warren Buffet, prins Philip, en ook de Nederlandse minister van staat Hans van den Broek (CDA). Organisaties en bedrijven die eraan verbonden zouden zijn: de Bilderbergers, BP, Shell, Skull & Bones, de Temple Mount Foundation, de Trilaterale Commissie, de Ronde Tafel, de Vrijmetselarij, de Socialistische Internationale, de orde van Tempeliers, Universal Zionism en de Wereldraad van Kerken.

  De reden waarom ik dit eruit pik is dat de Orde van de Illuminati in 1776 werd opgericht door Adam Weishaupt, van oorsprong een Joodse filosoof die werd grootgebracht door Jezuïeten, en een loopjongen was van de Tempeliers en bankiers uit die tijd. De Jezuïeten hebben na eeuwenlange pogingen voor het eerst ‘hun’ eigen paus op de troon in Rome weten te krijgen: Franciscus, een groot voorstander van een Marxistische wereldregering onder VN/Vaticaan bestuur, en tevens van het vaccineren van de hele wereldbevolking.

  De onzichtbare ‘god’ van deze wereld

  Er zouden vele honderden pagina’s mee kunnen worden gevuld, maar het algemene beeld is voor de wat beter geïnformeerde mens wel duidelijk: aan de absolute top van de wereldwijde machtspiramide staan de internationale grootbankiers, met de familie Rothschild bovenaan. Vrijwel niemand kan in deze wereld een hoge financiële of politieke positie krijgen en houden zonder hun goedkeuring. Als er toch eens een onafhankelijke denker tussendoor glipt die een andere koers wil varen, wordt die vakkundig ‘kaltgestellt’.

  Gelooft u daarnaast ook in een geestelijke dimensie, dan lijdt hetgeen twijfel hoe die families zo onvoorstelbaar rijk en machtig konden worden. De Tegenstander van God, van het Licht en de mensheid wordt in de Bijbel niet voor niets ‘de overste dezer wereld’ en de ‘overste van de macht der lucht, van de geest die werkzaam is in de kinderen der ongehoorzaamheid’ (Ef.2:2) genoemd. Dit wezen, de duivel, Satan, Lucifer, is (nog) de absolute koning van deze planeet, en geeft rijkdom en macht aan wie hij wil, een feit dat zelfs door Jezus niet betwist werd (Matteüs 4, waar Satan Jezus de heerschappij over de hele wereld aanbiedt).

  Finale machtsgreep ‘Het Beest’, maar verlossing nadert

  Dit systeem van ‘Het Beest’, waar behalve de financiële en farmaceutische industrie (‘pharmakeia’, Opb.18:23) ook het grootste deel van het georganiseerde christendom onder valt (en waar het Vaticaan/ de paus zelfs kernonderdeel van is), is sinds 2020 aan zijn finale machtsgreep begonnen. Via als vaccins vermomde genetische manipulatie en nano-technologie probeert deze macht van de duisternis de hele mensheid te corrumperen en volkomen in zijn greep te krijgen, zodat redding en bevrijding voorgoed onmogelijk wordt gemaakt.

  Tijdens die laatste strijd dreigen onnoemelijk veel slachtoffers te vallen, mede omdat veel mensen en ook gelovigen hierbij een afwachtende en zelfs bewust gekozen passieve houding innemen. Het goede nieuws is dat deze massale wanhoopsaanval van het Kwaad betekent dat de finale verlossing eveneens dichtbij is gekomen.

  Xander

  (3) Natural News

  0 reacties :

  Een reactie posten