"Volstrekte WILLEKEUR en CHAOS" - Wilders over de maatregelen

Datum:
 • dinsdag 15 december 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Politieke sloopkogel Geert Wilders slingert zichzelf tegen het Torentje van economische afbraakmachine Rutte  15-12-2020


  GeenStijl

  1 reacties :

  Erik zei

  Drijfveer?

  Wat zouden de gronden voor deze lockdown kunnen zijn?

  Gezondheid? Voor zover bekend is isolatie/afzondering evenals het dragen van mond(muil)kapje een van de oorzaken van een verzwakking van het immuunsysteem én van de aantasting van de geestelijke gezondheid. Ze hebben dan ook geen enkele andere zin als om de angst te creëren cq. vast te houden.

  Positieve testen? Ook toegegeven door diverse figuren zijn de tests niet betrouwbaar. Er wordt alleen over cijfers ge sproken zonder aan te geven welke. De gebruikte PCR test heeft een “draaiknop” (instelling van het aantal cycli) waarmee de mate van (vals)positieve uitkomsten kan worden aangepast aan de wensen.

  De economie wordt afgebroken en het sociale leven ontregeld. (Zombie proces)

  Waarom?
  Er moet dan toch een of andere drijfveer bij de “overheid” aanwezig zijn om dit soort strapatsen uit te voeren.
  Moeten we klaar gestoomd worden voor “genetische modificatie”? De eerste batch voor de behandeling hiervoor is besteld, en de “noodzakelijke” vervolgbehandelingen zijn aangekondigd. De maatregelen voor indirecte dwang al voorbereid. Daarmee is alleen een constante geldstroom in een bepaalde richting gewaarborgd. Gevolgen voor de behandelden…..
  Degenen die het welzijn van een hele bevolking op het spel zetten moeten daar toch een drijfveer voor hebben(, baat bij hebben).
  Hieronder vallen ook diegenen die de “behandeling” uitvoeren!

  Laten we met zijn allen hier eens over nadenken.

  Een reactie posten