Vaccinatie – Pfizer lijkt geen beste keus, en Twittercensuur

Datum:
 • vrijdag 18 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  Nu de eerste grote groepen hun vaccinatie hebben ontvangen zijn al diverse onrustbarende zaken genoteerd. 

  Èn weggemoffeld.


  18-12-2020 Hannibal

  Om met dat wegmoffelen door Twitter maar eens te beginnen.Twitter heeft eerder aangekondigd alles dat de vaccinaties in een kwaad daglicht stelt te zullen censureren. En het voegt de daad bij het woord. Onderstaand filmpje en bovenstaand screenshot zijn van vanmorgen. Ik kon ze nog net downloaden uit de Twitterecho. De beelden spreken voor zich. De verpleegkundige die u hier ziet was zojuist gevaccineerd:

  Videospeler
  00:00
  01:09

  Twitter meldt nu over het account:

  vaccinatie

  De Nederlandse overheid zet haar campagne voor vaccinatie evenwel in de overdrive:

  Image

  12.844 nieuwe besmettingen, waaronder een onbekend getal onder de 6.000 die we nog hadden liggen!! De suggestie dat dat er meer dan 2844 zullen zijn die vandaag werden meegenomen ligt voor de hand. Alsof we het hebben over het belang van het totaalcijfer, in plaats van dat van toe- of afnames.

  Je gelooft toch je ogen niet? Maar wie de kop leest, raakt mogelijk in paniek of wordt onrustig genoeg zijn verstand te verliezen. Dat lijkt ook de bedoeling. De hysterie wordt zowel aangewakkerd als dat men direct soelaas biedt:neemt u toch gewoon een prikje? Om er vanaf te zijn?? België doet het immers ook????

  vaccinatie

  Men toont een Nederlands parlement dat haar best wil doen:

  Image

  Zelfs Wilders kreeg zijn zin.

  vaccinatie

  Tja, dat laatste zijn de GGD’s die er nog niet voor gereed zijn.. Alsof het hele concept van vaccineren hen totaal heeft verrast, en niemand hen er op heeft voorbereid. Je zou denken dat de minister hiervoor verantwoordelijk is, maar de coalitie wil niet nog meer politieke golfjes dan al voorbij rollen. Want De Jonge wil wel, maar kan niet? “Wil wel, maar kan niet” is ook mijn definitie van incompetentie, overigens.

  vaccinatie

  Oh ja, en de IT speelt weer mee. Stel je voor dat je de CoronaMelder er niet aan kunt koppelen. Wie weet welk een rampen het zou veroorzaken?

  De klap op de vuurpijl
  En natuurlijk de klap op de vuurpijl waarop we zaten te wachten. Je mag mensen niet beperken als ze zich niet laten vaccineren, maar je mag wel iedereen beperken, en dan de gevaccineerden meer privileges geven. Natuurlijk is dat hetzelfde, maar juristen zien dat als verschillende zaken. Het is geen nieuwe truc, eerder een bekend patroon van hoe de rechtsstaat juridisch verkracht mag worden: met woordspelletjes.

  Image

  Enfin, gisteren betoogde ik al dat het vervalsen er van kinderspel zal blijken. Daar kan ik u vandaag nog bovenop garanderen dat drie maanden na het officiële einde van de Corona-periode iedereen dit gedoe weer is vergeten.

  USA als voorbeeld? Oei.
  In de USA is intussen ietwat van paniek uitgebroken onder de mensen die het vaccin als eerste moeten nemen. 40% van de verpleegkundigen in een hospitaal in Chicago weigert het. Of dat een gevolg is van de berichten over een zorgmedewerker in Alaska die een zware allergische reactie kreeg na toedienen van het vaccin van Pfizer? Dat blijkt trouwens meer problemen te geven

  Following the emergence of various ‘glitches’ yesterday in the rollout of Pfizer/BioNTech’s COVID-19 vaccine, the giant pharma company has been forced to make a statement about the situation regarding a healthcare worker in Alaska was hospitalized on Tuesday with a ‘serious allergic reaction’ after receiving Pfizer’s COVID-19 vaccine.
  What stood out in this case was the fact that the health worker had no reported history of drug allergies, unlike others who’ve suffered such reactions.

  De geruststellende mededeling van Pfizer hieronder was voor mij de druppel om voorlopig niet mee te doen met dat Ezeltje-prik:

  The reaction was reportedly similar to the anaphylactic shock suffered by multiple healthcare workers in the UK, where the Pfizer-BioNTech jab was approved earlier this month and RT reports that, in a statement, Pfizer said that it is “working with local health authorities” to assess the details of the report about a “potential serious allergic reaction,” pledging to “closely monitor all reports suggestive of serious allergic reactions following vaccination” and “update labeling language if needed.”

  Hierover kreeg ik ook het Instagram-verhaal onder deze link toegestuurd, waarin dit probleem voorspeld wordt. Dat ziet er uit alsof het ongeveer een paar weken voor 3 november is gemaakt, maar het incident in Alaska sluit er te goed op aan om het niet te noemen.


  Meer feiten en opinies over vaccinatie tegen Corona vindt u hier. Het Corona-virus (Covid-19), de wijze van aanpak van Corona en haar sociale en economische gevolgen vindt u hier.

  0 reacties :

  Een reactie posten