Het verraad van Pieter Omtzigt

Datum:
 • dinsdag 22 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Het is dan ook hoog tijd dat er wat onderste stenen boven gaan komen.  21-12-2020
  Het zijn weer spannende tijden op en rond het Binnenhof in Den Haag. Is dit de zoete wraak van Erik de Vlieger die nog een appeltje te schillen heeft met Dhr.Demmink, een complot van Pieter Omtzigt om de macht binnen het cda te grijpen of heeft Mark Rutte voormalig CDA fractievoorzitter Sybrand Buma er echt op gewezen dat er problemen zouden komen als Pieter Omtzigt door zou gaan met zijn onderzoek naar Joris Demmink?

  Nadat dit bizarre verhaal voor de tweede keer opdook, leek het mij wel zo eerlijk om Mark Rutte hier een weerwoord over te vragen voordat ik hier nog meer aandacht aan geef. Ik heb eerlijk gezegd namelijk geen enkel idee hoe het allemaal precies zit en vraag mij op het moment vooral af, of het mijn vraag of mijn directe aanpak was waardoor Hugo de Jonge zo enorm opgefokt over kwam, als ik mij niet vergis was dit pas mijn eerste ontmoeting met onze vicepremier. Het is echt niet mijn hobby om deze heren zo op hun zenuwen te werken of hen zo te irriteren. De beschuldiging die nu richting Rutte is geuit, moet wat mij betreft niet licht worden opgevat. Zeker niet in deze week waarin o.a. de Toeslagenaffaire en Commissie de Winter wederom aantonen hoe slecht onze rechtsstaat er voor staat. Wat mij betreft is het dan ook hoog tijd dat er wat onderste stenen boven gaan komen. Wat is uw stem nog waard als een volksvertegenwoordiger op deze manier het zwijgen kan worden opgelegd? Er is maar een man die ons hier werkelijk opheldering over kan geven. Hopelijk gaat Pieter Omtzigt dan ook in op mijn uitnodiging om hier uitleg over te geven  JDTV Afl.300 - Pieter Omtzigt Update #1


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Politiek Den Haag is een grote stinkende beerput. Ongelooflijk dat deze witte boorden criminelen er keer op keer mee weg komen.

  Een reactie posten