Red de aarde, verwoest de mens | #2.36

Datum:
  • woensdag 25 november 2020
  • in
  • Categorie: , ,
  • Great Reset: de digitalisering van de samenleving, te beginnen met het geld, gaat schuil achter een groene façade.


    Toen aan het begin van de pandemie wereldwijd samenlevingen op slot werden gegooid werd de invloed van de mens op zijn leefomgeving al snel zichtbaar. De lucht werd schoner, het water werd helderder en zowel op het land als in de zee leek de hele natuur een zucht van verlichting te slaken. 

    Het Planbureau voor de Leefomgeving is inmiddels met cijfers naar buiten gekomen die hen tot een ijskoude conclusie heeft geleid: mensen zijn slecht voor het klimaat. Volgens hen kan alleen een nieuwe lockdown het kabinet helpen om het klimaatdoel te behalen.

    Dat de lockdown een destructief paardenmiddel is om een virusuitbraak te beteugelen weerhoudt hen er niet van om de ‘groene’ gevolgen ervan te benadrukken. Klimaat en duurzaamheid zijn de speerpunten van de internationale politiek, waarmee men de afbraak van de economie wil verantwoorden zonder deze écht te hervormen in de drang naar de Great Reset: de digitalisering van de samenleving, te beginnen met het geld, gaat schuil achter een groene façade.

    Sven legt enkele artikelen naast elkaar om, vanuit het holistisch perspectief dat getuige dergelijke berichtgeving zo wordt ontbeerd, bloot te leggen welke implicaties dit alles heeft voor de enige diersoort waar men zich steeds mínder om lijkt te bekommeren: de mens.

    Links:
    Planbureau: alleen nieuwe lockdown helpt kabinet klimaatdoel te halen
    Microsoft-baas Stigter vertrekt naar A’damse scale-up
    De Nederlandsche Bank registreert drie officiële aanbieders van cryptovaluta
    Crypto’s en digitaal centralebankgeld
    Belastingdienst over Cryptovaluta (zoals bitcoins)
    Laat de banken barsten: https://www.barstmaar.eu/

    Een Oorlog Reeds Verloren

    0 reacties :

    Een reactie posten