PCR Gate Een Feit - Nu Nog Rutte & Co Uit Hun Veilige Grijze Gebied

Datum:
 • maandag 30 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Clip uit mijn Bakkie met Bergsma over het negeren van de media van alle relevante feiten.


  30-11-2020

  Clip uit mijn Bakkie met Bergsma over het negeren van de media van alle relevante feiten. Ze weigeren het nieuws te brengen, maar gelukkig zijn er onafhankelijke media die niet alleen hun durven te praten maar ook gróndig werk doen. Over PCR maar ook mondkapjes en andere maatregelen die onder het mom van 'eenheid' onbesproken moeten blijven. Haal onze leiders uit hun veilige grijze gebied waarin vage besmettingscijfers de grondslag voor dramatisch beleid kunnen zijn. Zonder verantwoordelijkheid. Dat laatste moet weer gevoeld worden.

  Dagelijkse Bakkies (vrijdag: Biertje) met Bergsma worden gesponsord door donateurs, wil je ook een bijdrage doen, doe dan een fooi in de Tikkie pot! https://tikkie.me/pay/vqhcftpjtt5k91u... Of word abonnee via https://backme.org/content-creator/si... Website https://thefireonline.com

  Contact: sietske@thefireonline.com


  Bakkie met Bergsma

  1 reacties :

  Dekker zei

  De Politiek is een eigen wereld waarin geen plaats is voor burgers, laat staan voor mondige burgers.
  Al jaren is bij de insiders bekend dat de eigen wereld van de Politici ondersteund wordt door de Rechterlijke Macht. Veelal zijn het rechters die als bijbaantje commissariaten hebben bij bedrijven en het komt meermaals voor dat deze rechters "recht" moeten spreken over hun eigen bedrijf.
  Vandaar ook dat veel rechters hun bijbaantjes niet opgeven hoewel ze dat wel verplicht zijn. Eerlijke rechtspraak? Laat me niet lachen.
  Nederland is gewoon een bananen republiek aangestuurd door Brussel.

  Een reactie posten