Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’

Datum:
 • donderdag 26 november 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Minister Arie Slob van Onderwijs wil dat er op scholen een proef komt met coronasneltesten, zo zei hij in een Kamerdebat. Als het gebruik van sneltests is goedgekeurd, zouden leerlingen aan de voordeur getest kunnen worden. Slob wil op deze manier het aantal besmettingen op scholen ‘beperken’.


  26 november 2020 


  “Je kunt bij de voordeur gaan testen, met enige regelmaat. Dan weet je: hebben leerlingen corona ja of nee? Zo ja, dan kunnen ze per direct in quarantaine en kunnen ze klasgenoten niet meer besmetten.” Leerlingen krijgen dan ‘een aantal keren per week een wattenstaafje in een lichaamsdeel’. “Ik heb gehoord dat dat geen pretje is,” zei de bewindsman.

  Mensen reageren zeer verontwaardigd op de plannen van Slob. “Waar is de Kinderombudsman?” vraagt Petra. “Ik ben woest. Wat voor psychopaat ben je Arie Slob, als je op deze manier met onze kinderen om wilt gaan? Walgelijk dit.”

  Meteen aftreden

  Neuroloog Jan B. Hommel wil dat de minister vertrekt. “Meteen aftreden, deze halve gare. Wie het waagt met een wattenstaafje in de buurt van mijn kinderen te komen, speelt met zijn leven,” twittert hij.

  “Dit is toch niet te geloven. En als je nou als leerling/student niet getest wil worden? Wordt je dan de toegang tot de onderwijslocatie ontzegd? Of dringen ze je lichaam dan ongewenst binnen? Daar is een naam voor namelijk…” schrijft Annelies. Scenarioschrijver Clouds Are The Sheep voegt hieraan toe: “Dus Slob wil mijn kinderen iedere dag met een wattenstaafje laten verkrachten en heeft het zelf nooit ervaren?!”


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een bloedtest kan vaststellen of je daadwerkelijk covid 19 hebt. De PCR test niet, en is niet geschikt om covid 19 vast te stellen. De gigantische hoeveelheid fout positieve is wel handig om mensen angst aan te jagen door dagelijks, nu al meer dan een half jaar lang dit continu via de mean stream media geopperd als besmettingen met covid 19, te herhalen. Mensen die in angst zitten om ziek te worden, veroorzaakt door berichtgeving via de mean stream media, kunnen niet meer nadenken en slikken alles wat hen opgedragen wordt. Dat zie je terug in o.a. winkels waar mensen een tegen virussen niet beschermend mondkapje dragen, om beschermd te zijn tegen het angst virus, gekker dan gek, mede doordat er een mega grote reeks aan nadelen zitten aan het dragen van dat kapje, zie: https://mondkapjeseffecten.nl/

  Een reactie posten