Gedwongen vaccinatie-wet in Denemarken gecanceld na publieke protesten

Datum:
 • dinsdag 17 november 2020
 • in
 •  Een wet in Denemarken die de autoriteiten de bevoegdheid zou hebben gegeven om mensen onder dwang te injecteren met een Coronavirusvaccin is na negen dagen van publieke protesten ingetrokken.


  17-11-2020

  De “epidemiewet” zou de Deense regering de bevoegdheid hebben gegeven om verplichte quarantainemaatregelen te nemen tegen iedereen die besmet is met een gevaarlijke ziekte, maar het was het deel over de vaccinaties dat de grootste opschudding veroorzaakte.

  “De Deense Gezondheidsautoriteit zou gemachtigd zijn om groepen mensen te definiëren die moeten worden gevaccineerd om een ​​gevaarlijke ziekte te beheersen en te elimineren.

  Mensen die het bovenstaande weigeren kunnen – in sommige situaties – worden gedwongen door middel van fysieke detentie, waarbij de politie mag helpen”, meldt de Local.

  Maar na negen dagen van protesten tegen de nieuwe wet, is het nu geschrapt.

  Met een Coronavirusvaccin in zicht piekeren regeringen over de hele wereld over strafmaatregelen tegen degenen die weigeren het te nemen.

  Vorige week heeft Frontnieuws vermeld dat zowel Ticketmaster als de luchtvaartmaatschappijen overwegen om mensen de toegang tot locaties en het vliegen te ontzeggen als ze niet kunnen bewijzen dat ze het vaccin hebben genomen.

  Dus terwijl publieke protesten misschien kunnen voorkomen dat autoriteiten gedwongen vaccinaties uitvoeren, kunnen mensen die weigeren de DNA-gemanipuleerde twijfelachtige Gatesshot te nemen, het vrijwel onmogelijk worden gemaakt om van enige vorm van sociaal leven te genieten, gebruik te maken van het openbaar vervoer of zelfs een baan te vinden.

  IS BILL GATES EEN MASSAMOORDENAAR? ERNSTIGE BESCHULDIGINGEN VAN ROBERT F. KENNEDY

  2 reacties :

  Hugo Kombi zei

  Gelukkig durft het eens iemand in het openbaar te zeggen.

  Verontruste zei

  Als het om geld gaat en verdienmoddelen zijn ALLE middelen heilig. Er is een herdefinitie van moraal en ethiek (tegenovergestelde van wat tot voor kort gold).

  Een reactie posten