Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporen

Datum:
 • dinsdag 10 november 2020
 • in
 • Categorie:
 • Het Federaal Ministerie van Volksgezondheid in Berlijn heeft nu officieel een zogenaamde samenzweringstheorie bevestigd. Volgens de zeer officiële verklaring van de autoriteit kan een Corona-infectie niet worden opgespoord met een PCR-test.


  10-11-2020

  Het is nauwelijks te geloven, maar de Corona-fraude van de staat is eindelijk aan het licht gekomen. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft bevestigd dat de PCR-tests eigenlijk niet in staat zijn om een infectie in de zin van de wet op infectiebescherming op te sporen. Dat blijkt uit het antwoord op een vraag van een niet tot een bestaande parlementaire fractie behorend parlementslid, Marcel Luthe.

  De autoriteit verklaarde dat het zich in het kader van de wet om een “reproductieve agentia (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of een ander biologisch overdraagbare agentia dat een infectie of een overdraagbare ziekte bij de mens kan veroorzaken” moet handelen om als een “ziekteverwekker” te worden beschouwd. Op de vraag van het parlementslid of “een zogeheten PCR-test in staat is om een onderscheid te maken tussen een ‘reproductieve’ en een ‘niet-reproductieve’ virus”, antwoordde de regeringsadministratie met een “nee”.

  PCR-tests zijn puur bedrog

  Hiermee geeft de autoriteit officieel aan dat er in Duitsland op grote schaal wordt gefraudeerd. Ondanks deze kennis gebruikt de Duitse regering de resultaten van de PCR-tests om de vrijheden van de burgers te beperken en andere willekeurige maatregelen te nemen om zogenaamd tegen infectie te beschermen. Dit is pure dictatuur en schendt met voorbedachten rade de rechtsstaat, schrijft auteur Günther Strauß op Anonymousnews.

  De afgevaardigde Marcel Luthe is ook geschokt door deze schandalige handeling. Hij zegt tegen de Berliner Zeitung:

  Het is nu dringend tijd om weer rationeel en in overeenstemming met de rechtsstaat te handelen. Als zelfs de regering moet toegeven dat de dagelijks gerapporteerde testcijfers niet duiden op een infectie in de zin van de wet, ontbreekt ook de basis in de verordeningen. Want niemand kan op dit moment zeggen of en hoeveel infecties er daadwerkelijk aanwezig zijn. De tests kosten immense resources, zijn een miljardenbusiness voor de fabrikanten, maar zijn nutteloos voor de bestrijding van infecties.

   

  CORONA-BEDROG AAN HET LICHT GEBRACHT: PCR-TESTS ZIJN VOLLEDIG NUTTELOOS EN DIENEN ALLEEN OM TE MANIPULEREN   

  3 reacties :

  Erik zei

  Zou dit wat veranderen? Ben benieuwd.

  Erik zei

  Aanvulling: Bij een poging van verificatie vind ik echter niets terug in de Duitse media, althans wat er voor doorgaat.

  Anoniem zei

  Erik, de fabrikant van het testmateriaal heeft zelf aangegeven dat het testmateriaal niet geschikt is voor het opsporen van Corona.
  https://www.niburu.co/binnenland/15408-de-bevolking-wordt-genaaid-met-coronatesten
  en
  https://www.human.nl/medialogica/lees/2020/corona-debunker/betrouwbaarheid-pcr-test.html
  een
  https://www.hpdetijd.nl/2020-09-27/drie-wetenschappers-de-coronatest-is-onbetrouwbaar-en-het-testbeleid-faalt/

  Een reactie posten