Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft

Datum:
 • dinsdag 6 oktober 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Er is geen enkele noodzaak voor de huidige maatregelen.  Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft

  Los van de reeds aangerichte gigantische schade van het regeringsbeleid, wat jaren gaat duren om te repareren, zou het leven onmiddellijk weer normaal kunnen worden. Maar het MAG niet, men WIL het gewoon niet.

  ———————————————————————————

  Angstpropaganda met behulp van doelbewuste desinformatie: Media en politiek gooien besmettingen valselijk op één hoop gegooid met infectueuzen / zieken – Vanwaar die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord?

  ———————————————————————————

  Volgens een nieuwe schatting van de WHO blijkt het coronavirus inderdaad niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan een griep, zoals wereldwijd inmiddels duizenden wetenschappers, artsen en andere specialisten zeggen. Het officiële aantal corona gevallen (dat véél te hoog is, omdat op uiterst misleidende wijze het nietszeggende aantal besmettingen, gebaseerd op net zo nietszeggende PCR testen, erin zijn opgenomen) staat op dit moment op 35,2 miljoen. Volgens de WHO zijn vermoedelijk echter al zo’n kleine 800 miljoen mensen besmet met corona (1). Het aantal doden staat op iets meer dan 1 miljoen, wat betekent dat slechts 0,125% van de mensen die (verondersteld) besmet worden, aan Covid-19 overlijdt, en 99,875% het overleeft. Dus zelfs als de officiële ‘narrative’ zou kloppen, blijkt dat er geen enkele noodzaak is voor de huidige maatregelen, laat staan om deze vast te leggen in een dictatoriale Spoedwet.

  Corona werd door de WHO in categorie A van levensgevaarlijke virussen zoals ebola geplaatst. Dat blijkt de allergrootst mogelijke onzin te zijn geweest. Ebola heeft een sterftepercentage van ca. 50%, en Covid-19 slechts 0,125%. Daarmee valt het coronavirus in alle opzichten in dezelfde categorie als een gewone griep.

  De schatting dat al 10% van de wereldbevolking het virus heeft opgelopen, is afkomstig van Mike Ryan, de uitvoerende directeur van het WHO Health Emergencies Programme.

  Ondanks de cijfers van zijn eigen organisatie blijft hij beweren dat de rest van de wereld ‘nog steeds risico’ loopt.

  Besmettingen valselijk op één hoop gegooid met zieken

  In het BBC artikel wordt op misleidende wijze beweerd dat de VS, India en Brazilië ‘de meeste infecties’ hebben. Nee, het gaat enkel om het aantal veronderstelde besmettingen, waarvan reeds is vastgesteld dat er slechts een zeer klein percentage van daadwerkelijk infectueus / ziek wordt. Het kan daarom alleen maar moedwillige desinformatie zijn dat besmettingen en infecties op één hoop worden gegooid.

  Ook in NeDDRland (term afkomstig van Epoque magazine van uitgeverij De Blauwe Tijger) gaat de corona angstpropaganda vrolijk verder. ‘Deze week zeker duizend coronapatiënten in ziekenhuis,’ melden de media. Corona, werkelijk? Een RIVM medewerker gaf vorige week in een ‘viraal’ gegaan telefoongesprek toe dat zo ongeveer iedere zieke bijna automatisch de diagnose ‘corona’ krijgt, en zelfs verkeersslachtoffers erbij worden gerekend. We hebben dan ook bijna geen griepgevallen en -doden meer (in een gemiddeld jaar zo’n 6500 doden, nu nog maar 400).

  Vanwaar die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord?

  We blijven daarom herhalen wat we al maanden schrijven, namelijk dat dit een staatsgreep is. Het is aan ons om te besluiten of we daar aan mee blijven werken door bijvoorbeeld volstrekt onzinnige, voor onze gezondheid uiterst kwalijke mondkapjes te gaan dragen, elkaar niet meer aan te raken, en zelfs niet meer te zingen, te juichen of feest te vieren.

  Met behulp van de medeplichtige mainstream media wordt ALLE normale menselijkheid vermorzeld door de huidige autoriteiten. Hebt u werkelijk zo weinig eigenwaarde, zoveel zelfverachting, zoveel onverschilligheid over de toekomst, zoveel minachting voor uw medemens en onze samenleving, dat u hen nog steeds blindelings blijft geloven, volgen en steunen?

  Vanwaar toch dat massale negativisme, die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord? 

   

  Xander


  (1) BBC

  Zie ook o.a.:

  28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
  21-09: ‘Covid-19 crisis voorbij: Zweden heeft groepsimmuniteit, rest Europa bijna’
  19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
  18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
  08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
  06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
  25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
  22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
  22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
  17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
  15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
  05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
  21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
  17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus

   


   

  0 reacties :

  Een reactie posten