Marcel van Roosmalen over Famke Louise bij talkshow M | NPO Radio 1

Datum:
 • woensdag 28 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 • Iedereen wordt ziek......

  28-10-2020  Famke Louise zat bij talkshow M om boeken te bespreken. 'Wij zijn een idioot land', zegt Marcel van Roosmalen op NPO Radio 1. 'Kennis is al lang niet meer het criterium om mee te mogen praten, eerder het tegenovergestelde.'
  Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1 Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1 Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1 Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npor...

   

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Lezen, wat is lezen? Een dom wicht dat kan niet lezen. En al dat domme volk zegt op het VWO te hebben gezeten. Hoe? Hoe dan? En dan in ieder t.v. of radioprogramma mogen verschijnen. Al deze domme mensen zouden net als ik (ik was gister in de groothandel) even hier een kijkje moeten nemen.
  Geen lege kratten inleveren (want corona) geen koffie drinken (want corona) geen contant geld afrekenen (want corona) geen brood meer kunnen krijgen (want corona) en ga zo maar door. De horeca ligt binnenkort op z'n gat.
  Het was een triest gezicht allemaal om al die mensen te zien lijden
  want dat is het: lijden.
  En Femke Louise moet haar bek voortaan houden. Je moet domme mensen geen aandacht schenken behalve als je ze af kunt maken. En dat die Diederik Gommers hierin is mee gegaan is helemaal een schande!
  Die is eigenlijk nog dommer dan Femke Louise. (zal ze die naam zelf bedacht hebben?)
  Laat al die domme mensen maar eens de halfjaarcijfers zien van de mensen in de horeca dan lullen ze wel anders.
  Als Heineken mensen gaat ontslaan dan is er iets aan de hand!

  Een reactie posten