In een dag in de regio Alkmaar, geen nieuwe ziekenhuisopnames of doden, 35 nieuwe coronabesmettingen.

Datum:
 • dinsdag 6 oktober 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  ALKMAAR

  In de regio Alkmaar zijn er in een dag 35 nieuwe coronabesmettingen bijgekomen. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste personen in de regio op 1597.


  6-10-2020


  Dat blijkt uit de meest recente cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

  In de gemeente Alkmaar kwamen de meeste nieuwe besmettingen aan het licht, namelijk elf. In Bergen en Heerhugowaard gaat het om zeven gevallen, in Langedijk om vijf, in Castricum om vier en in Heiloo om één.

  Het totaal aantal besmettingen in de regio Noord-Holland Noord steeg met 63. Daar staat het totaal nu op 2967 coronabesmettingen.

  Geen ziekenhuisopnames

  Er zijn het afgelopen etmaal geen nieuwe ziekenhuisopnames of overledenen door corona bijgekomen in heel Noord-Holland Noord. De teller van het aantal ziekenhuisopnames blijft op 316 staan, het aantal coronadoden op 130.

  Lees ook: Noordwest Ziekenhuisgroep moet plaatsmaken voor coronapatiënten: aantal niet-urgente afspraken wordt teruggeschroefd

  Lees ook: Ziekenhuispersoneel in Alkmaar en Den Helder staat met toepasselijk lied en filmpje stil bij impact corona: ’Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ En: ’Het klinkt fantastisch’


  Noordhollands Dagblad  0 reacties :

  Een reactie posten