De lachzakshow van Arjen Lubach | column Ad Nuis 21 oktober 2020

Datum:
  • woensdag 21 oktober 2020
  • in
  • Categorie:
  •  Lubach’s lachzakshow tegen het ‘nepnieuws’.





    21-10-2020








    Volgens de Lachzak Show van Arjen Lubach staan er
    tegenwoordig zoveel mensen te schreeuwen voor het gebouw van de 2e Kamer dat kamerleden niet langer de hoofdingang kunnen gebruiken. De woede richt zich niet alleen tegen politici maar ook tegen de main stream media. Een man zegt in een fragment “Reguliere media jullie verraden het volk” Arjen komt in beeld, steekt zijn middelvinger op en zegt “Ach sodemieter toch op man” De lachmachine draait ondertussen overuren ha ha ha ha ha ha

    Verslaggevers van de NOS kunnen niet meer zonder bewaking naar publieksevenementen vervolgt Arjen. “Waar komt die woede ineens vandaan” vraagt hij zich af. Gelukkig weet hij ook het antwoord en citeert onze Nationale coördinator terrorisme bestrijding Pieter Jaap Aalbersberg die stelt dat het komt door complot theorieën en corona. “Arjen kijkt bedenkelijk en zegt “complot, corona” begint allebei met CO, toeval? Even op de lachzak drukken…ha ha ha Geen kritisch woord over de politiek of de media. Arjen citeert de macht.

    Maar komt het toch dat Lubach deskundig is geworden over de ‘andere media’ en de tegenreacties uit het volk?

    Ad Nuis is maar eens even wat gaan klikken op het internet. Kijken hoe dat gaat met die algoritmen. Hij toetste Zondag met Lubach in. Binnen één klik verscheen de naam Irene van den Brekel producent van Zondag met Lubach, nog een klik en hij was bij Kajsa Ollongren. Kajsa Ollongren dat is toch de vice premier van D66, nog een klik. Onze minster is getrouwd met …. Je gelooft het niet Irene van den Brekel…. hè echt die producent van Zondag met Lubach. Ahh nee joh gekkie, dacht Nuis, ik bent een complotdenker.

    Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.




    0 reacties :

    Een reactie posten