Binnenkort start de buitenparlemantaire onderzoekscommissie naar lockdown- en coronabeleid!

Datum:
 • woensdag 7 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 • Initiatiefnemers en critici van het beleid Pedro en Jade Kuit zitten aan tafel.


  7-10-2020  Vanaf 12 oktober vinden de hoorzittingen van de buitenparlementaire onderzoekscommissie plaats. Veel prominente deskundigen in de lockdowncrisis in de zorg, wetenschap, het onderwijs en veel andere takken van de maatschappij, worden gehoord door de nieuw opgezette buitenparlementaire commissie. Het onderzoek is breed opgezet: zowel de medische, maatschappelijke, psychische en politiek-bestuurlijke gevolgen van de lockdown maatregelen worden in kaart gebracht. Initiatiefnemers en critici van het beleid Pedro en Jade Kuit zitten aan tafel.

  Niet toevallig ook de initiatiefnemers van doezelfnormaal.nl


  BLUE TIGER STUDIO  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het zal een klap geven als de deksel van de beerput gaat. Ben beniewd hoe Rutte(de paling) zich er uit gaat redden, Hugo de Jonge zal wel alle schuld op zijn bordje gelegd krijgen.

  Unknown zei

  Geweldig idee om deze commissie in te stellen - dank voor jullie enorme inzet en tijd. Ik vraag me af hoe de resultaten gepubliceerd gaan worden. Het zou interessant zijn om precies na te gaan hoe precies de toedracht is geweest van de vervanging van minister Bruins door de Jonge (die de betere 'contacten' heeft).

  Een reactie posten