VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

Datum:
 • zaterdag 5 september 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het poliovaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.  VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates


  Screenshot_212
  (Door: “Xander”)
  Grote aantallen kinderen verlamd door een dodelijke pathogeen afkomstig uit het polio vaccin – Officials bang dat dodelijke variant van polio zich over de wereld zal verspreiden – Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?
  Een van de grootste volksgezondheidsschandalen ooit krijgt amper aandacht in de media, hoogstwaarschijnlijk vanwege de betrokkenheid van ‘high profile’ personen en organisaties die feitelijk ook het coronabeleid van de Nederlandse regering bepalen. 
  De VN heeft moeten toegeven dat een grote internationale vaccinatie campagne de oorzaak is van de ziekte die men er juist mee wilde uitroeien. Terwijl de WHO vorige week nog beweerde dat Afrika ‘vrij is van polio’, en polio vaccinatiecampagnes in de Derde Wereld zoveel jonge levens zouden hebben gered, is in werkelijkheid juist het tegendeel het geval. Het poliovaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.
  Lees verder>>>(h/t “Htskday”)
  ksander nieuws

  0 reacties :

  Een reactie posten