Een andere mening. Mag dat? Van mij wel, maar van links? Oei!

Datum:
 • vrijdag 25 september 2020
 • in
 •  De terreurmachinerie van Avenue neplinks kon weer volop op het orgel gaan.


  Een andere mening. Mag dat? Van mij wel, maar van links? Oei!


  (Door: “bozeoudeman”)

  De terreurmachinerie van Avenue neplinks kon weer volop op het orgel gaan. Er waren ‘bekende’ Nederlanders die zich los hadden durven maken van de door de VN via de WHO opgedrongen, nu politiek correcte en dus enige en echte gangbare mening dat corona de hele mensheid zal gaan verwoesten als we niet allemaal (lees het gewone volk, Halsema en Grapperhaus-types uitgezonderd) mondkapjes gaan dragen overal, ook in huis. 

  Dat zelf een mening hebben kan en mag natuurlijk niet zomaar, laat staan deze ook nog eens te verkondigen. En dan ook nog eens een mening die niet overeenkomt met die van almachtige grootheden van leeghoofdigheid als Claudia de Breij, Aafke Romeijn en niet te vergeten de briljante Aaf Brandt Corstius, die zonder die bekende achternaam een niemand was geweest.

  Begrijpelijk dat de progressieve vernietigingsbrigade dit niet over haar kant kon laten gaan en volop alle registers opentrok op tv en in de andere media om deze ontspoorde bekenden terug in het politiek correct aanvaarde gareel te krijgen. Stel je voor dat anders nog meer bekende en, nog erger, ook nog eens totaal  onbekende Nederlanders zelf zouden gaan nadenken en zich los zouden maken van de Avenue brigade van neplinksers en dynastieke carnavalsocialisten.

  Dus jongens en meisjes opgelet, ik zeg dit maar één enkele keer: de enige echte geaccepteerde mening die politiek correct is toegestaan, is de mening van types als Claudia de Breij, Aafke Romeijn en natuurlijk Aaf Brandt Corstius. Zo, dat jullie het weten! Niemand kan straks nog zeggen “Ik heb het nooit geweten”. Oh ja, en de alles overtreffende mening van Freek de Jonge natuurlijk, niet te vergeten, de nestor van vrijwel alles en iedereen van hersenloos links.

  PS: None of these brainless people still needs to be chipped by Messias Gates.

  Door:
  “bozeoudeman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten