Corona-flyer

Datum:
 • donderdag 24 september 2020
 • in
 • Categorie:
 •  

  Corona-flyer  (Klik op de afbeeldingen voor groter beeld)

  Bron:
  https://commonsensetv.nl

  (h/t “Htskday”)

  9 reacties :

  Anoniem zei

  Hebben jullie enig idee wat een Nee/Nee sticker op de brievenbus betekend? Ik heb deze op de bus geplakt omdat ik niet van deze onzinnige folders in de bus wil hebben. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar ik heb er niet om gevraagd en ik word vreselijk pissig als ik ongevraagd die zooi door mijn strot geduwd krijg. Ga wat nuttigs doen, en val me niet lastig!

  Anoniem zei

  Anoniem 1, wat bedoelt u nu eigenlijk precies, wij hebben een dergelijk bericht niet in de brievenbus gehad en onze buren ook niet?
  Als u de bovenstaande flyer bedoelt moet u eens uitleggen wat daar fout aan is.

  Anoniem zei

  Wij hebben hier wel van die flyers in de bus gehad. Zij en anderen moeten gewoon ophouden met die rommel. Zonde van het papier, het is een totaal nutteloze actie waar niemand wat aan heeft. Eerder maak ik er geen woorden meer aan vuil, ik ben er klaar mee.

  Dekker zei

  Anoniem 1, 3, dus eerdaags verplicht thuis met een mondkapje, geen pleziertjes meer, economie naar de verdommenis, veel werklozen, enz. Dus u maakt deel uit van de mensen die de toekomst van onze jeugd op het spel zetten met deze idioterie? Arme, arme jeugd die opgroeit onder een dictatoriaal regiem gesteund door een stel onnozelen die van mening zijn dat de jeugd zich maar moet opofferen omdat er heel misschien wat dioden te betreuren kunnen zijn(zoals ieder jaar met de griep).

  Anoniem zei

  Ziekenhuizen die overspoeld worden en het niet meer aankunnen, en verzorgend personeel wat bij bosjes neervalt is volgens u altijd met de griep? En dan zijn er ook nog de mensen die herstellen van de Corona, maar vervolgens zo’n schade aan de longen hebben dat ze bijna geen fysiek werk meer kunnen doen en en meer dan een jaar moeten revalideren is wel goed voor de economie? Want denkt u dat dat allemaal kost. En daarbij, ook dat is normaal voor een griep? Denk na, natuurlijk niet. De kop in het zand steken, dat is een goede strategie, want het verdwijnt vanzelf wel zeker? Doe niet zo onwetend en verdiep je eerst eens in de materie voordat u een oordeel velt, want klaarblijkelijk heeft u dat niet gedaan. Er zijn landen die het te lang genegeerd hebben, en kijk wat daar gebeurd is, daar is de situatie stukken erger geweest dan het hier is. Het is zeker klote dat ben ik geheel met iedereen eens, maar niks doen is absoluut geen optie.

  Anoniem zei

  En daarbij komt nog, ik ik ben niet degene die de economie en de toekomst van de jeugd op het spel zet, dat zijn de onnozelen die zich nergens wat van aantrekken en de regels aan hun laars lappen. Als iedereen dat gewoon fatsoenlijk was blijven doen dan waren we nu aan het herstel bezig ipv op een 2e lockdown af te stevenen. het is niet alleen de jeugd die de offers moet maken, het betreft iedereen.

  Anoniem zei

  @ Dekker
  Ziekenhuizen overvol, personeel wat er bij bosjes bij neervalt.. Veel meer mensen die het leven laten door Corona. Als er iemand of meerdere mensen in jouw omgeving omkomen door Corona, dan piep je wel anders denk ik. Mensen die herstellen van Corona en er longschade en andere klachten van overhoud, en minimaal een jaar moet revalideren is normaal voor een griep? Ik dacht t niet! Wat kost dat ook allemaal extra, dat is wel goed voor de economie?

  Anoniem zei

  Laatste anoniem, bent u nou zo onnozel of doet u zo onnozel?
  Corona is zoals u in de grafiek van het RIVM zelf kunt lezen (bijna) verdwenen. U maakt de fout zoals veel van uw soort mensen om te denken dat een besmetting ook een infectie is. Ziekenhuizen schrijven ook ivm. inkomsten via het Rijk, veel doden toe aan corona, het is gewoon een verdienmodel en dat weet ik uit ervaring. Een test geeft alleen maar aan dat er resten van een virus gevonden zijn en dat virus kan allang dood zijn, dus al dat getest zegt helemaal niets. Bovendien sterven er bijna geen mensen meer aan Corona ALLEEN, het is meestal een combinatie van lichamelijke ellende. Als iedereen zich opstelt als u en Rutte tegen beter weten in blijft geloven, dan hebben we eerdaags geen economie meer met alle gevolgen van dien voor ons en onze jeugd.
  We vragen veel aan vrienden en kennissen hoeveel Corona gevallen er in hun familie en kennissen kring voorkomen, het antwoord is meestal 0 en moeten we daarvoor een heel land naar de vaantjes helpen?

  Anoniem zei

  ... Jazeker... de Corona is bijna verdwenen.. pfff ziehier. Halve lockdown omdat het zo goed gaat šŸ‘šŸ¼ Goed bezig, vooral doorgaan met je verzetten tegen de maatregelen. Dan komen we er wel.

  Een reactie posten