BLOEDSTOLLEND! Politie Limburg terroriseert klokkenluider al 18 jaar

Datum:
  • zondag 20 september 2020
  • in
  • Categorie:
  • Toen hij vrij kwam bleef het ook daarna niet stil.


    Zie hier


    18-9-2020


    Eric Lemmens merkte 18 jaar geleden raar gedrag op bij enkele wijkagenten in Hoensbroek, waar hij juist neergestreken was. De agenten waren waarschijnlijk actief in de drugshandel. Na een van hen er op aan gesproken te hebben volgde een steeds verdergaande terreurcampagne, een strategie die vaak wordt toegepast om het stressniveau bij het slachtoffer te verhogen en hem in een soort oorlogstoestand te brengen, in de hoop dat hij doorslaat.

    Naast regelmatige intimidatie, werd in de loop van 18 jaar vijf keer een inval bij Lemmens gepleegd door de politie, vaak zwaar bewapend, gewelddadig en onder valse voorwendselen, zoals wapenbezit. Bij een van die invallen sloeg Lemmens door en verdedigde zijn huis met een honkbalknuppel terwijl de marechaussee met schilden en knuppels zijn huis in stormde. Hij maakte geen schijn van kans. Toch werd hij in het politieverslag beschuldigd van drie pogingen tot doodslag. Hij kreeg drie jaar gevangenisstraf en groeide daar volgens zijn gevangenisdossier uit tot modelgevangene: altijd vriendelijk, stabiel, sociaal, behulpzaam, en een vraagbaak voor vele medegevangenen. Toen hij vrij kwam bleef het ook daarna niet stil.

    Met de politie samenwerkende criminelen gingen hem provoceren, en zo bouwde de politie door aan een volledig fake-dossier. Toen hij eens zwaar werd mishandeld door die lui, pakte de politie hem op, en draaide alle feiten om. De mishandelaars werden nooit vervolgd. Een en ander had tot gevolg dat Lemmens een artikel 12 procedure kon opstarten om corrupte agenten onder ede te kunnen verhoren, hun criminele maatjes te vervolgen en zelf zijn blazoen te zuiveren.


    BLUE TIGER STUDIO

    2 reacties :

    Anoniem zei

    Laat ik nou altijd gedacht hebben dat de politie je beste vriend was?
    Geldt waarschijnlijk alleen voor de criminelen onder ons. Wat niet weg neemt dat heel veel agenten wel goede bedoelingen hebben, alleen is de politie top tot op het bot verrot.

    Jaapiod zei

    Ik heb hetzelfde meegemaakt met scheiding ex lekker ding en de politie brunssum vond zich groot genoeg om mij 8 jaar te naaien met invallen etc

    Een reactie posten