Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel

Datum:
 • donderdag 17 september 2020
 • in
 • Categorie:
 • Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd17-9-2020

  Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd 'Artsen voor Informatie', heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

  'De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.'

  Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich inschreven en enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

  Waarom zeggen deze 500+ medische deskundigen dat de pandemie een toneelstuk is? Wat weten zij, dat jij en ik niet weten?

  Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd


  De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een 'wereldwijde misdaad' is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam 'Artsen voor de Waarheid' tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

  'Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreĆ«erd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.' (2)

  Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

  In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

  Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een toneelstuk en een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?

  Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan je eigen conclusies te trekken...

  Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018

  Lees verder


   FACT CHECKED


  Alle gepresenteerde informatie kan nauwgezet nagegaan worden in de referenties onderaan de pagina.  Lees 


  verder

                                                      

                                                                                                                       
   
  0 reacties :

  Een reactie posten