Paniekzaaien rond virus waanzin

Datum:
 • dinsdag 4 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Waarom verzwijgen de media stelselmatig de waarheid......

  4-8-2020  Commentaar Rens Koldenhof 


  Waarom verzwijgen de media stelselmatig de waarheid, lopen journalisten aan de leiband van de overheid en onderzoeken ze nooit hoe het werkelijk zit met corona? 

  Vragen die zondag werden afgevuurd op de journalist van deze krant, die verslag kwam doen van de zoveelste oploop van virussceptici. Ze noemen zichzelf viruswaanzin of, zoals zondag, Freedom Above All en hebben allemaal een broertje dood aan de overheid en haar schoothondje; de media

  Zondag had een handjevol viruswaanzinnigen zich verzameld op het Museumplein. Zaterdag was een deel van hen al op de wekelijkse audiëntie op het Malieveld geweest. Veel zijn het er niet, al is dat volgens de sceptici ook een leugen van de media, maar ze tonen wel inzet. 

  Maandag meldde argwanend Nederland zich bij diverse mediabedrijven voor een stilteprotest. Verzet omdat journalisten de mondkapjesplicht in de grote steden niet ’crimineel’ noemen, terwijl ’het dragen van mondbedekking schadelijk voor de gezondheid en zelfs levensbedreigend kan zijn’. En dat terwijl er amper iemand aan corona zou zijn overleden. 

  Het is moeilijk argumenteren met mensen die een compleet andere taal lijken te spreken. De als kritiek verkochte virusparanoia heeft echter ook gevaarlijke kantjes. In paniek om een ineenstortende economie en afkeer van een verstikkend mondkapje, kunnen neutrale volgers gemakkelijk in verleiding worden gebracht deze zoete koek te slikken

  En op mondkapjesweigeraars en vaccinmijders zit de samenleving nu echt niet te wachten. Paniekzaaien rond corona is pas waanzin.

  Noordhollands Dagblad


  4 reacties :

  Anoniem zei

  Geachte meneer Koldenhof...

  Eerst even 2 GROTE FOUTEN. Viruswaanzin heet sinds enige tijd VIRUSWAARHEID. Maar dat komt voor uw 'stukje' niet goed uit natuurlijk.

  Dan schrijft u: 'wekelijkse audiëntie op het Malieveld'. Dit was de eerste keer dat men een vergunning kreeg.

  Hieruit blijkt al dat u, Chef bij Holland Mediacombinatie, gewoon mee moet doen en dus een vent van niks bent Een 'mooi' stuk voor uw baas. Van enige inhoudelijke zaken ontbreekt uw stuk geheel.
  Alleen bent u goed in'ongenuanceerd woordgebruik': 'argwanend Nederland',
  'een compleet andere taal lijken te spreken', 'kritiek verkochte virusparanoia', 'gevaarlijke kantjes', ' deze zoete koek te slikken'.

  Het wordt tijd dat NHD goede journalisten aanstelt, die wel durven schrijven wat de waarheid is!!!!!!!

  Anoniem zei

  Het NHD behoort ook tot de 2 multimiljardairs uit België die zo goed als de hele media in bezit hebben in België, Nederland en Denemarken. Uiteraard worden de 2 heren met 550 miljoen Euro gesponsord door de Belgische regering, maar een kniesoor die daar op let als het nieuws maar zo gebracht wordt zoals door de linkse regeringen gevraagd wordt.
  Zoals ook in dit artikel hebben de zich journalisten noemende opstel schrijvers alleen tot doel om mensen die hun gedachtegoed niet uitdragen zwartte maken. Zo langzamerhand is de gehele EU vergeven van dat soort journalisten die foto's en berichten manipuleren om de mensen toch vooral maar onwetend te laten

  Anoniem zei

  Het NHD behoort ook tot de 2 multimiljardairs uit België die zo goed als de hele media in bezit hebben in België, Nederland en Denemarken. Uiteraard worden de 2 heren met 550 miljoen Euro per jaar gesponsord door de Belgische regering, maar een kniesoor die daar op let als het nieuws maar zo gebracht wordt zoals door de linkse regeringen gevraagd wordt.
  Zoals ook in dit artikel hebben de zich journalisten noemende opstel schrijvers alleen tot doel om mensen die hun gedachtegoed niet uitdragen zwartte maken. Zo langzamerhand is de gehele EU vergeven van dat soort journalisten die foto's en berichten manipuleren om de mensen toch vooral maar onwetend te laten.

  Anoniem zei

  Uit dit commentaar van de 'chef bij Holland Mediacombinatie' Rens Koldenhof blijkt heel mooi wat er mis is met de MEDIA.

  Een reactie posten