LOL. Weer meer CV-ketels verkocht

Datum:
 • vrijdag 28 augustus 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • In 2019 werden 450.000 nieuwe ketels verkocht.

  28-8-2020 Geen Stijl

  LOL. Weer meer CV-ketels verkocht


  Hoeras. Hoeras. Nederland aan het gas

  lekkerrrr  Het gaat kotsberoerd met Het Klimaatakkoord.

  Windmolens op zee blijken bruinvis moordende visgrond vernielende massamolenaars, windmolens aan land hakselen hele zwermen tot vogelcide, zonnepanelen op daken blijken (bij brand) totale regioverwoesters met miljarden glasdeeltjes in weilanden, daarbij zijn windmolenparken er voor de big tech datacenters en niet voor de burger, duurzame biomassacentrales blijken ook maar gewoon stinkende concentratiekampen voor Canadese en Baltische oerbossen, warmtepompen zijn te duur en of doen het niet, het verduurzamen van je woning is ONBETAALBAAR aldus Het Planbureau voor De Leefomgeving. 

  En nu kopen die stomme Nederlandse rotburgers ook nog eens massaal NIEUWE CV-KETELS. In 2019 werden 450.000 nieuwe ketels verkocht. Een stijging van 5%. U bent wel gek, maar geen Henkie. Gelukkig maar. 

  Nee. Ga weg...


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het is te hopen dat de schuldigen van deze ellende zich ooit nog eens voor de rechter moeten verantwoorden. Tenminste als er nog een onafhankelijke rechter te vinden is en dat wordt zoeken met een kaarsje in het donker.

  Een reactie posten