Is het een grote misleiding van het RIVM?: Pierre Capel Column

Datum:
  • vrijdag 14 augustus 2020
  • in
  • Categorie: ,
  • De leugen regeert. Al maanden. 

      

    Is het een grote misleiding van het RIVM?: Pierre Capel Column

    Op basis van bewust (?) achtergehouden informatie wordt het kabinet al maanden onvolledig geïnformeerd. Alle grondslag ontbreekt om het voorgestelde destructieve beleid met onomkeerbare gevolgen uit te blijven rollen.
    Pierre Capel maakt in zijn column duidelijk hoe je op eenvoudige wijze de beschikking krijgt over internationaal gepubliceerde wetenschappelijke artikelen. Zo leer je dat er al circa 3100 artikelen gepubliceerd zijn over de transmissie via aerosols. En zo vind je ook zonder enige moeite het artikel dat door het RIVM zelf gepubliceerd is in 2010. Hieruit volgt dat toen al bekend was bij het RIVM dat verspreiding via aerosols 20 maal groter is dan via druppels. Ondanks het feit dat deze internationale publicatie alle informatie geeft om niet alleen gedegen beleid te bepalen, maar vooral verspreiding van het virus tegen te gaan, wordt stug volgehouden dat social distancing, gebaseerd op onderzoek uit 1930, de sleutel naar de oplossing is.
    Kijk en huiver...en ontdek zelf dat:
    - het Corona virus geen nieuw virus is. Sinds 1954 wordt hier onderzoek naar gedaan;
    - de verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes via aerosols 20 maal groter is dan via druppels (en daarmee social distancing van de baan kan);
    - de PCR test die op grote schaal de besmettingen vast moet stellen volstrekt onbetrouwbaar en daarmee volledig onbruikbaar is...maar daarmee wél het beleid van de overheid onderbouwt, de Spoedwet er doorheen kan jagen en niet in de laatste plaats...een land in lockdown kan brengen en de burger op persoonlijke titel in huisarrest kan plaatsen, tot een strafbaar feit kan veroordelen en een boete van tienduizenden euro's kan opleggen.
    De leugen regeert. Al maanden. Het wordt tijd dat de beerput opengaat en de waarheid op tafel komt.





    Cafe Weltschmerz




    2 reacties :

    Anoniem zei

    Ja natuurlijk worden we misleid! Wie twijfelt hieraan dan?

    Anoniem zei

    Je wordt je hele leven misleid hier.

    Een reactie posten