Homepagina » Mens en Dier » Grapperhaus heeft op eigen bruiloft lak aan coronaregels. ‘Advies: opstappen!’

Datum:
 • donderdag 27 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Hypocrisie ten top. Volgens het AD vindt hij excuses overigens niet op zijn plaats.
  grapperhaus
  Foto: Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0

  Grapperhaus heeft op eigen bruiloft lak aan coronaregels. ‘Advies: opstappen!’

  Er zijn beelden opgedoken van de bruiloft van minister Ferd Grapperhaus van Justitie die laten zien dat de gasten geen 1,5 meter afstand hielden. Zelf zei hij dat de coronamaatregelen op de bruiloft ‘voortdurend in de gaten zijn gehouden’, schrijft het AD.
  Politicus Richard de Mos schrijft:

  Ook veel andere mensen reageren verontwaardigd op de beelden. “Het feestje van Ferd Grapperhaus waar coronamaatregelen niet bestaan. Dit is de man die ons boetes oplegt en incasseert,” zegt Bas.
  Ik neem aan dat hij zijn spullen kan pakken
  ItsmePatty voegt toe: “Dus er zijn mensen die nu een strafblad hebben omdat ze zich niet aan de 1,5 metermaatregel hielden, horeca wordt gesloten want geen afstand, maar als Grapperhaus gaat trouwen staan alle gasten inclusief [staatssecretaris] Broekers-Knol op en in elkaar. En alles is ook nog gefilmd..”
  “Je bent één van de bewindspersonen die de regels opstelt betreffende corona, je beboet mensen die zich er niet aan houden en dan geef je zo’n feestje? Grapperhaus kán en mag het blijkbaar! Wie neemt de regels en maatregelen dan nog serieus??” twittert Janine Zijdel.
  En Joost stelt: “Grapperhaus deelt boetes uit. Sluit zaken die niet kunnen handhaven. Dringt er op aan om je aan de regels te houden, maar heeft er vervolgens zelf schijt aan. Ik neem aan dat hij zijn spullen kan pakken.”
  Hypocrisie
  Grapperhaus wordt vanwege de beelden hypocrisie verweten. Hij zei namelijk: “Als je nu in deze omstandigheden een huisfeest houdt […] dan ben je een stel aso’s. Ik zeg het gewoon keihard: dan ben je echt een stel aso’s. Doe dat nou niet.”

  Diezelfde Grapperhaus laat wel de politie met man en macht uitrukken om een kinderfeestje in Haarlem te stoppen waar meer dan 6 gasten zouden zijn:

  Hypocrisie ten top. Volgens het AD vindt hij excuses overigens niet op zijn plaats.
  NineForNews.nl


  3 reacties :

  Anoniem zei

  We mogen uit het gedrag van Grapperhaus opmaken, notabene de minister van Justitie die iedere overtreder door zij Gestapo laat bekeuren, dat het hele Corona verhaal zoals het door de criminelen van deze regering ons wordt voorgehouden nergens op is gebaseerd. Als het gevaar van besmetting serieus zou zijn dan zou ook Grapperhaus zich aan de regels houden, tenminste als het werkelijk zo besmettelijk is als ze ons doen willen geloven. Het Nederlandse volk moet, tenminste als het ook maar het geringste beetje karakter zou hebben, korte metten moeten maken met deze criminelen, maar dat zal wel ijdele hoop zijn.

  Dekker zei

  Kan iemand eens uitleggen waarom een minister, die van alles op de hoogte is over Corona, zelf de hand licht met de maatregelen die hij zelf moet handhaven?
  Ik kan me niet voorstellen dat Grapperhaus die van alles op de hoogte is zijn gezondheid op het spel zet en datzelfde geldt voor zijn staatssecretaris Ankie Broekers Knol, dat stuk onbenul die ook op de bruiloft aanwezig was.
  Wie de komedie rond de voedbalwedstrijden ziet van spelers met een mondkapje op de tribune op meer dan 1 1/2 m. van elkaar en als ze invallen vallen ze elkaar om de hals bij het maken van een doelpunt, tegenstrijdiger kan het niet zijn. Binnenkort de Tour de France waar het er net zo belachelijk aan toe gaat. Collectieve krankzinnigheid heeft zich van de mensen meester gemaakt, er is nu sprake van een krankzinnigen pandemie.
  Waar is overigens de aloude griep gebleven waar jaarlijks 5 a 10.000 mensen aan sterven? Iemand die het weet, of slaan we gewoon een jaartje over met de griep?

  Anoniem zei

  **De boven ons gestelden**

  Een reactie posten