'De getallen liegen niet’. Aangifte tegen Van Dissel: Koert van Rijn en Ramon Bril (Nieuwe versie)

Datum:
 • vrijdag 21 augustus 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Hij nam contact op met het RIVM, die niet reageerde.

  19-8-2020

  Zie hier

  'De getallen liegen niet, dus sleep ik Van Dissel voor de rechter’, stelt Koert van Rijn tegen Ramon Bril. Koert van Rijn is verzekeringsarts bij het UWV. Daarnaast is hij wiskundefanaat. Tijdens de coronacrises begon ook hij zijn zoektocht naar de waarheid.

  De reactie van de overheid was zo duidelijk ongebonden aan de werkelijkheid zoals die beschreven werd in de getallen, dat Koert als arts op zoek ging naar de waarheid. Hij nam contact op met het RIVM, die niet reageerde.

  Het onheil groeide, en uiteindelijk besloot hij om Van Dissel te dagvaarden. Het is niet gebruikelijk en eervol als arts om dat te doen, maar, het is wel zijn morele verplichting wanneer er zoveel op het spel staat.

  Cafe Weltschmerz

  1 reacties :

  MicJan zei

  Het YouTube interview is gecensureerd.
  Het is onbegrijpelijk en een zwaktebod van de overheid dat deze informatie de mensen die naar de zelfde waarheid zoeken onthouden wordt. In een moderne democratie hoor je wederhoor te tolereren.
  Is het nu alleen een zaak van niet willen toegeven dat de hele economie verziekt is door door het beleid van de laatste half jaar?
  Of schuilt er meer achter?

  Een reactie posten